Şimdi Ara

RYL2 REHBER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
10.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu guide çok yetersiz türkçe destek sitesine baktım(sarbonun sitesi)ondada fazla bişey yok
    şöyle güzel anlatımlı rehber lazım varsa linki koyun lütfen..
  • o türlü upgrade için çok fazla zaman+ paranızın olması lazım ve benim bildiğim kadarıyla baya zahmetli bi iş

sadece yabancı forum sitelerinde o upgradenin anlatımları olması lazım
  • www.ryl2.ws.tc

Bulursanız ekleyin site var Admin yapılır.. Bu rehber dir ne biliyim İTem satmaktır. Bölümle ilgilenenlere

Adminlik verilir Siteyi siz paylaşım yapın diye yaptım siteyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

demosty 1level adamlar paraları yok hile yapıolar 80level adamı tekte kesiolar canavarlara99999999999 vuruolar hepsi hile kullanıo nerdeyse benim müthiş bir silahım vardı 30leveldim 10level adam geldi yanıma duel yapak mı bende tamam dedim 3 2 1 saniyesinde öldüm tekte saçmalık ya herkes de hile var ben o yüzden bıraktım yoksa çok iyiydi

bak çok güzel bir örnek upgrade için

RYL2 REHBER

peki bişey sorucam bu gemleri (ruby.diamond vs.) nasıl kullanıcam
    sadece o yiteri spens stone kullaniliyor update olunca
    toblarda illa 10 tane mi olcak?

• quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

demosty 1level adamlar paraları yok hile yapıolar 80level adamı tekte kesiolar canavarlara99999999999 vuruolar hepsi hile kullanıo nerdeyse benim müthiş bir silahım vardı 30leveldim 10level adam geldi yanıma duel yapak mı bende tamam dedim 3 2 1 saniyesinde öldüm tekte saçmalık ya herkes de hile var ben o yüzden bıraktım yoksa çok iyiydi

Sen Hiç Gördün mü 99999999 Vurmasını ?_? RYL 1 Ve RYL2 Max Damage Vuruşu 65535 ;) Hiç Bir Oyunun Limit'i Geçmez Bilmeden Konuşmayın.
  • yuksek level karakterler ornegın level 80 90 cıvarı olanlar 0 dan bır karakter acarlar o karaktere yaklasık 100 m cıvarı bır para aktarır . black marketten gamble ( kumar ) ıle level 1 b veya b+++++ bır sılah bulurlar. ondan sonra yıne yuksek level charlarından aktardıkları spens , mitchell , yıternı stone ve tob ( tear of blackmıth ) ıle bu sılahı AAA++++++ sevıyesıne kadar basar sılahı ortalama level 60 70 sılahı ıle aynı sevıyeye getırrıler. ondan sonra bu karakter ıle level 10 spiritlerin yanına gıder saatlerce o spiritleri keserler. bu sıpırtlerden yaklasık 100 200 tane kadar 1 mılyonluk cek dusurdukten sonra levelı yukselen karakterdekı yaptıkları sılahı bankaya aktarırı o charı sıler yenısını acar o sılahı onun elıen verır yenıden spiritlerı keserler yaklasık 15 20 gunluk bır calısma ıle 900 mılyon ile 1,5 mılyar arasında altın kazanıp o kazandıkları altınlarla yuksek level karakterlerının zaten saglam olan ıtemlerıne yenılerını eklerler :D

eh bu para kasmak ıcın yaptıkları charlarla bazen eglendıklerıde olur ole sehırde gorduklerı level 30 50 arası playerlere duel teklıfı verıp kestıklerıde oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Mayıs 2008; 21:02:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Treth

yuksek level karakterler ornegın level 80 90 cıvarı olanlar 0 dan bır karakter acarlar o karaktere yaklasık 100 m cıvarı bır para aktarır . black marketten gamble ( kumar ) ıle level 1 b veya b+++++ bır sılah bulurlar. ondan sonra yıne yuksek level charlarından aktardıkları spens , mitchell , yıternı stone ve tob ( tear of blackmıth ) ıle bu sılahı AAA++++++ sevıyesıne kadar basar sılahı ortalama level 60 70 sılahı ıle aynı sevıyeye getırrıler. ondan sonra bu karakter ıle level 10 spiritlerin yanına gıder saatlerce o spiritleri keserler. bu sıpırtlerden yaklasık 100 200 tane kadar 1 mılyonluk cek dusurdukten sonra levelı yukselen karakterdekı yaptıkları sılahı bankaya aktarırı o charı sıler yenısını acar o sılahı onun elıen verır yenıden spiritlerı keserler yaklasık 15 20 gunluk bır calısma ıle 900 mılyon ile 1,5 mılyar arasında altın kazanıp o kazandıkları altınlarla yuksek level karakterlerının zaten saglam olan ıtemlerıne yenılerını eklerler :D

eh bu para kasmak ıcın yaptıkları charlarla bazen eglendıklerıde olur ole sehırde gorduklerı level 30 50 arası playerlere duel teklıfı verıp kestıklerıde oluyor :D

spiritler hangi yerde olan spiritler acaba?
    birde para nasıl aktarılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 19 Mayıs 2008; 16:18:31 >

