Bildirim
rx 570 4 gb ile ryzen 5 2600
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kararınızı vermişseniz burada pek bi yorum payı bırakmamışsınız. ne denmesini beklediğimizi anlamadım -
hocam iyi mi yani pubg de felan sıkıntı yaratır mı onu sormak istedim -
hocam zaten ben pubg emulatör ile pubg steam oynuyorum onlar için yeter mi -
sıkıntı yaratmaz. espor oyunlarını gayet iyi oynarsınız -
çok teşekkür ederim hocam. alınca inşallah burada paylaşırım. -
simdiden hayırlı olsun -
Allah razı olsun darısı olmayan arkadaşlara inşallah. -
Aynı ikili bende var 100 FPS civarı pubg Steam. Ama işlemci 3.9 ramler 3333mhz. Ayarlar karışık oyunda. -
ryzen 3 3300x + rx 580 daha iyi olur. -
Hocam 2600 yerine 150-200₺ ucuza 1600 af alın. Aradaki performans farkı yok denecek kadar az. RX570 kullanacaksanız zaten daha fazlasına gerek yok.
Şu an ben de RX570 ve 1600 af kullanıyorum. İleride CPU+GPU kombosu ile güncelleme yapmayı düşünüyorum. Siz de böyle bir strateji izleyebilirsiniz. -
Türkler özellikle biri birşey alacağı zaman o klasik şu kadar ekle bunu al falan gibi yorumları yapmayı çok sever. Kullanmadıysan bilmiyorsan yorum da yapma . Kullanıp tecrübe edinenler cevaplasın ne gerek var yani şunu al bunu al . Belki yok allah allah. Saygılar!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X