Şimdi Ara

Rx 470 i3 6100 darboğaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1060 hiç mi hiç olmaz. 470'den çok daha iyi 1060.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim islemci uzerinde kullaniliyor videolarda da sikintisi yok gibi bu yuzden sordum fakat rx470 cok bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok daha iyi derken 2 katı falan mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir ama darboğaz yaratacaktır 1060. En uygunu RX 460 zaten.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    O kadar fark olduğunu sanmıyorum ama birçok incelemesi mevcut iki kartında sonuç olarak 1060, 470'den daha iyi konumda.

• Hocam son olarak bir sorum olucak, ben yeni bir sistem de düşünüyorum (zen bekliyorum) ve darboğaz yapsa bile tam güç lazım olucak bana bunun için de rx470 alırsam crossfire yapabilirim crossfire etkili olur mu çoğu oyunda?

Yani 1060ı hep o sistemde kullanmayacağım

• 1060'ın 3gb versiyonu ile 470'in 4gb versiyonu arasında ortalama olarak %10 fark var. Rx470'in 8GB versiyonu ile 1060 3GB'ın fiyatları aynı seviyede. Bu yüzden RX470'lere göre bellek hızı daha yüksek olan Sapphire RX470 Nitro 8GB ile karşılaştırırsak fark daha da azalıyor.

8GB belleği ve freesync desteğini de düşününce 1060 3gb tercih etmek pek mantıklı gelmiyor bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir zen sistem kuracaksanız zen işlemcileri bir görmek ona göre değerlendirme yapmak gerek.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten benim dediğim şu an kullandığı işlemci için en iyisi RX 460 ama yeni bir sistem kurarsa elbette seçtiği işlemciye ve bütçesine göre herkes bir tavsiyede bulunur ve en doğrusu seçilir.

• Aslinda o islemciye en fazla gtx 960/r9 380 takilir fakat rx 470 in r9 380 den aman aman bir fark olmadigina gore darbogaz yapmicaktir youtube dami videolara bak adamlar takir takir oynuyo burdakilere kalsa herkese 6700k aldircaklar

• BL3E kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum. Ülkemizdeki fiyatlar belli herkez i5 i7 alamaz. Amacım fiyatı uygun tutmak. Fakat kararımı değiştirdim, Sapphire rx 460 2gb almayı düşünüyorum. Ekstra görüntü kalitesi için rx 470 e 400 tl ekstradan vermek pek içime sinmiyor.
  • Bende İ3 6100 için GTX 1050 Ti ile RX 470 arasında gidip geliyorum. Hangisi olmalı.
  • islemciye yüklenen oyunlarda biraz darboğaz yapıyor 6100 ancak daha iyi kart alma şansınız varsa daha iyi olanı alın. Zira bu işlemci üzerinde hem r9 380 hemde gtx 1070 test ettik. R9 380'de darboğaz yaşamadık. gpu kullanımı %99'dan aşağıya inmedi. Gtx 1070'te darboğaz yaşadığımız sahneler oldu ancak aradaki fark muazzamdı. Olusan fps droplar amd'ler kadar rahatsız edici degildi. Çıplak gözle çok sıkıntı vermediğini söyleyebilirim. 6100 kötü bir işlemci değil. Stabil olduğunu gördük, hissettik ve çok şaşırdık kısaca. Rx 470'ten ziyade gtx 1060 almanızı öneririm değeceğini göreceksiniz.

• Z170 anakartınız olsaydı i3 e overclock yaparak darboğazı net olarak ortadan kaldırabilirdiniz ancak stock hızlarda i3 ileri seviyedeki oyunlar için ayak bağı halen.

Kaldı ki i5 6400 bile GTA V te stok hızda darboğaz yaptığını iddia eden(kendi sisteminde test etmiş) bir arkadaş vardı.

Devir GHZ devri.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.