Şimdi Ara

Rx 560 4gb 128 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığındaki kartı almayı düşünüyorum sistem özelliklerim: i5 6500 skylake işlemci 3.2 ghz, 8 GB RAM
    CS go pubg dota gta v tarzı oyunlar için bu kart uygun mudur darboğaz olur mu ya da başka kart önerebilecek olan var mıdır.Kartın fiyatı şu an 856 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kart iyi ama o fiyata alınmaz bendede o karttan vardı o işlemciyle darboğaz olmaz. Bunu alıcaksan en fazla 650 tl veririsin yoksa iyi bi kazık yersin. Bütçen 850 tl civarı ise 2. Elden temiz 1 2 haftalık 1050 ti ler 750-800 tl onlara bak derim. Rx560 gtaV için midium pubg için düşük ve cs go için high ayar kartları. İşini gayet görür

• fsanebeyor kullanıcısına yanıt
    +1 ek olarak işlemciyi Rx470 ile oynuyorum darboğaz sorunu söz konusu değil.

Edit: 823₺'ye Gigabyte WINDFORCE Nvidia GeForce GTX 1050 Ti
    http://www.hepsiburada.com/gigabyte-windforce-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-n105twf2oc-4gd-p-HBV0000023AGP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacmAdam -- 17 Ocak 2018; 21:44:9 >
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için.1050 ti - rx 470 arasında öneriniz nedir ?

• Rx470 bulman zor hocam 2. el disinda.

Gtx 1050ti yeterli bir secenek olur.Hbde kdv indirimi vardi bir bak istersen.650-700den fazlasini verme ama bence

Bitmis gwrci hbde her sey.Gtx 1050ti icin bekle bence hocam,ya da uygun buldugun yerden almaya bak.Bekleyince de durmuyor bu ekran karti piyasasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 18 Ocak 2018; 6:55:37 >
  • Sanalmarketimde stok var araştırdım güvenilir diyorlar ordan 1050ti almaya karar verdim.rx470 in bulunmama sebebi ya da genel olarak bu stokların boş olması neden hocam bi bilginiz var mı? Hangi siteye baksam stokta yok yazıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.