Şimdi Ara

RX470-4GB için işlemci tavsiye edebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Twitch de oyun yayını yapmak için bir bilgisayar topluyorum. Kasa olarak Everest Rampage Racer Plus model kasayı geçen hafta aldım. Bu gün de Vatan Bilgisayardan Msi rx470 4g serisi ekran kartı siparişini verdim, yarın elimde olur büyük ihtimal. Oynayacağım oyunlar CS:GO, LOL, Knight Online, İnsurgency gibi oyunları oynarken ekran kaydı ve twitch de yayın yapacağım, 1000Tl bütcem var, tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Ryzen 1600
  • Keşke toplam limit belirleyip öyle istekte bulunsaydınız.Sadece işlemci demeyin kasanın bütününü ele alın daha iyi olur. Twitch yayını içinde logitech 920 webcam öneririm.
  • ryzen diyecektim ama anakartla falan senin 1000tl lik bütçeyi çok aşıyor.
    en en iyisi 4.nesil 2.el i7 işlemci al.
  • Kusura bakamyın onu unutmuşum. 2000 lira limitim var belki çok ufak küsüratlar arttırabilirim. işlemci, anakart, rem, ssd, hdd, psu lazım :)
  • r5 1400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axe190780 kullanıcısına yanıt
    İntel Bir sistem kurmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CanMoran kullanıcısına yanıt
    Hata yapiyorsun.

• Neden peki ?
    Yayincilikta ryzen acik ara farkla daha basarili. Twitch yayin isine girecekseniz ryzen 1600 ile 7700k dan bile cok daha fazla rahat edersiniz. 1700 alirsaniz zaten bu is icin alinabilecek en iyi islemciyi almis olursunuz. Ayrica ryzen 1600 un muadili intellerden pek de altta kalir bir yani yok oyunlarda. Tersine bir sure sonra suanki rakibi intellerden cok daha ustun performans verecektir uygulamalar ryzenlarla optimize calismak icin guncelleme aldiginda veya yeni cikan oyunlarda.

• Ryzen r1400 785 TL
    MSI B350M GAMING PRO 400 TL
    Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport DDR4 2400MHz 415 TL
    120GB SSD 220 TL
    1tb HDD 200 TL

Burası 2000TL yapıyor ucuz yollu psu alırsanız bütçeyi biraz aşıp böyle bir sistem kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAJU -- 13 Nisan 2017; 11:23:15 >
    İ3 serisi bir işlemci,h110m serisi bir anakart,8 gb ddr4 2133hz ram,120gb SSD,Seagate ya da Western Digital 1 tb 7200rpm Hard Disk,High power 80+ 500w PSU gibi bir sistem işinizi görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.