< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 12 Eylül 2023; 21:20:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 12 Eylül 2023; 21:20:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam bunların daha fazla düşme şansı olur mu tahmininiz nedir. Alınır mı pulse modeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arama ekranında fiyatı 22999 görünüyor alttada premium ile 21999 diyor. Bende premium yok sepete eklediğimde 21850 oluyor. Acaba premium üyesi olsak o 1000tlyi de düşecek mi fiyat 20850ye gelecek. Kontrol edebilecek olan var mı? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Visa ile 20800 |
3080ti vardı bende acaba geçilir mi değer mi bi kart parası daha vermeye diye youtubedan biraz göz gezdirdim 2 kart paralık bişey göremedim hocam vazgeçtim çok hızlı şekilde |
düşmez |
https://www.hepsiburada.com/staticpage/1105641967355023 Alanlar starfield oyun hediyesini istemeyi unutmasın |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 12 Eylül 2023; 22:14:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ikinci elde 3080ti 10 bin civarına gidiyor, 2 tane 3080ti parasına almayı mantıklı bulmadım hocam o sebeple öyle yazdım |