Şimdi Ara

RX 460 (çeşitli fiyatlar) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kart ilk çıktığında 500 civari bile olsa ben kışın almayi düşündüğüm için ozamana kadar 400e iner.Ve benim de ilk tercihim olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Asus şişirme yapmış sanki.Normal kart zaten 1200 mhz bu 1250 mhz'ye oc yapmış.%7-8 fark olması acayip değil ama oyunda %35-40 fark oldu demek biraz abes kaçmış.Öyle olduysa bile o zaman rx460'ın güç limiti sorunu var 6 pin pciex bağlantısı ile güç limiti arttırdılar gpunun kısıtlanmış performansı arttı o zaman başka türlü açıklayamadım ben.

3dmark performansı şaşırtmadı yukarlarda çok link attım 3dmark11 testinde r9 270 kadar performans alıyordu zaten.Hala max r7 370 yada gibi gözüküyor bakalım zaman ne gösterecek dx12'de esip gürleyeceği kesinde dx11de ne yapacak onu görmek lazım.

http://videocardz.com/63033/gigabyte-radeon-rx-460-windforce-2x-performance-leaked 6pinsiz versiyonu asus versiyonundan pek farkı yok gibi firemarktahttp://cdn.videocardz.com/1/2016/08/Gigabyte-RX-460-WindForce-2X-Overclocking-FireStrike.png

gtx 950'nin 3-10 fps altında... dx11 sonuçları güzel görünmüyor dx12'de gtx 960a yakın performans sergiliyor ama.

• R7 370'i kesinlikle geçemiyor. Tahmin ettiğim gibi GTX750TI < RX460 < R7 370 < GTX950 olacak.

Ancak işin komik tarafı R7 370 daha performanslı ve MSI versiyonu bile 500 TL'ye bulunabiliyorken bu RX460'ında 500 TL bandında çıkacak olması.

Bazı yabancı forumlarda RX460 bu kadar kötü olduğundan dolayı 150 dolar olması gereken RX470 190 dolara çekildi yazılmış. Bana baya mantıklı geldi.

Şahsen ben bu RX460'ı baya heyecanla bekleyen biri olarak çok üzüldüm. Benim durumum var ve RX470'e yöneleceğim (MSI versiyonu 4GB için 750-800 TL olacak sanırsam ülkemizde) ancak bu karta tüm umutlarını bağlamış düşük bütçeli arkadaşların hayal kırıklığını düşünemiyorum bile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyourfm

http://wccftech.com/amd-radeon-rx-460-performance-review-leaked/

yukarda ben de verdim aynı linki incelemiştim fakat burdaki benchler hiç güvenilir gelmedi Doom'da gtx 750'tidan bile daha kötü rx 460 ve doom vulkan destekliyor.

sızıntılara pek güvenmemek lazım sanırım. Asus'tan gelen sızıntılara göre gtx 950ile kafa kafaya gtx 960a yakın dx12 performansı veriyor.burdakilere bakarsak gtx 750ti'ı geçemediği yerler bile var.ayın 8i gibi sağlıklı bilgiler gelir.

• Sizintilara gore 750ti ayarinda performansi onun tdpsinden 5 watt fazla harcayarak veriyor.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Niye çıkarıyorlarmış o zaman? Fiyatı da en düşük 100 USD olur ki 120 gibi rakamlardan söz edilmeye başlandı. Allah AMD'ye akıl fikir versin.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Yeni teknolojiler hdr , giris cikislar icin falan alinir sanirim. Bide surucu destegi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Moth

quote:

Orijinalden alıntı: killyourfm

http://wccftech.com/amd-radeon-rx-460-performance-review-leaked/

yukarda ben de verdim aynı linki incelemiştim fakat burdaki benchler hiç güvenilir gelmedi Doom'da gtx 750'tidan bile daha kötü rx 460 ve doom vulkan destekliyor.

sızıntılara pek güvenmemek lazım sanırım. Asus'tan gelen sızıntılara göre gtx 950ile kafa kafaya gtx 960a yakın dx12 performansı veriyor.burdakilere bakarsak gtx 750ti'ı geçemediği yerler bile var.ayın 8i gibi sağlıklı bilgiler gelir.

