Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Bomba bomba dedik atom bombası çıktı ryse.

Xbox almak günah sayılacakmış bundan böyle.

Beyler bu kadar yapmayin ya daha oynamadan yerden yere vurdunuz oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Crytek'in işi benchmark yapmak. Tamam grafikler önemli bir nokta ancak tek başına bir anlamı yok. Crysis 3'ü açıp bakın grafikler süper ama gerisi boş. Oyun boyunca aynı şeyi yapıp duruyorsun. Atmosfer, oynanabilirlik sıfır. Haritadaki yere git, cihazı kapat veya aç, 100m ilerideki kapıdan geç elit yaratıklarla savaş. Oyun 3-4 saatte bitiyor ancak bitirene kadar sıkıntıdan patlıyorsun.

Aynı fikirdeyim. Bu konu yarı kalitede grafiklerle, ama çok daha iyi bir oynanışla gelseydi iyi bir puan alacaktı.

Ama firmaya da şu konuda hak vermek lazım, forumda geriye dönük mesajları okursanız bi çok oyuncu grafikleri nedeniyle oyunu bekleyip övüyordu, Crytek de dolayısıyla oyunun bu yönüne iyice yüklendi ve oynanabilirliği 2. plana attı ki gameplay videolarından da açıkça görünüyordu.

• Crytek beş para etmez bir firma bunu da kanıtlamış oldular, herşey grafik değil keza Killzone'u da bu yüzden çok eleştirdim, bunun sonu daha da beter oldu.
  • twitch'de şu anda canlı yayını var;
    http://tr.twitch.tv/newgameplustv

En son izlediğim kısım aslında dergilerin neden bu kadar eleştirdiğini gösteriyor, koskoca kale kuşatması var, arka plan muhteşem, mancınıklar, çıkarma kuleleri falan basbaya arka plan muhteşem, savaşı yaşıyorsun fakat işte olay sen ve senin karakterine odaklanınca kalede 3-5 askerle teker teker savaşmaya başlıyorsun. Grafiklere abanmak için oyunun aktif olarak geçtiği bölgeyi çok kısıtlamışlar. Koskoca savaş meydanında ufak alanda savaş yapıyorsun.
    Keşke grafikleri biraz daha kısıp gameplay'e özen gösterselerdi.
    (yine aktif olarak oyuncunun oynadığı bölgeler çok boş gibi görünüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfunder -- 21 Kasım 2013; 16:15:36 >

• bu arada firmanın adıda lekelenmiş oldu bu oyunla
    crybad
  • Cevay Yerli kadar boş beleş bir insan gelmedi daha dünyaya. Adamın işi sadece Benchmark falan yapmak olsun, oyun işine girmesin bir daha.
    Daha kendine bakmadan diğer oyunlara laf eder olmuştu, azının payını verdiler otursun ağlasın şimdi
  • Multiplatform olmasin da =)

• Hanım koş bez getir Crytek zıçtı :/
  • Az önce mobilden Twitch den izledim gameplayleri grafikler gayet hoş duruyor gibi,ama arkadaşın dediği gibi o arka plana o kadar adamla savaşma komik kalmış yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feckless -- 21 Kasım 2013; 16:56:12 >
  • 6.8 aldı değerli ryse'nız yeni nesil grafik değil sadece
  • Framerate ile 26-32 arasında geziyor xbox one hayal kırıklığı yaratacak gibi :(

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-next-gen-now-ryse-son-of-rome
  • Crytek için çok yazdıldı, çizildi crytek oyun yapma konusunda çok ruhsuz diye ama bazı arkadaşlar tuttu fan yaptılar bizleri. Keşke daha güzel bir oyun olsaydı. Yeni ve kaliteli oyunlara hazırım bir oyuncu olarak. Puanlara aldanmayın gidin alın demek geçiyor içimden ama gameplaylerinde izledim bir çok sefer biraz kararsızlık oluştu. :/

• PC'ye çıkmasını istediğim bir oyun,oynayanlar doya doya oynasınlar benim yerimede oynasınlar .
  • Ps4 te oynayamayacak olacağım için üzüldügum tek oyundu. Artık üzülmüyorum. Teşekkürler crytek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Framerate ile 26-32 arasında geziyor xbox one hayal kırıklığı yaratacak gibi :(

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-next-gen-now-ryse-son-of-rome

Knack o grafiklerle 20 FPS'ye düşüyor PS4 hayal kırıklığı yarattı çoktan senin mantığına göre.

• Yeni nesilde merak ettiğim ender oyunlardandı. Çok meraklandırmıştı. Crytek e bir seferliğine güvenmeye başlamıştım. Olmadı. Grafikten başka birşey yapın be adamlar.
  • Offical xbox magazine bile 7 vermiş oyuna. tövbe estağfrullah

http://www.oxm.co.uk/66649/reviews/ryse-son-of-rome-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Kasım 2013; 18:41:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OXM ayıp etmiş.
  • Roma tarihini cok severim,
    O donem oyun film vs cok ilgimi ceker,
    Ryse da hem yeni bir Ip di hemde roma donemi icerikli bir oyundu. Eger ilerde xbox alirsam oynamak isterim ancak,
    Bu oyunun da sahip oldugu dovus, savas dinamiklerini hic sevmiyorum, a, creed leri sevmemenin en buyuk sebebi de yine bu
    Oyunun en buyuk hatasi savas dinamiklerini gow cakmasi olmasin diye bu tarz yapmalari, keske gow gibi yapsalardi, bakiniz uncharted de tomb raider dinamiklerine sahip ama cakmaliktan siyrildigi gibi asli olan tr ye yol gosterir oldu.
    Birde cok fazla yapaylik var, savas meydani baska bizim savastigijiz alan baska gibi, uyumsuzluk var, oyke olunca oyunun icine giremiyorsunuz kanimca, her videosunu izledim , dedigim gibi dis mekan ve olaylar ile biz ve bizim oldugumuz savastiginiz alan ve dusmanlar birbirlerini tamamlayamamis, doku uyusmazligi gibi nasil anlatsam bilemedim.

Buyuk ihtimal bu notlardan sonra da devaminin g3lecegini sanmam.
    Alan yinr alacaktir cunki cikis oyunu eger cihazi alan bu turu seviyorsa ama oynadiktan sonra cok azi haric cogu kotu reklamini yapacak sosyal medyada ki buda devam oyunu ihtimalini daha da baltalayici bir unsur.
    Ben iddiaya gitmistim burda, 7.5 ustu alirsa metacritic den xbox bolumun3 bir daha yazmayacagimi tahahut etmistim ancak bu kadarini bende beklemiyordum, gamespot 4 vermis mesela.

• patladı cidden dünkü gameplay hiç iyi degildi zaten
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.