Şimdi Ara

RX 5700 XT Mech Oc Sıcaklık Degeri Destek Lütfen / Benim İçin Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boşta Sıcaklık 45-50 Derece Oyunlarda, Furmark & Kombustor Testlerinde 90 Dereceye Çıkyıor
    RX 5700 XT Mech Oc Ekran Kartı Kullanıyorum Yabancı Site Form & Videolarda Bahsi Gecen Sıcaklık Degeri 110 Dereceye Kadar Destekler Diye, Ama İngilizcem Fazla Tam Olarak Çeviremiyor Yanlışta Anlamış Ola Bilirim, Konuyla İlgili Bilgisi Olan Varsa Yaza Bilirmi.
    Not; Lol Oynarken Aldıgım Sıcaklık Degeri 70 Ken Path Of Exile Cod Warzone Gibi Oyunlarda 80-90 Derece Lobide 80 Oyunda 90
    Sürekli 80-85 Olsa Dert Etmeyecegim En Ufak Harekkette 90 Dereceye Toparlıyor Kendini 1 Hafta Önce Aldım Yüklemeler Sistem Yükleme Güncelleme V.s Anca Oyunlarda Test Ettim İşin İçinden Çıkamadım.

Çözüldü.
    Kasanın Sogutma Sistemiyle Alakalıymış UV İle 6-7 Derece Düşüş Sağlıya Biliyorsunuz Ama Hava Sirkülasyonunu Tamamladıgınızda 10-20 Derece Düşüş Elde Ediyorsunuz / 90 derece kullanırken Aynı Yerde 75 Derece Kullanıyorum Uv Yapmadan Şimdilik UV Kullanmayı Düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sih816 -- 31 Mayıs 2020; 19:18:33 >

• RX 5700 XT Mech Oc Sıcaklık Degeri Destek Lütfen / Benim İçin Çözüldü

The point at which Radeon RX 5700’s fan slows itself down is clearly reflected in our chart of temperature over time. Measurements in the 75 degrees C range ramp up to 82 degrees C by the end of 15 minutes, surpassing the already-hot Radeon VII.

But that’s nothing compared to Radeon RX 5700 XT, which tops out at 89 degrees C in our chart (and continues to get hotter as the test progresses). Junction temperatures in excess of 100 degrees C through this worst-case scenario might seem worrying but are actually lower than what we’ve seen from Radeon VII.

[Kaynak]
    Tom's Hardware
    AMD Radeon RX 5700 XT and Radeon RX 5700 Review: New Prices Keep Navi In The Game
    https://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx_5700-rx_5700_xt,6216-6.html

Yan Kapagı Çıkardıgımda İse 10-11 Derecelik Bir Isı Düşüşü Elde Ettim Kasanın, Malesefki Kapagı Açıp Bir Şekilde Kullanmam Söz Konusu Degil .D
    Kasanın İçini Daha Soguk Tutmam İçin Ne Yapmam Gerekir. / 3 Önde Çıkış 1 Kasa Arkasında VAr Altta Ve Üstte Hava Çıkışları Bulunuyor Kasanın THERMALTAKE Versa J25 Tempered
    2 Tane Boşta Fan Girişi Var Doldurmam Yeterli Olacakmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sih816 -- 30 Mayıs 2020; 17:55:23 >

• bahsettiğiniz değerler gpu mu gpu junction sıcaklığımı gpu j ise normal zaten evet 110 a kadar gideri var ama o kart zaten soğutma yönünden sorunlu bir kart o yüzdende gayet normal uv yapmanız lazım 1050 volt tan fazla vermeyin o karta
  • hocam bahsettiğiniz UV nedir acaba? teşekkürler.
  • undervolt,daha az enerji daha az ısınma ve daha fazla performans.
  • 5600XT Thicc II pro var en ağır oyunlarda %99 yükte 64-66 arası gidip geliyor. 80-90 falan acayip uçuk dereceler bakmayın öyle sağda solda bu kartlar bu derecelerde çalışması için tasarlandı, üzerinde ki parçalar ona göre dayanıklı diye zırvalayanlara yok öyle bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.