Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
rx 580 nitro
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
www.hepsiburada.comMSI AMD Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-rx-5500-xt-mech-4g-oc-128bit-gddr6-pci-e-4-0-ekran-karti-p-HBV00000R0EWI?magaza=dunyaucuz
Garantisi bitmiş, daha az güçlü olup daha fazla elektrik tüketen RX580 mi, 300 tl fazlasına SIFIR RX 5500 XT mi?
-
fiyat satılmaz ise tabii ki güncellenecektir o yüzden fiyat konusunda mesaj atmayın lütfen. önerdiğniniz kartlar çok daha pahalı tabii ki bütçeye göre tercih edilebilecek mantıklı kartlar. teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospect11 -- 6 Ocak 2021; 19:47:25 >______________________________
-
MEZAR MAN sinemalarda değil forumdonanımda asdfasg -
pM ?
-
Adamı o kadar gömmüşler şimdi 2 ye verse yeridir umarım o fiyata vermemişsindir -
quote:
Orijinalden alıntı: TUFFGONG
Adamı o kadar gömmüşler şimdi 2 ye verse yeridir umarım o fiyata vermemişsindirmoralimi bozdular aynen piyasada kart yok hala 900 tl ye 580 almaya çalışıyorlardı ilanı güncellemedim ben de 1 aydır bugün güncelledim hemen 1750 tl ye satıldı forumda milletin ilanına sallayacaklarına herkes işine baksa daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
O kartı bu fiyata alacak insan çıkmaz bu forumdan, boş hayaller kurmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: L.Croft
O kartı bu fiyata alacak insan çıkmaz bu forumdan, boş hayaller kurmayın.kartı ilan güncellendiği gibi satıldı 1750 tl ye hocam ilk yazana verdim diğer yazanlar da bekliyordu olmazsa almak için siz ne konuşuyorsunuz hala :)
-
Kesin vermişsin dir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartı bugün ben satın aldım arkadaşlar. Şuan bana doğru yolda, kargoda.
Size şöyle bir anımı anlatayım buralar şenlensin;
2 Haftadır RX 580 Nitro kovalıyorum. Amacım Mac Os X kurmak. 2 Hafta önce btc 30 bin dolar iken 1500'e yakalamaya çalıştım, olmadı. Bu haftada artık yeter 100 e 200 e bakmayacam neyse parası verip alıcam sonuçta kartsız pc bi işime yaramıyor.
Dün birisiyle malum sarı sitede 1700'e anlaştık. Oraların fiyatına göre baya uygundu. Alımıda GeT ile yapıcam. Neyse bu arkadaş dedi 5 dakikaya açıyorum ilanı. Bende 5 dakika atm'ye gider gelirim dedim, geldim bi baktım kart yok. Dedim ki "hocam hani ilan ?". Ne dese beğenirsiniz, Koyduğum gibi birisi çekti kusura bakmayın dedi.
İşte buda böyle bi anımdır.
Velhasım kelam arkadaşlar malesef fiyatlar hazirandan önce düzelmez. Bugün aldığım bu kartıda 2000 liranın bi lira altına satmam şuan. Hadi kalın sağlıcakla. Satıcı arkadaşada ilgisi ve hızlı kargo için teşekkür ediyorum.
-
evet kartı oksyqen hocam aldı. anında başka alıcılar da çıktığı için ben de 1750 azmış diye düşündüm ilanı güncelledikten sonra. şu an bu kart bence de 2k gider en az . mining ile işim olmadığı için evde boşta duran tertemiz bir karttı. hayırlı olsun kendisine.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
https://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-rx-5500-xt-mech-4g-oc-128bit-gddr6-pci-e-4-0-ekran-karti-p-HBV00000R0EWI?magaza=dunyaucuz
Garantisi bitmiş, daha az güçlü olup daha fazla elektrik tüketen RX580 mi, 300 tl fazlasına SIFIR RX 5500 XT mi? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X