Şimdi Ara

Rx480 yerine R9 390 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, beklemekten gına geldi ve r9 390 ın rx480 e yakın performans vermesi, 2. Eldeki uygunluğu bakımından alınabilir olması beni cezbediyor diyebilirim. Garantisi devam eden bir 390 alırsam freesync monitörü de kısa zamanda alabilirim ancak 1100-1200 e rx480 -bu fiyata çıkarsa tabi- alırsam monitör işi sonraki bahara kalıyor. Fikirlerinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınmaz herseyden önce çok fazla tüketiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

alınmaz herseyden önce çok fazla tüketiyor.

Onu geçelim john reis. 150w fazla tüketse günde ortalama 2 saat oynasam. Yılda 45 lira fark yapıyor. Performans olarak pişman eder mi onu düşünüyorum. Bazı oyunlarda rx480 i geçiyor.

Dx12 ile de gtx970 i geçiyor diye gördüm hep. Kafam çok karışık :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 25 Temmuz 2016; 1:34:50 >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    ya boşver ısınır falanda o şimdi sık dişini az daha bende 1070 almamak için zor tutuyorum kendimi

• Gtx970'den zaten üstün bir kart.Eğer monitör de değiştirebiliyorsanız almanızda hiç sakınca yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

ya boşver ısınır falanda o şimdi sık dişini az daha bende 1070 almamak için zor tutuyorum kendimi

Sabır taşı olsa çatlar

• http://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-r9-390-gaming-8g-8-gb-fiyati,5562912.html Kesinlikle rx 480 custom alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Gtx970'den zaten üstün bir kart.Eğer monitör de değiştirebiliyorsanız almanızda hiç sakınca yok.

Nitro dışında almam gibi. O da pek ısınmaz gibi. İnceliyorum bakalım. Ankaradaki kart satılmış çok üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

http://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-r9-390-gaming-8g-8-gb-fiyati,5562912.html Kesinlikle rx 480 custom alınır.

İkinci elde 800-900 e 1 yıldan fazla garantili alınabiliyor. Sıfır kart olsa rx480 den başka düşünmem ama ben ikinci ele de sıcak bakıyorum. Geçen referans rx480 i 800tl ye sattılar ya

• Siz bilirsiniz tabi, uygun fiyata olduktan sonra ikinci elde alınması düşünülür.

• Baktımda çoğu oyunda iyiymiş gtx970 ten.

• r9 290 bile neredeyse rx 480 e yakın performans veriyor. Ben de beklemekten sıkıldım. Özel soğutmalı 390 2. elden uygun fiyata alınabilir.

Benim bütçe kısıtlı olduğu için r9 290 dan devam edeceğim.
  • Nisan ayında topladığım pc'ye emanet GTX750Ti taktım idare ediyorum. Bekle bekle bitmiyor. Önce GTX 1070 alayım dedim. Hem fiyat yüksek hem de stok yok hiçbir yerde diye RX 480'e döneyim dedim. Onda da özel tasarımlar gelmek bilmedi.

Almışken düzgün birşey olsun en azından 3 sene değiştir beni demesin istiyorum. Sonuç hala beklemedeyiz.

MSI RX 480
    Sapphire Nitro RX480
    Asus GTX 1070 Dual
    EVGA GTX 1070

Bunlardan birini alacağım gibi duruyor. Diğer GTX1070 modelleri kasaya sığmıyor. Mini ITX kasa olunca ya boydan ya da yükseklikten sığmıyor kartlar.
  • valla alınır esasında bende aynısını düşünüyordum ama PSU 600w diye almıyorum, işlemciye o.c ucu ucuna zaten, 280x var geçmişken rx480 ne geçeyim diyorum, freesync monitörde var ama cidden bekle bekle sıkkınlık geldi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_118668098//tm.htm#118668098

satan arkadaş bir dönem sistem tavsiyesi bölümünün üstadlarından. ayrıca benimde imzamda incelemem mevcut.
  • Benim kullandığım kart ağır sahnelerde 75 i falan görüyo en fazla genelde 70-72 arası. 480 den iyi ama fazla güç tüketiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrznBot

Benim kullandığım kart ağır sahnelerde 75 i falan görüyo en fazla genelde 70-72 arası. 480 den iyi ama fazla güç tüketiyo.

peki 75 derece iken fan sesi nasıl oluyor ? sapphire nitro, msi a göre epey sessiz sanırım. tablolar onu gösteriyor hep.
  • 480 (hala kart yok piyasada) ve 1060 (1500tl nedir arkadaş) alternatifi olarak 970 ve 390 bakıyorum. 2.el veya amazon dan alıcam bütçe 800 tl olarak belirledim.
    390 için nedersiniz uygun fiyata alınırmı. Kullanım yeri full HD.
    Herangi bi kronik sorunu varmı daha sonra fiyatlar düşer stoklar gelirse 480 veya 1060 almadığıma pişman olurmuyum.

• Nitro daha sessiz doğru Benim kasamın yan kapağı açık o yüzden gürültülü ama kapalıyken çok aşırı ses duyduğumu söyleyemem Bence özel tasarım 480 ilk tercih olmalı ama beklemek istemiyosanız 390 güçlü bi kart.

@Erreguay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 25 Temmuz 2016; 15:45:39 >
  • Ikınci el uygun fiyatlı ozel sogutmalı 390-390x alabilirsin. Yıllardır 290x kullanıyorum 550W Psu ile herhangibir sıkıntı gormedim. Coolermaster Haf xb kasa ile XFX 290x ekran kartım hava 33 derece iken 82-84 dereceyi gecmiyor overclocklu olmasına ragmen. Anlayacagın ozel sogutmalı bir 390 alırsan ferah bir kasada sıkıntı yasamazsın. Performans olarakta 480 den yuksek cozunurluk yada detayda daha performanslıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.