Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam oyunu kara propagandaya bakmaz,Microsoft isterse gelir.
  • Patlayacak dediğimizde herkes laf ediyordu.

Grafik var ici boş.

Klasik crybad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevat yerli şaşırtmadı yani
  • Oyun süper bi kere, laf atanlar gitsin gta falan oynasın.

• Grafik olmasaydı grafik kotu derlerdi ,şimdi nexgendeki en iyi grafik bu oyunda oyunu yerden yere vuruyoruz .Oynanıs tabikide onemli ,ancak benim için oyun yapımcıların puanı değil kendim evimde tv basında aldığım haz'dırDaha oyunu alıpta oynamadık başlıyoruz çöp demeye biraz haksızlık ediyoruz .

• Oynanisin videolardan anlasabilecegine inaniyorum oyuna cop demem ama begenmedim yani dinamikleri hosuma gitmedi bence heder etmisler(efsane olabilecekken bu firsati tepmek anlaminda kullandim) boyle adam akilli bi oyun olsaydi ortalogin tozunu attirirlardi.

Oynanisin yetersiz olmasinin sebebide bence bu oyunun kinetc icin yolacikilip sonradan degistirilmesinden kaynaklaniyor

• Her oyun 8-9 alsaydı ohooo. Ki artık öyle bir seviyeye geldiniz ki 8-9 alan oyunları bile beğenmiyorsunuz patladı diyorsunuz. Ryse adam akıllı sitelerden 7 puan almış "Good yada Ok" denilen oynanabilir bir seviyede. Kotaku incelemelerinde YES veya NO der. Adamlar YES demiş.

Oyun türünü seven alır zevkle oynar sevmeyen almaz oynamaz. illa her beklenen oyun 9-9.5 alacak diye bir şey yok. Ve tekrarlıyorum artık şuan ki oyuncular öyle bir haldeki 8 ile 9 alan oyuna bile patladı diyorlar.
  • Bu kadar düşük puan alması kabul edilir bir şey değil...Kesinlikle Crytek oyunu önemsemeden yapmış bu belli oldu puanlara göre konuşuyorum tabi.

Çünkü değer verilerek yapılan yapımlar genelde 7 ve üzeri notları alır ne kadar eksiklikleri de olsa...Anlaşılan Ryse ile Microsoft konsolun gücünü göstermek istemiş sadece...Gerçekten çok üzüldüm bu oyunun patlamasına...

Adam akıllı oynanabilen bir Forza bir de Dead Rising var exc olarak...Yeni exc leri bekleyeceğiz artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Bu kadar düşük puan alması kabul edilir bir şey değil...Kesinlikle Crytek oyunu önemsemeden yapmış bu belli oldu puanlara göre konuşuyorum tabi.

Çünkü değer verilerek yapılan yapımlar genelde 7 ve üzeri notları alır ne kadar eksiklikleri de olsa...Anlaşılan Ryse ile Microsoft konsolun gücünü göstermek istemiş sadece...Gerçekten çok üzüldüm bu oyunun patlamasına...

Adam akıllı oynanabilen bir Forza bir de Dead Rising var exc olarak...Yeni exc leri bekleyeceğiz artık...

Hocam Dediğin gibi aslında Crytek birazdaha oynanısa önm verseymiş daha iyi olacakmış.Ama en azından denemekte fatda var diye düşünüyorum .En azından bu konsola çöp diyenler konsolun cıkısında nasıl bir grafik kalitesiyle geldiğinin kanıtıdır .

Crytek yaparsa şayet 2.oyunda bunlardan ders alarak yapsın .Efsane bir oyun olacağından şüphem yok .

• quote:

Bu kadar düşük puan alması kabul edilir bir şey değil...Kesinlikle Crytek oyunu önemsemeden yapmış bu belli oldu puanlara göre konuşuyorum tabi.

+1 VESRAP bu sefer haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

quote:

Hocam Dediğin gibi aslında Crytek birazdaha oynanısa önm verseymiş daha iyi olacakmış.Ama en azından denemekte fatda var diye düşünüyorum .En azından bu konsola çöp diyenler konsolun cıkısında nasıl bir grafik kalitesiyle geldiğinin kanıtıdır .

Crytek yaparsa şayet 2.oyunda bunlardan ders alarak yapsın .Efsane bir oyun olacağından şüphem yok .

Adam akıllı kapansınlar stüdyoya, 2 yıl çalışsınlar, iyice test etsinler her şeyi, ve sonunda bize gerçek bir efsane teslim etsinler Ryse 2 ile...Yoksa o kadar emeğe gerçekten yazık oluyor...Ben bu puanlara hala hayret ediyorum...En çok merak edilen ve beklenen bir yapımın bu derece düşük puan alması kesinlikle kabul edilir bir şey değil...

