Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun patladı beyler ötesi yok. Büyük umutların beslendiği bir oyuna böyle puanlar geliyorsa ötesi yok.

İkinci Kz vakası grafik ve hüsran :)
  • Gamespot - 4/10

Eurogamer - 5/10

• Bomba bomba dedik atom bombası çıktı ryse.

Xbox almak günah sayılacakmış bundan böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamespot tekrarlayan kombo sistemini, senaryoyu(buna şaşırmadık)
    ve multisini beğenmemiş.

Ek olarak;yaratılan güzel çevreyi istediğimiz gibi dolaşamamaktan puan kırmış.

Bu olanlardan sonra;oyun PC'ye gelebilir,düşük satış oranları,düşük puanlar,PC'cilerin bu oyunu istemesi ve Microsoft'un PC'ye oyun çıkarmaya devam edeceğiz demesinden dolayı.

Amaa;

2inci oyunla birlikte Ryse,open world'e giderse,daha sağlam boss savaşları ve sağlam bir senaryosuyla bu puanları unutturacaktır.((artık Hollywood'dan sağlam bi yazar mı transfer ederler ne yaparlar bilemem ama artık bu senaryo işini çözmeli Crytek!).

Yeni IP'lere daha fazla şans tanınmalıdır.En basitinden,bakın her sene NFS beğenilmese de,her sene tekrar tekrar çıkıyor.

Unutmadan ekleyelim;
    (XB1 oyunlarının düşük inceleme puanları almasını 4 gözle bekleyenlere ithafen):

Puanlar kötü olsa da,incelemeler gelmeden önce herkes oyundan çok umutluydu ve gelen gameplay lerden herkesin beklentileri artmıştı,henüz herşey bitmiş değil.

Edit:Bu,Crytek'in ilk hack n slash oyunu,bunu da ekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 21 Kasım 2013; 13:35:05 >

• Metacritic ortalaması 60.

Ryse: Son of Balloon :))
  • Oha harbiden ya one'da ben bu oyundan umutluydum açıkcası puan açısından forza5'inde şuan metacritic puanı 82 nfs rivals bile 85 ben bu iştem hiç bişey anlamadım arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Metacritic ortalaması 60.

Murat abi şimdi ilk defa bir türk atom bombasını buldu. Helal cevat yerliye.

Bizimkiler şimdi suriyeye atalım diye ağlarlar.

Ne dersin 1 koli ryse yollayalım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Metacritic ortalaması 60.

Dün twitch'de canlı yayın vardı beğenmiştim ben oyunu halbuki, neden düşük verdiler bu kadar ilginç valla.Çıkış oyunu için fena değil gibiydi.
  • Heyecanla beklediğim tek oyun buydu. Bu da yalan oldu. Artık martta çıkacak oyunlara kadar yeni nesil almayacağım kesinleşti.
  • Puanlar çok düşük tamam, ama gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyun olduğu söylenebilir. Şu anda PS4 için çıkmış oyunların her birinden en az 5 kat daha iyi grafikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiescat In Pace

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

God Of War tadı verir mi sizce oyun ? Patlayacak gibi bir his var içimde. Umarım yanılırım.

Grafiksel olarak ise çok iyi görünüyor. O konuda herkes beğenecek gibi oyunu.

Maalesef %90 patlayacak ve vasat bi oyun olacak. Halbuki ilgimi çeken bi konuydu, umarım yanılırım.

Neye göre patlayacak hemde %90 demişsiniz?Senaryosu etkileyici grafikler büyülüyor.Cidden boş bir yorum yani şu söylediğiniz.

Esas sizinki boş, grafik benim için hiç bi zaman ön planda olmamıştır. Şu ana kadar çıkan oynanış videolarında da etkileyici bişey göremedim. Bu nesilde her iki konsola da sahiptim, yeni nesilde de aynı şekilde olacak. Ama bu demek değildir ki her oyunu körü körüne savunayım. Şu oyun multiplatform olsa acaba bu kadar tutar mıydınız.

Boş yorum diyenleri boşver dostum. Bir markayı ölümüne savunurlar, boş yorum derler sonra gelip başka konularda alıntı yapıp yardım isterler. Kimin boş kimin dolu olduğunu herkes iyi biliyor. Bu yüzden oyun kötü dedik diye kötü olacaksak vay halinize...

Vay be sizi aklı başında bir üye zannederdim nerede ölümüne savunmuşum kafanız mı güzel?2 mesajda yardımınızı istedik diye ayrı konu açıp teşekkür bekleseydiniz bari..

