Şimdi Ara

RX570 Gaming 4GB ekran kartım H97 PC Mate anakartımla stabil çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2018 şubat ayında aldığım MSI RX570 Gaming 4GB ekran kartım var. H97 PC Mate anakartıma aldığım gün taktığımda da sorunlar vardı. İş güç derken bakamadım. Şimdi daha sık kullanıyorum. Bazı istelerde veya uygulamalar açıkken ekran renklenip karıncalanıp sürücü yeniden başlıyor veya doğrudan bilgisayar reset atıyor. Ekran kartı mı anakart mı bilmiyorum sorun. Ama daha önce zotac GT450 eco model ekran kartım ile sorunsuz kullanıyordum.Sizce sorun ne olabilir?

• Kasanızın içindeki güç kaynağınızın marka ve modelı nedır ?
  • Güç kaynağı ve elektrik konusuna aman dikkat et,bu sorunlar yüzünden gtx760 ekran kartım ile anakartım pert oldu,üstelik 600 watt kaynagı ile.
  • Aynı sorunu yaşayan çok insan var hocam ben sorunu çözeni görmedim amd rx serisi ekran kartları olan sistemlerde sorun yaşanıyor ama power değiştirdiği halde çözemeyen insanlar var windows veya driver kaynaklı olabileceğide söyleniyor ama sorunun tam kaynağını bilen yok
  • Power supply'i test etmen gerekli öncelikle. Her şey tamam ama reset atma giriyorsa işin içine ilk power supply kontrol edilir. Emanet olarak sağlam ve stabil çalışan power supply'i dene sistemde. Yine sorun devam ederse o zaman diğer parçaları kontrol etmek gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.