Bildirim
Rx3870 ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3870 kullanıyorum. %50'ye kadar fan sesi hiç duyulmuyor. sizin kartta bir anormallik var. riva tuner yada atitool 2.7 beta ile fan hızını ayarlayabilirsiniz... -
peki siz ilk taktıgınızda bole asırı ses duyuyomusnuz? birde su sorum olucak.. 22" lcd samsung war full ayarlar ıle su crysis denen oyunu oynuyabilirmiym? -
ilk taktıgında ses olmaması lazım, %25 fan hızı ile çalışıyor defaultta @synan ın dediği gibi rivatunerle bi kontrol et
bende 22" ile buradaki modla rahat bi şekilde oynadım
http://forum.donanimhaber.com/m_19118783/tm.htm -
tekrardan merhaba..
rivaturner indirdim ve gordugum uzere fan 0 derece iken bile %80 ile calısıo...
2 adet sorum olucak...
1) %50 ile calıstırsam fanı sorun olurmu yanma gibi bi olasılık soz konusu olurmu sizce? sadece wow , msn , web kullanıorum genellikle bole yani... (bunlarla alakası ne die sorucaksınız buyuk ıhtımal yok ama bildirmek istedm :D)
2) Ekran kartım ve cpu un sıcaklıgını gorebilecegim bir program war mı?? -
quote:
Orjinalden alıntı: ViruS
tekrardan merhaba..
rivaturner indirdim ve gordugum uzere fan 0 derece iken bile %80 ile calısıo...
2 adet sorum olucak...
1) %50 ile calıstırsam fanı sorun olurmu yanma gibi bi olasılık soz konusu olurmu sizce? sadece wow , msn , web kullanıorum genellikle bole yani... (bunlarla alakası ne die sorucaksınız buyuk ıhtımal yok ama bildirmek istedm :D)
2) Ekran kartım ve cpu un sıcaklıgını gorebilecegim bir program war mı??
1- Fan hızın %0 yani kapalı bile olsa kartın yanmaz. Sadece ısındıktan sonra kapatır makinayı yada reset atar. Bnm genelde %25 de. Crysis oynarken falan %50 ye getiriyorum o kadar.
2- ATI OverDrive -
cok saol bilgiler icin -
Ya bu fan kendini ayarlaması gerekmiomu bnde alıcamda bu karttan -
arkadaşlar bende sapphire nin pasif soğutmalı hd3850 modeli var onun fan hızını ayarlama gibi birşey olamaz değil mi? (çünkü fan yok) -
dostum şaka falan yapıyorsun heralde -
kart ilk açılışta 2-3 sn kadar tam hızda dönüp sonra %25 e çekiyo kendini.hep %25 de kalıyo zaten ben oyunlarda nerdeyse 80 leri görüyodum sonra rivatunerla fan hız ayarlaması yaptım şimdi 60 dereceyi zor geciyo genelde %50 fan hızında öyle çok da sesli deil.ama %80 de ben burdayım diye bağırmaya başlıyo tabii..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X