Boş yorum dediğim kısım arkadaşın "%90 patlayacak" yazması kime sorarsak soralım çıkmamış bir oyuna heleki Ryse gibi yeni nesil bir konsolu çıkışında taşıyacak oyuna "%90 patlayacak" yazarsan bu boş yorumdur.Yabancı forumlarda bile Ryse deli gibi beklenir oldu bu yüzden konsol alacak olanlar bile var.

Hocam uzatmayacağım ama aynı mantıkla henüz çıkmamış bi oyun için de "harika olacak, konsol aldırtacak" gibi yorumlar bana göre daha boş. Yabancı forumlarda da beklentiler yüksek diye, bizde de mi aynı şekilde hayranlık oluşması gerekiyor o kısma da anlam veremedim. Yani şunu mu demem lazım "İngiltere'deki oyuncular kaliteli olduğunu düşünüyosa, mutlaka benim de öyle düşünmem lazım, yabancı oldukları için sonuna kadar haklıdırlar."

İlk mesajımı okursanız, baştan da dediğim gibi umarım yanılırım ve oyun kaliteli çıkar da keyifle oynarım, çok ilgimi çeken bi konu çünkü.

1-2 hafta önce yukarıdaki öngörüyü yapmış, beklemediğim bi tepkiyle karşılaşmıştım.

Gameplay videolarından böyle olacağı belliydi, keşke haksız çıksaydım ama

Bu arada Ryse 2 kesinlikle 1-2 yıl içinde gelecek ve 1. oyunun hatalarını gidererek beklenen kaliteye ulaşacaktır diye düşünüyorum.

• too human daha iyiydi ya :)
  • IGN ile Gamespot farklı oyunları incelemişler heralde.

biri senaryoyu ilginç buluyor,diğeri beğenmiyor.

Biri multiye ''eşsiz'' diyor,diğeri ''çok sığ'' diyor.

Tamam hadi,tekrarlayan kombo sistemini ve boss ları biliyoruz da,diğerleri işi karıştırıyor.

Kısacası puanlara aldanmayın,açın bakın walkthrough lara,en iyi kararı siz kendiniz verirsiniz.
  • Metacritic:
    Crysis 1 - 91
    Crysis 2 - 86
    Crysis 3 - 76
    Ryse - 60
    Crytek'in en azından bir çizgisi var gibi gözüküyor.
  • Klasik crytek işte grafiklelr muhteşem ama oynanış kötü.Şahsen dedikleri kadar da kötü olacağını düşünmüyorum yine de oynatır kendini
  • Hocam yorumunun bu kısmını samimi bulmadım açıkçası. Neden dersen, Killzone Shadowfall beklentinin altında düşük puan alınca topa tutmuştun, aynı mantıkla onda da "henüz herşey bitmiş değil" sözünün işlemesi lazım ki Ryse çok çok düşük puanlar aldı.

"Unutmadan ekleyelim;
    (XB1 oyunlarının düşük inceleme puanları almasını 4 gözle bekleyenlere ithafen):

Puanlar kötü olsa da,incelemeler gelmeden önce herkes oyundan çok umutluydu ve gelen gameplay lerden herkesin beklentileri artmıştı,henüz herşey bitmiş değil."

Bu arada Killzone'un tüm serisini bitirdim ama bana göre vasat bir oyundur. Xbox veya PS fanı da değilim, bu nesil her iki konsolu da kullandım.

• quote:

Hocam yorumunun bu kısmını samimi bulmadım açıkçası. Neden dersen, Killzone Shadowfall beklentinin altında düşük puan alınca topa tutmuştun, aynı mantıkla onda da "henüz herşey bitmiş değil" sözünün işlemesi lazım ki Ryse çok çok düşük puanlar aldı.

"Unutmadan ekleyelim;

Puanlar kötü olsa da,incelemeler gelmeden önce herkes oyundan çok umutluydu ve gelen gameplay lerden herkesin beklentileri artmıştı,henüz herşey bitmiş değil."

Bu arada Killzone'un tüm serisini bitirdim ama bana göre vasat bir oyundur. Xbox veya PS fanı da değilim, bu nesil her iki konsolu da kullandım.

Aynen ben puanlara bakan biri olmadığımı çok söyledim kimseyi de kızdırmadım puandan ötürü ve ryse' a üzüldüm açıkcası yine de denemeden puanlara bakmam ama bazı arkadaşlar da kıllzone la o kadar dalga geçti ki hakettiler dalga geçilmeyi ne ekersen onu biçersin!

Dalga geçmeyin ki dalga geçilmesin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 21 Kasım 2013; 13:47:03 >

• Fena patlamış. Crytek'e yakışmadı hiç...

Cevat Yerli 1-2 güne çıkıp konsola biraz saydırır kendine gelir
  • Fatz kullanıcısına yanıt
  • Gerçekten inanamıyorum......

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.