Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ediyorum ki kendimi kaybettim. Arkaplanda çalan müzikten tut herşeyiyle kendimden geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Resmi çıkış videosu şimdi yayınlandı. RYSE: Son of Rome Launch Trailer

Devam serileri ile yıllar yılı oynayacağımız muazzam bir oyun geliyor
  • Hala 1080 diyorlar.
  • Hacım en kral 1080p oyunla kapışır şu kalite rahat olun
  • Abi harika ya fena gaza geldim.
  • Acayip gaza geldim oyun harika gorunuyor one istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun savas yada her neyse dovus dinamikleri cok kotu.
    Hep ayni seyler. Assasin Creed in bir degisik hali olmus. tek fark devamli Quick eventler cikiyor.
    Karakter animasyonlari oyun ici icin konusuyorum cok ama cok kotu, yengec yengec yurumeler, tugla gibi hareketler vs. sadece oldurucu vuruslarda az biraz estetik var onlarda bilindigi gibi scrip.
    Birde dikkat ettiniz mi., Ben 40 dakika izledim QE lerde ya adam hic hata yapmadi yada yine bassanizda olur basmasanizda olur mantigi hakim.
    Eger ikinci SIK dogru ise basmazsaniz kalkan vuruyor basarsaniz kilic sanirim.

Grafiklere bir sey diyemem ama onun disinda ki her sey 3. sinif malesef.
  • bitin arkadaş bitin artık!
  • Gerçekten şu videodan sonra hala dil uzatanlara pes diyorum doğrusu! Arkadaş bir kere de gerçekleri görün ya!

İlk next gen oyun geliyor millet uyanın! Ve bu oyun Xbox One' a özel... Tam bir seri olacak oyun olmuş arkadaşların da dediği gibi...Cry tek artık Crysis'i bıraksın da Ryse'lara ağırlık versin....Kafa koparmalı da isteriz hani...
  • Arkadaşlar oyunda multi player var demi sırf bu oyun ilk duyurulduğunda gidip xbox 360 almıştım şimdide xbox one alıcam valla şu oyun için ama bir kaç kişi multi player yok diyincede para vermeyi göze alamadım sırf single için
  • Forza'nın da Ryse'ın da launch trailer'ı beni benden aldı lan Microsoft öyle bi reklam yapıyorsun ki adamı kalbinden vuruyosun 540p de olsa oynayacam arkadaş ben bu oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar oyunda multi player var demi sırf bu oyun ilk duyurulduğunda gidip xbox 360 almıştım şimdide xbox one alıcam valla şu oyun için ama bir kaç kişi multi player yok diyincede para vermeyi göze alamadım sırf single için

Oynayış videosuna göre Arenada 2 kişi barbarlara karşı hayatta kalma vs. başka mod.lar da vardır elbet

• Benim için tek next gen grafikli oyun tartışmasız budur..helal crytek..killzone den istedigim kaliteyi bulamadim..

• xbox 360 RYSE KİNECT TRAİLER

NERDEN NEREYE ? :))

• Oyunun Muzikleri Muhtesem

• Oyun iyii

• Oyun gerçekten güzel görünüyor. Grafikler yeni jenerasyona yakışır kalitede. Umarım dövüş sistemi açısından bekleneni verir.
  • 2 konsol icinde gercek anlamda next gen olan 2 oyundan biiri oteki ise forza 5 tabikide

• Twichede live stream var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TWİTCH TV
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.