Şimdi Ara

RYL2 REHBER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
10.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up! DefendDestiny ulaşamıo sana hadesin 1. kanalına mı giriosun 2. kanalına mı girdin?
  • banka armor satan adamların yanındaki eşekler
  • ben bi defender açtım şimdi con ağırlıklı gidiyorum.kaç lvlde full con yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 21 Haziran 2008; 18:42:02 >
  • yahu arkadaslar allah askına bırısı adam gıbı acıklasın o kadar cok soru varkı aklımda hangısını soracagımı sasırdım sımdı sırasıyla
    1-yuzuk kolye felan hangı yaratıklardan duser
    2-bir itemi aaa+++ bu 3 a yapmak ıcın ne lazım
    3-adamlar zırhlara 10000-15000 hp basıyorlar bu nasıl mumkundur bunun ozel bır yontemımı var
    4-ikinci haritada tek basıma kasamıyorum neden lvl62 oldum ama hala kapı onundekı yaratıklar bana 1200 damage gömüyor sorun bendemı yoksa ıkıncı harıtada ozel bır durummu var
    5-takılara nasıl sınıf atlatabılırız yanı bır f takı nasıl d yada c yapılır
    6-moblardan a class item dusme olasılıgı varmı
    7-gıydıgım pantolonun defansı yok denecek kadar az ama pazarda aynı pantolonun cok daha yuksek defanslıları var hemde benımkı gıbı yuksek con da ıstemıyor bu nasıl mumkun tamam armor upgrade oluyor ama pantalonda bu durum nasıl oluyor yoksa onlar ozelmı dusuyor

neyse iste daha cok soru varda sımdılık aklıma gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 29 Temmuz 2008; 13:34:21 >

• allahını seven bır cvb yazsın bu nedır yahu adamlar konu acıp ucup gıdıyor o kadar muallakta soru var cvblarını paylasında herkez ogrensın yok o bılmem kac yıldır oynuyormusta oburu bılmem kac yıldır oynamıs sımdı yenıden baslayacakmıs yahu bıze ne bılgı varmı bılgı bıze o onemlı 62 lvl oldum dıyorum aklımda bı ton soru var lutfen yardım dıyorum ahkam kesen hıckımse nedense sorulara cvb vermek yerıne foruma ıstırak bıle etmıyorlar harbıden yazık yanı
  • Oyun hile hack ten geçilmiyor bence bırak oyunu.
  • HOCAM NASIL HILE YAPILIYOR AH BILSEM BARI BIRISI ONU ANLATSA OK DIYECEM AMA ONUDA BILMIYORUMKI NE SORDUGUM SSORULARA CVB ALIYORUM NEDE HILE HACK OGRENEBILIYORUM
  • anlasıldıo bır allahın kulu cvb vermek ıstemıyor bız baska forumlarda sansımızı deneyelım o kadar soru sorduk kımse yorum yazmamıs ne dıyelım demekkı oynuyorum dıyenlerın hepsı yalan soyluyormus hayret bısey
  • bence bırak o oyunu boşuna zaman kaybı....
  • iyide neden bole dedın hocam anlamadım para kasması cok cok kolay lvl kasmasıda öle ama işte oyunla ılgılı detaylı bır acıklama yok o da benı delı edıyor hayır barı drop lıstesı olsa o bıle yeter bana ama yok neyse bızde para kasıp ole yapacaz ıtemları
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

yahu arkadaslar allah askına bırısı adam gıbı acıklasın o kadar cok soru varkı aklımda hangısını soracagımı sasırdım sımdı sırasıyla
    1-yuzuk kolye felan hangı yaratıklardan duser
    Yüzük Kolye Bütün Yaratıklardan Düşer Şansına Göre, RYL İncomplete Oynamadığım İçin Bilemeyeceğim Şimdiki Patch'ler Değişmiştir.
    2-bir itemi aaa+++ bu 3 a yapmak ıcın ne lazım
    Blackmarket'ten B++++ Düşürmeye Çalışın, Tabiki Paranız Olacak. Sonra Blacksmith'e Gelin İtem'i Upgrage Yapın, Elinde Silvin,Mitril,İternum Olması Lazım. +1 İçin 10 Metal Harcıyor. +10 Yapmak İçin En Az 150 Metal Olması Gerekiyor.
    3-adamlar zırhlara 10000-15000 hp basıyorlar bu nasıl mumkundur bunun ozel bır yontemımı var
    2. Soruyu Cevapladığım Yöntem'i Gibi, 1. İtem AAA Yaptıktan Sonra 2. İtem'ide Tekrar AAA Yapıp Birleştir Tekrar'da Üstüne Upgrage Yapın Böyle Böyle İlerleyecek 65535 HP'ye Kadar Ulaşabilirsiniz. Çok Para,MetalVe Taş'lar Lazım..
    4-ikinci haritada tek basıma kasamıyorum neden lvl62 oldum ama hala kapı onundekı yaratıklar bana 1200 damage gömüyor sorun bendemı yoksa ıkıncı harıtada ozel bır durummu var
    2. Haritada Kasamazsın İtem'leriniz Yoksa 10 Kişi Party Kurup Kasmaya Başlayın 65Lvl+++++
    5-takılara nasıl sınıf atlatabılırız yanı bır f takı nasıl d yada c yapılır
    Takı Derken ?_? Yüzük,Ring Vb Demek İstedin Onlarda Yaratıklardan Düşüyor Karışık 60Lvl Takılar Map1'de Frozen Steppe'de Düşüyor
    70Lvl'de Middle Camp Yakınındaki Yaratıklar 80-90Vb Lion,Naga,Ve Savage Vb Yaratıklardan Düşer.

