İyi günler. Ekran kartım Radeon Sapphire RX550. Bir süredir performans sorunları yaşamaya başlamıştım zaten ama umursamadım. Harici soğutma sistemimden dolayı bir sürü soket vardı bazı kabloları kopuktu ve dişlerden bazıları çıkıyordu sürekli *fotoğraf ektedir*. Bilgisayarcıya götürdüğümle bunla alakası olmadığını ekran kartımın ömrünün bittiğini söyledi. Soketler çıkan kopan soketler de boşmuş zaten fanları çalıştırıyordu. Sorunum şu: Skyrim'e başlamak istedim bir kaç hafta önce normal giriyordu oynuyordum. Oyunu sildim kurdum ve artık oyun 5 10 dakika sonra donuyor hemen arkasından karıncalı ekran geliyor *video ektedir* bir süre sonra pc kendini restartlıyor. (Oyunla alakalı olduğunu düşünmedim Apex Legend'da da bir aralar aynı sorunu yaşıyordum. Bilgisayarın içini inceledikten sonra ekran kartının fanının kafasına göre bazen dönüp bazen dönmediğini ve çok ısındığını gördüm. Bozulmama ihtimali var mıdır? Başka bir sıkıntısı olma durumu veya. Çünkü Skyrim, Apex, Witcher 3,Lol gibi oyunları en yüksekte oynuyorum.
Not: Wattman'dan sürekli çalıştırmaya ayarladım fanı ama yine aynı sorun
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF96000294B54 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Windows\Minidump\021012-26676-01.dmp C:\Users\h4te\AppData\Local\Temp\WER-52026-0.sysdata.xml
Pc açılınca gelen hata raporu
Kablolar kopuk derken tam olarak hangilerini kastediyorsunuz ? Ekran kartını besleyen güç kabloları mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme