Bildirim
RX 480 Sorun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Referans tasarım
Umarım özel soğutmalılarda düzelir ayrıca kart daha yeni amd çözecektir bunları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartınız hayırlı olsun.Sürücülerle düzelir sorun etmeyin bir süre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 2 Temmuz 2016; 18:39:39 > -
Çok sık yapılan bir hata, belki bilmiyorsunuzdur, yeni ekran kartınızı taktıktan sonra format attınız mı ? -
Oyunun işletim sistemi Windows 10'u desteklemediği için yapıyor da olabilir... -
Almayın dedik. İade edebiliyorsan et. -
Rx480 de var o sıkıntı sürücüden büyük ihtimal yeni sürücülerle düzelmezse o zaman iade etmeye bak
1- Format atınızmı?
2- Isı Değerleriniz neler referans tasarım aşırı ısı yapiyor olabilir?
3- Driver günceline baktınızmı?
4- işlemciniz nedir?
bunun dışında referans tasarım almayın dedik
saka saka h.olsun kart -
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Çok sık yapılan bir hata, belki bilmiyorsunuzdur, yeni ekran kartınızı taktıktan sonra format attınız mı ?
Ekran kartını değiştirince format atmak gerekiyor mu? Bilmiyordum öğrenmiş olayım.
bir kac oyunda ne yaparsam yapayim 30fps sabit kaliyordu.oyunun ayarlarini kurcalayinca vsync acik unutmusum onu kapayinca duzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoakk -- 2 Temmuz 2016; 22:48:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: recoakk
bir kac oyunda ne yaparsam yapayim 30fps sabit kaliyordu.oyunun ayarlarini kurcalayinca vr acik unutmusum onu kapayinca duzeldi.
vr nedir vsr mi yoksa?
konu sahibine:
oyundan vazgecmeyin win7 kurup deneyin. win10'da amd kartlarda ben sorun goruyorum win7 daha duzgun bence ama tabi kisiden kisiye degisebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
quote:
bir kac oyunda ne yaparsam yapayim 30fps sabit kaliyordu.oyunun ayarlarini kurcalayinca vr acik unutmusum onu kapayinca duzeldi.
vr nedir vsr mi yoksa?
konu sahibine:
oyundan vazgecmeyin win7 kurup deneyin. win10'da amd kartlarda ben sorun goruyorum win7 daha duzgun bence ama tabi kisiden kisiye degisebilir.
WIn 10 ve AMD kart kullanicisi olarak hic bir problem gormedim ,su gibi akiyor sistem . -
quote:
quote:
vr nedir vsr mi yoksa?
konu sahibine:
oyundan vazgecmeyin win7 kurup deneyin. win10'da amd kartlarda ben sorun goruyorum win7 daha duzgun bence ama tabi kisiden kisiye degisebilir.
kusura bakmayin mobilden yazinca.vsync kapatinca duzeldi.
Virtual reality işte hocam gözlük şeysi -
quote:
quote:
quote:
vr nedir vsr mi yoksa?
konu sahibine:
kusura bakmayin mobilden yazinca.vsync kapatinca duzeldi.
evet daha mantikli.bu ayar sorun yapabilen bir ayar acip kapatilabilir denemek icin ama oyun eski win10 diyince ben windows uzerinde durdum sendeki gibi basit olmayabilir cozum bi win7'de denemekte fayda var diyorum tekrar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
Virtual reality işte hocam gözlük şeysi
di mi gozlugu cikariyorsun olay gozluktenmis.ben ondan sordum zaten VR diyince Allah'im sana geliyorum oldum millet forumda VR mi kullaniyormus surucude ayari mi varmis diye ama degilmis rahat nefes aldim.
-
Dostum ben GTX970 var Win8.1 bendede ilginç şekilde oyun 25 fps lerde geziyor çözemedim sorunu .
Witcher 3'ü indiriyorum bakalım onda ani fps düşüşleri olacak mı acaba? Umarım olmaz..
Ben bu meseleyi sordum, hani çoklu izlek desteği nerede dedim, %15 getirisi olmuş deniyor L2 önbellek çalışmalarıyla - onu da Vega çıktıktan sonra görebilecekmişiz. Hayda! -
Hocam kart daha yeni çıktı, sürücüsüde bu sebeple en yenisi bence sürücü kaynaklı birkaç güncellemeye düzeltirken gibime geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gigabyte garanti sorgulama
- zotac ekran kartı alınır mı
- intel hd graphics 3000
- geforce 940mx
- wattman hatası nedir
- rtx 5060
- rtx 5090
- arc b570
- rx 8800 xt
- en iyi ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X