6-moblardan a class item dusme olasılıgı varmı
    MOB'larda Düşmez, Sadece Boss'larda Düşer...
    7-gıydıgım pantolonun defansı yok denecek kadar az ama pazarda aynı pantolonun cok daha yuksek defanslıları var hemde benımkı gıbı yuksek con da ıstemıyor bu nasıl mumkun tamam armor upgrade oluyor ama pantalonda bu durum nasıl oluyor yoksa onlar ozelmı dusuyor
    Pantolon'da Defans Düşük, Yüksek Olanlar Donate'dir. Yani Paralı İle Satın Alabilirsin Veya TOB,İtem Karşılığında Satın Alabilirsiniz.

Şimdi Biz Niye Yardım Edemiyoruz Burada Çünkü Ben 3-4 Sene Önce RYL İU Oynuyordum Bıraktım Hiç Beğenmedim. Şimdilik En İyi RYL Tartarus'tur Çok Sağlam Private Server'i :)

neyse iste daha cok soru varda sımdılık aklıma gelenler bunlar

• dostum acıklamaların hos sımdı ben bı tane sılahı b+++++ yaptım sonra bunu 10 lvl bastım ama hala b+++++ kaldı bende 5 tane acılan goze gem yerlestırdım kırmızı olanından atakı arttıgı ıcın sılahım AA oldu sımdı bunun atakını arttırmak ıcın ne yapmalıyım yenıden a yada aa bır sılah basıp bu ıkısını combıne edıp tekrardan 10 lvl gelıstırıp acılan delıklere yenıden tasmı eklemem lazım ve bunu her seferuınde tekrarlamammı lazım bu arada yuzuk dropu alabıldım oda nasıl bır yuzukse herhalde bugda sanırsam cunku gorunmuyor :D spritlerden dusurdum bu yuzugu ama cok sacma o kadar nadır dusermı bır ıtem yahu gelde delı olma
  • Şimdi Sen Upgrage Ettin İtem'lerin Stat'ları Kaç ?_?

Örnek;
    Yüksek İtem Stat'ları Direk AAA Olmuyor 160STR'den Sonraki...
    AAA Nasıl Olacak ?_? O zaman 2 Tane AA Yapıp Birleştirip Tekrar Upgrage Edip 3-4 Tane Gem Basınca AAA Oluyor.

Şimdi Oynadığın Server'de Downgrade Bug'u Oluyormu Bilmiyorum, Dowgrade Nasıl Yapılır, Mesela Youtube'de "RYL2 Downgrade Bug" Yazıp Video'sunu İzleyebilirsin..

Siz En Bu Server'i Oynamaya Dayanamazsın Benden Söylenmesi :D Level Atlamak Sorun Değildir,Tek Sıkıntı Olan Metal Ve Taş. Drop'lar Az, Adam'lar Parayla İtem Alıyorlar :D
  • tamam dostum tartarusta da char actım arada sırada gırıp tartarustada oynuyorum evet lvl atlamak coooook kolay 52 lvl oldum 1-2 saatte archerım ama burdada para sorunu var cunku adamların sattıgı ıtemların fıyatı cılgın yanı normaldekınde yıne para kasması kolaydı tıcaretle fakat tartarusta nasıl para kasacam allah askına hadı buna cozum yaratıklardan dusenlerle o parayı yapmak ımkansız keske sprıtler olsada gold coupon dusseydı en azından umıdım olurdu ama sımdı nerden ve nasıl bu parayı saglayacam ınan bılmıyorum bıde neden tartarusta sprıtler yok
  • hiç bişe anlamadın upgrade işinden zaten yapamıyom da biri bana detaylı bi şekilde anlatabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asche_zu_asche

hiç bişe anlamadın upgrade işinden zaten yapamıyom da biri bana detaylı bi şekilde anlatabilir mi?

hort!!

hiçbişey anlamadım bu hort işinden
  • anlamadım yani yanlış basmışım
  • Arkadaşlar Server bakımdamı ? yoksa benmi giremiyorum
  • Bir sorum var İtemlerim a+++ 4 tane de slot actım altında ama tek sorunum kırmızı taşları o swordumun üstüne nasıl koyucam tek sorunum bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.