Hala hiçbir çözüm bulamadım neredeyse 2 ay oldu bilmiyorum artık ne yapmam gerekiyor her şeyi denedim ama nafile sonuçlar değişmiyor |
Rx 66600 düşük gpu kullanımı ve stutter (2. sayfa)
-
-
Win dan otomatik driver yüklemeyi kapat. Amd clean utility ile driver kaldır 22.3.1 sürümünü indir dene. İlk oyunlara girdiğinde özellikle dx11 oyunlarında stutter drop vs olacak oynadıkça cache bellek yapacaktır bir süre sonrada yağ gibi akacaktir. İşlemcinin yetmediği oyunlar için ona yapacak birsey yok birde amd sistem yüksek hızlı Ram sever. Bu driver eski ama dene zamanında 6600xt ile iyi sonuç almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sürümü bulamadım önerilen bir sürümü indirdim fakat düzelmedi. Ekran kartımı garantiye gönderdim sorun yok değerler iyi diyip geri gönderdiler. Stutter çok fazla oluyor Starwars Bf2 oynuyorum ve çok açık oyun kalitesini düşürüyor
-
Link bu aşağıda download bölümü var amd clean up kullanarak eski driver sil sonra bunu temiz kurulum ile kur oyunda stutter ilk başta olacak daha sonra oynadıkça shader cache alıyor düzelecektir. Ben 6600xt kullanırken bu driver ile sorunsuz swbf2 oynamıştım.link
guru3d.comAMD Radeon Software Adrenalin 22.3.1 WHQL driver downloadhttps://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-adrenalin-22-3-1-whql-driver-download.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X