Yani Rx460'ın r7 370'e yetişemeceği az çok belli aslında ama şu testte bir problem olduğunu düşünüyorum. Nvidia gtx750 Tİ , R7 260x'ten daha iyi bir kart.Ayrıyetten testte kullandıkları Gtx750 Tİ baya overclocklu aslında 1300 mhz gpu 6400 bellek hızı gibi ciddi bir oc ama nerdeyse %10 dan fazla gerisinde kalmış r7 260x'in.Yani ben Gtx750 Ti ilk çıktığındaki yapılan testlere baktığımda Crysis 3'te Amd kartlara nazaran baya iyi performans veriyordu r7 265'e baya yaklaşıyordu.Ya sürücü sorunu vardı çözdü Amd o yüzden r7 260x bu oyunda gtx750 ti geçti yada bu testte anormallikler var

• qaanx kullanıcısına yanıt
    ya da kartın OC seviyesi 6pinle müthiş önceden düşündügümüz gibi.gigabyte versiyonu 6pinsiz ve refarans modeliyle nerdeyse aynı.Asus fiyatı kabartmak için birşey yapmış olabilir.2 gün içinde belli olur herşey.

rx 460ın reklamı yapılırken bunları çok övdüler ama benim istediğim AIB versiyonlarından ekstra güç istemesin, tek fanlı low profile olsun veya 99$ olsun değil.6pin, 2fan, 129$ olsun fakat dx11'de gtx 950 dx12 gtx 960 performansı versin sanırım çok şey istiyorum AIB'lerden :D bu gidişle hd 530'mla kalcam yine rx 470 için fiyat düşmesini, yoğunluğun bitmesini bekleyip bütçe artıracam ya da gtx 950 veya r7 370 alacagım.
  • quote:

ya da kartın OC seviyesi 6pinle müthiş önceden düşündügümüz gibi.gigabyte versiyonu 6pinsiz ve refarans modeliyle nerdeyse aynı.Asus fiyatı kabartmak için birşey yapmış olabilir.2 gün içinde belli olur herşey.

rx 460ın reklamı yapılırken bunları çok övdüler ama benim istediğim AIB versiyonlarından ekstra güç istemesin, tek fanlı low profile olsun veya 99$ olsun değil.6pin, 2fan, 129$ olsun fakat dx11'de gtx 950 dx12 gtx 960 performansı versin sanırım çok şey istiyorum AIB'lerden :D bu gidişle hd 530'mla kalcam yine rx 470 için fiyat düşmesini, yoğunluğun bitmesini bekleyip bütçe artıracam ya da gtx 950 veya r7 370 alacagım.

Yok bu kart anladığım kadarıyla tatmin etmeyecek ben o yüzden peşini bıraktım.Zaten r7 370 performansı verse bile 2 gb versiyonu 500 küsür 4 gb lığı 600 tl den aşağı olmayacak gibi buda stok sorunu ilk başta çıkan kartların pahalıya satılması gibi durumlarla +50-100 tl daha fazla olabilir.Her türlü rx470 alınır bu durumda eğer işlemci müsaitse çünkü arada acayip performans farkı var 200-250 tl gibi bir fark ile hemde.

Yani 4 gb r7 370 asus strix vatanda 585 tl en mantıklısı 2 gb kart almak istemeyen için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 7 Ağustos 2016; 7:31:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

Yok bu kart anladığım kadarıyla tatmin etmeyecek ben o yüzden peşini bıraktım.Zaten r7 370 performansı verse bile 2 gb versiyonu 500 küsür 4 gb lığı 600 tl den aşağı olmayacak gibi buda stok sorunu ilk başta çıkan kartların pahalıya satılması gibi durumlarla +50-100 tl daha fazla olabilir.Her türlü rx470 alınır bu durumda eğer işlemci müsaitse çünkü arada acayip performans farkı var 200-250 tl gibi bir fark ile hemde.

Yani 4 gb r7 370 asus strix vatanda 585 tl en mantıklısı 2 gb kart almak istemeyen için

bana da öyle geliyor.asus büyük ihtimalle şu fps artışı olayını saglam bir cpu kullanarak yaptı genelde AIB'lerin yaptıgıda bu oluyor.3d Firestrike testleri iç açıcı değil zaten.rx 470e yöneldim ben de 1 ay içinde 750 liraya gelir diye umuyorum.

