|
Bildirim
|
Sorun yasamaniza gerek yok. Rx590i sorunsuz kullaniyorum diyen ya bilmiyordur ya da bilmezlikten geliyordur. Kartin oyunlarda ortalama guc tuketimi rtx2080 ile ayni seviyede. Bu kartin baska sorunu olmasina gerek bile yok ki bir Sapphire Nitro+ aldim 85derece ısınıp 2500rpm fan çeviriyordu. Kasada rtx2080 varmis gibi güç çektiği için güç kaynağı fanı da deliriyordu. Sattım kurtuldum gittim ASUS ROG Strix GTX1660Ti aldım. Maximum 1600rpm fan ce 61derece gördüm sıcaklıklarda. Çünkü kasa soğutmam çok iyi. Kasa modelim Phanteks p350x, önde iki tane Corsair 140mm fan içeri üflüyor, üstte iki tane Phanteks 120mm fan dışarı üflüyor, arkada 120mm bequiet 2200rpm fan dışarı üflüyor. Böyle kaliteli ve sessiz fanlar kullanıyorum. Ama Sapphire Nitro+ rx590 SE modeli böyle püfür püfür bir kasada 85dereceyi görüyordu. Düşünün artık. Şimdi baktım 1660ti ısınmıyor üstteki fanları söktüm boşuna dönüp eskimesin diye temizleyip silip koydum kutularına. Bu ekran kartına bulaşmayin derim. Belalıdır kendisi. Tükettiği watt başına verdiği performans oranı diplerde bir ekran kartı rx590.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 9 Kasım 2019; 14:1:4 > |
|
|
|
|
|
|
|
|