Şimdi Ara

RYL2 REHBER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
10.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buda Benim Arm :) Ama RYL Tartarus xD
  •  RYL2 REHBER

RYL2 REHBER
  • bu itemler bende olsa
    gunnerin itemi eski gibi attack bonus diyor
  • Skillerimi nasıl ilerleticem yapamıyorum.Hep kitap alıyorum değişik ama aldıkça dahada yukardaki skill numarası 6/20 oluo mesela.Nasıl lvl 2 ye çıkarrtıcam yardım edebilir mi biri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaydirma

Skillerimi nasıl ilerleticem yapamıyorum.Hep kitap alıyorum değişik ama aldıkça dahada yukardaki skill numarası 6/20 oluo mesela.Nasıl lvl 2 ye çıkarrtıcam yardım edebilir mi biri?

Kardeş Skill Satan Yerini Biliyormusun ?_?

Lvl1 6 Tane Alacaksın Hepsi Okuyunca Lvl 1.6 Yerine 2.0 Olacak, Yani Lvl2'ye Geçmiş Olursun Tekrar Lvl2 Kitap'ları 6 Tane Alacaksın Okuyunca Lvl3'e Geçersin Böyle Böyle Lvl4'e Sonuna Ulaşırsın.

Lvl3,Lvl4 Skill Kitapları NPC'de Yoktur, Pazar'da Satılıyor.
  • up!! bu rehber ryl2 oynayanlar için bi nebze işe yarar treth eger şöyle saglam bi rehber ayarlablirsen çok fazla hayır duası alırsın diye düşünüyorum
  • vistada çalışır mı??
  • Çalışmaması için bi neden oldugunu sanmıyorum oyun eski fakat aynı tarihlerde çıkmış ve vistada çalışan oyunlar oldugunu biliyorum büyük ihtimal dosyayı çekerken hatalı aldı bir daha indirmeni tavsiye edrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

Çalışmaması için bi neden oldugunu sanmıyorum oyun eski fakat aynı tarihlerde çıkmış ve vistada çalışan oyunlar oldugunu biliyorum büyük ihtimal dosyayı çekerken hatalı aldı bir daha indirmeni tavsiye edrim

çok saol bir daha çekiyorum umarım çalışır.
  • ŞİMDİ HALLETİM AMA PACH ATERKEN 44 DE KALDI
  • Kapat yeniden aç banada oldu o sonra devam ediyor
  • en sonunda oyundayım.manyak oyun ama defender hangi stata vermeli ben 3st 2 con verdim ama??
  • statları con agırlıklı ver belli bi lvlden sonra hiç str vermiceksin bende defenderım oyun gerçekten çok güzel hayırlı olsun hadi bakalım önce poseidon da başladım fakat orda çok az kişi oynuyor şuan hadesteyim 44 level defenderım var pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım nickim DefendDestiny
  • quote:

statları con agırlıklı ver belli bi lvlden sonra hiç str vermiceksin bende defenderım oyun gerçekten çok güzel hayırlı olsun hadi bakalım önce poseidon da başladım fakat orda çok az kişi oynuyor şuan hadesteyim 44 level defenderım var pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım nickim DefendDestiny

ok ben de hemen hadeste char aciim o zmn.sen napçamı solersin.şimdi charı açarken 3 con 2 str mi vereyim??

ya da ben okcu acama ne statlarını veriyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 19 Haziran 2008; 23:17:34 >
  • kardeş DefenDestiny açık deil diyor
  • DefendDestiny Hades serveri oyundayım
  • archer hnagi stztalrı vermeli?ben dex ağırlıklı str/dex verdim :

ben oyundayım.sen humansın dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 20 Haziran 2008; 11:33:51 >
  • şoyle diyor:

RYL2 REHBER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 20 Haziran 2008; 11:57:16 >
  • yanlış yazıyorsun DefendDenstiny ortada 2 tane d var
  • quote:

yanlış yazıyorsun DefendDenstiny ortada 2 tane d var

evet .ama şimdi de boyle oldu
     RYL2 REHBER

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.