• The Moth kullanıcısına yanıt
    Yani her ne kadar eskisi kadar ilgilenmesemde genede yarın inceleme sitelerinin yaptığı testlerde vereceği performansı merak etmiyorda değilim.F/p olmadığı kesin ama insan genede merak ediyor
  • rx 460 için güzel bir haber geldi sayılırhttp://www.pccomponentes.com/sapphire_radeon_rx_460_2gb_gddr5.html ispanya satış fiyatı 125eu avrupada %20-%25 arası vergi var.Türkiyeye gelişi bu şartlar altında 450lira civarında olacak 2gb'nin
  • quote:

rx 460 için güzel bir haber geldi sayılırhttp://www.pccomponentes.com/sapphire_radeon_rx_460_2gb_gddr5.html ispanya satış fiyatı 125eu avrupada %20-%25 arası vergi var.Türkiyeye gelişi bu şartlar altında 450lira civarında olacak 2gb'nin

Kart 100 dolardan çıkış yaparsa hiç olmazsa Sapphire 420-450 Tl arası getirir de 100 dolar olacak mı ondan şüpheliyim

Aslında AMD rx460 için Sapphire Powercolor vs bu firmalara bir ayar çekmesi lazım.Hadi rx470'te fiyatı şişirdiler kart iyi olduğundan pek fazla yaygara çıkaran olmadıda bu kartın performansı belli bundada fiyat şişirirlerse pek tercih edilen bir kart olmayacak özelliklede bilinçli kullanıcılar açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 8 Ağustos 2016; 6:06:23 >

• Fp oranı ateş ediyor

• quote:

rx 460 için güzel bir haber geldi sayılırhttp://www.pccomponentes.com/sapphire_radeon_rx_460_2gb_gddr5.html ispanya satış fiyatı 125eu avrupada %20-%25 arası vergi var.Türkiyeye gelişi bu şartlar altında 450lira civarında olacak 2gb'nin

http://www.eksa.com.tr/catalog/201608/

Fiyatlar tahminim dahilinde geldi 2 gb versiyonu +520 TL olacak heralde

Sapphire Rx460 4 Gb Nitro OC ;

Ayrıyetten Rx480-Rx470 4-8 Gb Fiyatları ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 8 Ağustos 2016; 11:42:40 >

• qaanx kullanıcısına yanıt
    500 diye diye 500 yaptik karti ama biz 4gb'sine 500 olsun diyorduk yanlis hatirlamiyorsam.katalog isi acaip olmus sitede yayinlanmiyor mu yoksa artik fiyatlari bu sekilde mi veriyor exa?sapphire bu sefer ucuz degil de pahali mi girmis TR piyasasina biz ucuz olmasina alisigiz.diger saticilari ve markalari da gorelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

500 diye diye 500 yaptik karti ama biz 4gb'sine 500 olsun diyorduk yanlis hatirlamiyorsam.katalog isi acaip olmus sitede yayinlanmiyor mu yoksa artik fiyatlari bu sekilde mi veriyor exa?sapphire bu sefer ucuz degil de pahali mi girmis TR piyasasina biz ucuz olmasina alisigiz.diger saticilari ve markalari da gorelim.

Evet hocam rx480 biliyorsunuz 230-240 dolardı Türkiye'de 1050 tl civarı satılıyor.Bizde düz hesap 4 gb kart 120-130 dolar olursa 500-550 tl arası olur dedik ama hayal kırıklığı oldu.

Exa'nın ne yaptığını bilmiyorum ama Rx480 anakonusunda link vermişti arkadaş bende ordan gördüm.Fiyatların yanlış olduğunu pek düşünmüyorum çünkü Rx470'de özellikle Sapphire 200 dolardan aşağı inmedi diye hatırlıyorum 4 gb versiyonu için.Sanırım 4 gb rx 460 120 dolar olacaktı ama 150 dolar civarı bir fiyat biçtiler.

Normalde Sapphire Amd kartları en ucuza piyasaya sokan firmaydı ama şu Rx serisinde Asus ve Msi arasındaki fiyat farkı baya kapandı.Yani bakıyorum Asus strix rx460 bence Sapphire nitrodan görünüş falan olarak daha iyi olmuş.Zannediyorsam arada çok fiyat farkıda olmucak belki 15-20 tl olur.Bu fiyat farkında ben Asusu tercih ederim mesela Sapphire'nin esprisi zaten Asus yada Msi'dan 40-50 tl ucuz olmasıydı şimdi oda bozuldu

• NDA saat kaçta kalkacak?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.