Arkadaşlar rx 460 aldım sisteme monte ettim ona göre bi 500w psuda aldım hersey stabil çalıştı. Daha sonra cd den driverları kurmaya çalıştım ama driverlarda win7,win8.1 ve WinT yani 10 oluyor heralde bunlar vardı ve dxdiag dan baktığımda ekran kartı yerinde windows ekran kartı bağdaştırıcıları yazıyor yani ekran kartını görmüyor ne yapmam lazım rx 460'ın win8 desteği yok mu yada bende bir sorun mu var?
Varsa bile bi zahmet W8 kullanma DX 12 kartı almışsın DX 12 destekli güncel W10 ile kullan.
Lana-Del-Rey
kullanıcısına yanıt
Hayır acaba kartta bir problem vs olabilir mi? zaten şuan güncellemeyi indiriyorum
EpicZE
kullanıcısına yanıt
67EF:CF ekran kartının adı win10un en son güncellemeleri yüklenirse kartın adı rx460 olur çünkü windows 7 bu karttan önce yapılmış kısaca driver yükleyince oynatıyorsa oyunu sorun yok
Overclockmanyağı
kullanıcısına yanıt
Driverlar yüklenmiyor. AMD otomatik driver tespit uygulamasını indirdim. Uygun driver bulunamadı diyor, sanırım Win8 driverı yok
EpicZE
kullanıcısına yanıt
win7 sp1 paketi yokken bendede bu hatayı veriyordu direk win10 yükledim öyle kabul etti win8 destekliyor ama hangi paketi veya versiyonu bilmiyorum ondan dolayı win10 format atabiliyorsan daha temiz olur
Overclockmanyağı
kullanıcısına yanıt
Şuan win10 güncellemesini indiriyorum. win8 ilk hali güncellemesiz
rx 460 win 8.1 driver var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme