Şimdi Ara

RX6800 xt ekran kartım görüntü vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar bende XFX Merc 319 RX6800 XT ekran kartı mevcut Bi şehirden başka şehire taşıdım kasamı ve bidaha görüntü alamadım ekran kartından başka bir ekran kartı ile denediğimde bilgisayar açılıyor sanırım ekran kartı arızalandı karta güç vs geliyor ama pc açılmıyor dahili ekran kartım olmadığı için.
    Ekran kartımı tamir ettirmek istiyorum 1 2 yer araştırdım biraz da sizler yardımcı olabilir misiniz daha önce ekran kartı tamir ettirmiş olan varmı dır aranızda.
    Bulduğum yerlerden birisi Efor Bilgisayar diğeri ise ensa Bilgisayar
    Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. RX6800 xt ekran kartım görüntü vermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba ekran kartınızı başka bir sistem de denediniz mi peki? Taşınma nedeniyle ekran kartı pek arıza yapacak bir donanım değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını başka bir sistemde denemedim ama onun yerine Bi ekran kartı aldım onun sayesinde şuan bilgisayar kullanabiliyorum fakat çok eski bir ekran kartı.
    Taşıma sırasında bozulma konusunda ise araştırdığım kadarı ile ekran kartı çok büyük olduğu için bu ve bunun gibi kartlarda vram lerde açılma oluyormuş

• Emirr_ E kullanıcısına yanıt
    Bence ekran kartınızı bir yere tamire vermeden kesinlikle çalıştığına emin olduğunuz başka bir sistemde deneyin. Dediğim gibi görüntü alırsanız kendi sisteminiz de bir bios reset yapıp tekrardan deneyin. Hatta şu anki sistemin açıldığı ekran kartıyla sistemi güvenli kipte başlatıp ddu ile komple bir driver temizliği öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    Etrafımda masaüstü bilgisayarı olan kimse yok maalesef ama yine de teşekkür ederim sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.