Bu oyun 8 ve üzeri almalıydı ...Bu şekilde olsaydı eğer Xbox One için satışlara da çok faydası olacaktı...Şimdi Halo 5'i Quantum Break'i Fable'ı bekleyeceğiz yapacak bir şey yok artık...İlerde çok uygun fiyata gelince alırım artık Ryse'ı....

• Herkes Crytek' e sövmüş ama çuvaldızı da Microsoft' a batırmak lazım.
    Yıllardır bir oyunu çıkarttıramadı. 360 dedi olmadı, next-gen' e çevirtti acele ettirdi. Sonuç ortada.
  • Yinede pre-order'ı iptal etmeyeceğim grafik için bile olsa oyunu görmek lazım.

Bu arada Eurogamer'daki şu yazıya çok güldüm.

According to the credits, Ryse is 'A Cevat Yerli game' - Crytek's playboy CEO is named executive producer and game director.
  • Balon çıkacağı belliydi zaten.
  • Ryse çıkmadan önce kaç kere bu bir Crytek oyunu grafikler on numara olacak ama geri kalan özellikler rezalet olacak diyordum da hep tepki arıyordum.Crytek'e ne olduysa Far Cry ve ilk Crysis den sonra oyun yapma yeteneğini kaybetti ve Crysis serisi bir süredir grafikleri için sattığından dolayı bunun farkında değiller.Yine de haksız çıktığım yerler olmuş senaryo fena değilmiş en azından.

IGN:Hatırlamamak için X'e basın diye başlık atmış ki genelde bunu herkes kabul etsin IGN Xbox'a daha yakın firmadır ki Polygon da biraz öyle onlar bile rezalet şeklinde açıklamalar yapmış.Herkes görsellik ve seslerden memnun hatta senaryo fena değil bile demişler fakat o kadar çok tekrar ediyor ve dövüş sistemi o kadar dandikmiş ki bu puanları almış.
  • Kapak fotosu bu olmalıymış.

• Bu kadar dusuk puani kesinlikle hak etmiyor!!

Tum siteler anlasmis sanki hepsi dusuk vermis..

Ne bekliyorlardi oyundan? gears of war,God of War,Last of the us,Halo gibi şahaser olmasını mı?

Last of the us da o kadar buyuk hatalar olmasina ragmen yuksek puanlar almisti

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Bu kadar dusuk puani kesinlikle hak etmiyor!!

Tum siteler anlasmis sanki hepsi dusuk vermis..

Ne bekliyorlardi oyundan? gears of war,God of War,Last of the us,Halo gibi şahaser olmasını mı?

he canım he. iyi günler
    niye beklemeyelim şaheser olmasını ki bırak şaheseri oynanabilir adam gibi bir şey olsa oda yeterdi. last of us kadar reklamı halo kadar reklamı yapıldı her yerde 5 puanlık oyunumu övdü microsoft

Grafik için alınırmış yok daha neler nasıl Crytek oyun yapmayı unuttuysa bazılarıda oyun oynamayı unutmuş grafik için oyun mu alınır bırakın gidin işinizi oyunu oynarsın ve eğlenirsin. Ekrana bakıp tatmin oluryorsan onu bilmem
  • Crysis 3'e laf edenlere bir hatırlatma yapalım:

Joystiq – 4/5
    GameTrailers – 9
    IGN – 8.5
    CVG - 8.5
    GameInformer – 8.5
    PC Gamer – 81/100

Bu denli en sağlam sitelerden 8'den aşağı puan almamış bir oyundur Crysis 3. Ryse'ın puanları düşük olabilir ama Ryse'ı Crysis 3 ile karıştırmayın. Yazdığım Baba sitelerden 8'den düşük almamış bi oyunada kötü diyemezsiniz. Diyorsanız ya bir kininiz vardır, Ya bilgisayarınız açmıyordur, Yada bilim kurgudan çakmıyorsunuzdur.

Edit: Enteresandır, Kotaku Crysis 3'e "Kotaku – “No” " derken RYSE için "Yes" demiş.. Hiç bir sitenin veya editörün puanı düşüncesi bir olmuyor.. Oyunu oynayıp kendi puanınızı vermeniz en doğrusudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 21 Kasım 2013; 21:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

LOTU bütün otoriteler tarafından övgüyle bahsedilen bir oyun. Aldığı puanlarıda sonuna kadar hakediyor. "O kadar büyük hatalar" yok.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.