Şimdi Ara

RX580 Mİ 1650S Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 3 gün önce saphire RX580nin ne kadar kötü olduğunu fark ettim ve iade etmek zorunda kaldım Şu an amd 5600 5700 ekran kartını kullanıyorum yeni ekran kartı alacağım RX580 MSİ veya ASUS mu alayım yoksa GTX1650S mi emin olamadım sormak istedim

ve 1650S alırsam maks 1600 tlye hangi marka alabilirim

• teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-geforce-gtx1650-super-ex-1-click-oc-4gb-128bit-gddr6-ekran-karti-65sql8ds61ex-30588.html

1650 super alın kafanız rahat olsun

• 1660s den aşağısını almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

1660s den aşağısını almayın
    Bence de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el 1070 kovalayın bu paraya en iyisi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ci el temzi 6a y fiana kullanılmıi 1650 s alın. 2 ci el. fakat busıralar forumda çok arıyan var bu kartı bende dahil. işimiz zor gözüküyor. 1600 tl bence bu zxmanda o karta verilmez. teknobiyorikte galax var 1588 tl cıvarına sıfırı ama genede siz bilirsiniz. dediğim gibi bu zmanda o karta sıfır diye o fiyatta verilmemeli bence.1-2 aya fiyatlar 2 ci el fiyatlarıda sıfır fıyatlarda inecek. aceleniz yoksa bekleyin derim.
  • Hocam ekran kartım yok şu an 2010dan kalan şeyi kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    9 ay önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ibraaa00 I kullanıcısına yanıt
    ille de 2 karttan birini alacaksan 1650S tercih edersin, diğerine göre yarısı kadar düşük güç tüketen bir kart bu sebeple marka model arayışına da girmeye pek gerek yok, bütçene uyan yada en uygun fiyatlıyı tercih edebilirsin, böyle düşük güç tüketen kartların çalışma & hayatta kalma ömrü de uzun olur, yüksek tüketimli kartların üzerindeki bişleşenler, bu yüksek yüklenmelerden dolayı hızlı aşınıyorlar ve ne kadar iyi bileşen modeli bile tercih edip yüksek bütçelerde versen de ölümlerini pek fazla uzatamıyorsun, uzatan tek şey oyun oynama sıklığı/süresi olur v.s.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.