• bir cok yerde spirit var ama levelıne gore kesmen gerek 1 level charınla keseceksen prate of almighty denen yerın yanı kısacası sehrın guneyıne dogru level 14 15 cıvarı kesmen gereken yaratıkların bulundugu yerde bır spirit slotu var level 1 de elıne AAA++++++ sılahı alınca kesmesı pek sorun olmuo :D ( yanlız sendekı charlar level 1 bıle olsa AAA sılah yapmaya yetecek parayı uretemezler ) ( ben denedım ondan bılıom :D )

ıtem aktarmayı bılıyorsun bankaya koy aynı serverda otekıcharınla gır al bankadan banka ortak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Mayıs 2008; 17:46:08 >
  • quote:

bir cok yerde spirit var ama levelıne gore kesmen gerek 1 level charınla keseceksen prate of almighty denen yerın yanı kısacası sehrın guneyıne dogru level 14 15 cıvarı kesmen gereken yaratıkların bulundugu yerde bır spirit slotu var level 1 de elıne AAA++++++ sılahı alınca kesmesı pek sorun olmuo :D ( yanlız sendekı charlar level 1 bıle olsa AAA sılah yapmaya yetecek parayı uretemezler ) ( ben denedım ondan bılıom :D )

ıtem aktarmayı bılıyorsun bankaya koy aynı serverda otekıcharınla gır al bankadan banka ortak.

gamble nasıl oluyor?
    valla npc yi bilmiyorum hangi npc para aktarıyor
    ayrıca spiritlerden o dedigin itemlerde düşmüyor
    valla 1 saat kestim
    birde rubyler nasıl basılıyor silahlara? son soru
    senin char ile lvl 62 oldum
    fireball lvl 4 oldu ama diger skiller olmuyor hepsi son lvl de basınca failed use item diyor neden diyor istersen resimde koyarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 19 Mayıs 2008; 19:54:36 >

• Black marketler varya silah satan npc lerin oldugu yerde sol tarafta gamble ordan yapilir. para aktarmak icin armor satilan vendorlarin yaninda Hui^Hui isminde bir npc goreceksin yanında esekler fılan var zaten bellı banka oldugu oraya bırak ıtemlerını otekı charla gırınce alabılırsın.spiritleri leveline gore keseceksin eger 62 level karakterle spirit kesiyorsan su anda bolgenin adini hatirlamiom ama bataklikta bi adanin ustunde spiritler var onlar senin leveline uygun duserse onlardan duser.Ruby basmak icin oncelikle silahi spens mitchell ve yiterni stonelerle +10 yapman gerek +6 dan sonra soketler acilmaya baslar silahlarda o zaman basabilirsin ne basacaksan. ( +6 yi yanlis hatirliyor olabilirim ) eger elinde spens mitchell ve yiterni yoksa limandan 2 inci haritaya gec bilmiyorsan sor birine solerler nasil gidecegini orda hp leri dusuk am vuruslari cok guclu npc ler var her 2 tanesinden 1 tane mutlaka spens mitchell yada yiterni stone duser. toparlarsin. buyulere gelince valla bilmiyorum int filan yetio demi ben bir iki kitap haric tum kitaplari stoklamistim inventorynin 3 uncu bolmesine ama neyse o acc ile girer bi bakarim.

girdim baktim son level 3 kitaplarini okumamissin ondan level 4 olmuyorlar 2 tanesine okudum level 4 oldu onlar simdi bi tek elektro shock kaldi ona 1 tane level 3 kitap okucaksin ondan sonra level 4 kitaplari okumaya baslarsin. bu arada o elindeki A staffı yapmak bana tam 350 milyona mal oldu ona gore hesabini yap AAA bi item basmak icin ne kadar para gerektigini :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Mayıs 2008; 21:01:18 >

• ben yanlışlıkla armora weapon encanthingden yaktım ya
    ama 100 dex de giyilecek armoru bekliyorum 3 lvl sonra üzgünüm oyunu yeni ögreniyorum şimdi metalleri kasıyorum lvl 4 enchanted(staff) bir de tear of blacksmithi nasıl kullanıcam onuda anlatirsan iyi olur

birde itemim diyelim c+++ ben bunu b+++ nasıl yaparım?

rehberin en önemli bölümü upgrade benim sayemde yazıldı
    treth çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 19 Mayıs 2008; 21:07:32 >

• itemi lvl 6 ya getirdim bi slot açıldı ama slota nasıl koyucam ruby?
  • valla ben bu oyunu en son 3 yil once oynadıgım ıcın bazı kısımları hatırlamıyorum :D ama tası sadece ustune bırakmak yetıyordu dıye hatırlıyorum :D

simdi c+++ ıtemını b+++ yapamassın en fazla c++++++ yapabılırsın. sılahı b yapabılmek ıcın c sılahını bır b ıle bırlestırmen gerekır.

Diyelimki b+++ ıtemın var b+++ demek sılahının 7 ozellıgınden 4 tanesı b sevıyesınde gerısı c ,d yada f olabılır. mesela dıyelım bır sılahla ugrasıyoruz.

sılahın 100 str lı bır sılah olsun b+++ ( mavı gorunur b+++ bır sılah )

damage mın b sevıyesınde ( acık mavı gorunur )
    damage max b sevıyesınde ( acık mavı gorunur )
    extra mana b sevıyesınde ( acık mavı gorunur )
    hitting rate b sevıyesınde ( acık mavı gorunur )

mp recovery c sevıyesınde ( yesil gorunur )
    critical rate d sevıyesınde ( mor gorunur )
    blok rate f sevıyesınde ( beyaz gorunur )

sımdı ozellıklerı genısletılıcek olan sılah eger bu ıse bunun c , d ve f sevıyesındekı ozellıklerı b ye cıkarıp sılahı

b++++++ yapabılmen ıcın en kotu b veya daha ustu baska bır sılaha ıhtıyacın var.

dıyelımkı bır sılah daha bulduk bu sılahta sole olsun.

100 str kılıc b ( tek ozellık b sevıyesınde oldugu ıcın + yok sadece B )

damage mın f sevıyesınde
    damage max c sevıyesınde
    extra mana d sevıyesınde
    hitting rate c sevıyesınde

mp recovery b sevıyesınde ( bu satıra dıkkat ıkıncı sılahımız bu ozellık yuzunden b sevıyesınde )
    critical rate c sevıyesınde
    blok rate d sevıyesınde

sehırdekı black smıth e gıdılır. adı marcos . Combine equipments secenegı secılır.

ılk sılah orjınal sılah yerıne konur. ıkıncı sılah dıger acılan pencereye konulur.

sımdı burda onemlı olan su ıkısını ekledıgınız zaman karsınızda bır degerler tablosu olusur.

ılk sılahın damage mın , damage max , extra mana ve hıttıng rate ozellıklerı ıkıncısınden yuksek oldugu ıcın o degerler ( - ) ve kırmızı gorunurler. ama ıkıncı sılahın mp recovery ozellıgı ılk sılahtan yuksek oldugu ıcın MP recovery satırı ( + ) yesıl gorunur. o satırı sectıgın zaman senden bu bırlestırme ıcın ne kadar para ıstıyecegını yazar asagıda. burda su kısıma dıkkat edın. ıkıncı sılahtan sadece o ısaretledıgın satırın ozellıgını alıp ılk sılaha ekler dıger degerlerde hıc bır degısıklık olmaz ıkıncı sılah yok olur ılk sılahında MP recovery ozellıgı artmıs olur. bırlestırme bıttıgınde ılk sılah su halı alır.

ilki boleydı

b+++

mp recovery c sevıyesınde ( yesil gorunur )

su anda ise bole oldu ;

b++++

mp recovery b sevıyesınde ( acık mavı gorunur )

bu ıslemden sonra critical rate ve block rate acısında b sevıyesınde olan 2 sılah daha bulabılırsen bu ısı tekrarlayarak b++++++ bır sılah yapabılırsın.

bu ıslemlerde bıttıkten sonra sırasınla spens , mıtchell ve yıternı stoneler kullanılarak sılah +6 ya kadr basılır ve damage acısından A sevıyesıne cıkması saglanır.

bu ıslemden sonra A sevıyesıne cıkan sılah baska A sılahların ozellıklerı ıle A++++++ sevıyesıne kadar tasınır ve olede kalır :D B sevıyesındekı bır sılah AA sevıyesıne cıkarılamaz.

ben en ıyısı bos bır gunumde full bı RYL rehberı hazırlıyım skıll sıstemı , ıtem kombıne sıstemı ve para kazanma yolları uzerıne bole parca parca oldu bısıye benzemedı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Mayıs 2008; 23:41:12 >

• valla buna baya bi para lazim gibi
    bi bakim su ruby olcak mi ama öyle yaptım olmadı
    bize iyi bir rehber lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 20 Mayıs 2008; 8:57:20 >
  • dedim ya sadece elindeki staff ı b++++ dan A yapmak bana 350 mılyona mal oldu :D dusun artık ne kadar para gerektıgını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

valla buna baya bi para lazim gibi
    bi bakim su ruby olcak mi ama öyle yaptım olmadı
    bize iti bir rehber lazım

eğer rubyler 5 er tane duruyorsa veya 1 den fazla onları 1 e ayırıp dene olucağını görüceksin
  • gaza geldim yukledim yenıden oynamaya basladım bi warrior actim posedionda level 52 oldu :D ( lies sana verdigim karakterlerı gecıcem gıbı gorunuyor :D )
  • quote:

gaza geldim yukledim yenıden oynamaya basladım bi warrior actim posedionda level 52 oldu :D ( lies sana verdigim karakterlerı gecıcem gıbı gorunuyor :D )

o zaman beni kasarsın
    bende defender olucam çok saglam
  • ben posedeyım senın karakterlerın hadeste olmaz bu ıs :D
  • quote:

ben posedeyım senın karakterlerın hadeste olmaz bu ıs :D

ya su gambleyi biraz ayrıntılı anlatsana item yapak ne kadar para gerekli filan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.