Şimdi Ara

RX 480 Nitro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir bekliyordum bu modeli. Şu an da acaba bir sorun var mı modelde diye bekliyorum ama bir bilgiye rastlamadım. Kart herhangi bir sorun çıkarmış mı? Gönül rahatlığıyla alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alabilirsin. Kaç seri geçti aradan. En sorunsuzları Sapphire. ASUS modelinde sorun var onu almamanı öneririm. insanlar neden hem VRAM'i daha az olan, hem de ileriye dönük olmayan ve üstelik daha pahalı olan GTX 1060'ı tercih ediyorlar anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 10 Eylül 2016; 5:08:37 >
  • Senin tercihine kalmış reis sapphire r7 265 kullanmıştım gayet guzel bi kartdi ama rx 480 alacak olursam msi alirdim hem sogutmasi hemde cok atesli duruyor, asustan uzak dur

• stayatrelax1905 S kullanıcısına yanıt
    Nvidia 600 serisi kartları yakan driver çıkarırken AMD hala 7000 serisine driver desteği veriyor. Nvidia'nın sunduğu her şeyin daha iyisi AMD'de open source var.

• Akrabama topladım Sapphire RX 480 aldım. ETS2'nin giriş ekrannında 1000 FPS civarında CoilWhine var tabii çok değil yükte CW yok. Kart gayet iyi hiçbir sorunu yok gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.