Bildirim
RX 5700XT VS RTX 2070
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
240 hz monitörde 60 fps ile oyun oynarken problem oluyor mu? -
Monitör daha yeni kullanma fırsatım olmadı sistemi yeni topluyorum. -
Navi kartları şu an 240hz de kullanamazsın artifacta flickera neden oluyor, driverdan kaynaklanan genel bir sorun var ve daha çözülmedi. -
Anladım. Peki rtx 2070 alsam pişman olur muyum ? (Ryzen 7 3700x islemcim var şuan) -
quote:
Orijinalden alıntı: Casey2
Anladım. Peki rtx 2070 alsam pişman olur muyum ? (Ryzen 7 3700x islemcim var şuan)TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...Galax RTX2070 EX 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 Ekran Kartı (GLX-27NSL6MPX2VE) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenlerihttps://www.teknobiyotik.com/galax-rtx2070-ex-8gb-1-click-oc-256bit-gddr6-ekran-karti-glx-27nsl6mpx2ve.html
Al geç çok kafa yorma. Ama uğraşır beceririm dersen 5700XT + G12 AIO ile de yapabilirsin aynı paraya.
-
Teşekkürler -
2070 pişman etmez ama 5700XT özel model alabilirseniz performans olarak daha tatmin edici olur diye düşünüyorum -
Hangi modelini önerirsiniz ? -
Daha net bir şey diyemem ama zirvede Sapphire ve Asus strix olacaktır.quote:
Amazon.de den gigabyte 5700 xt gaming oc alabilirsin stoklara gelince. 2900tl filan olr. -
Rx5700 xt bi kere rtx 2070 değil rtx 2070 super ayarında. 5700xt alırsanız zaten rtx 2070 den iyi performans alıcaksınız bu 1
İkincisi ise 5700xt nin sapphire nitro modelini bekleyin derim. Eğerki amd düşünüyorsanız. Msiın gaming modelleride çıkarsa ne ala.
Ha nvidiadan çok memnunsanız rtx 2070 super alın. Msi 3 fanlı olanı alın gaming x trio. Veya daha 1 hafta oldu galiba çıkalı rtx 2070 superin 2 fanlı gaming x modeli var oda satışa çıkınca alabilirsiniz -
Powercolor Red Devil.quote:
144hz e göre çok fark olacak mı acaba bir daha 144hz de oyun oynanmaz artık 240hz gördükten sonra. -
75hz den geçiyorum bakalım nasıl olacak -
Arkadaşım da var 240, 144 ile fark anlaşılıyor ama 60 ile 144 arasındaki fark kadar değil diyordu. En kötüsü 240 a alışmak sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X