Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tenghis

Adam kesmedim ama kurban kestim. Bıçak ne kadar keskin, kesik ne kadar düzgün olsa da et kendini salar. Kalıp gibi düz durmaz. Neyse milletin midesini kaldırmayalım şimdi.

Hocam kurbanın boğazı kesilirken, hızlı ve tek bir kılıç darbesi ile kesilmez, bıçak ile sürtüle sürtüle kesilir. Kılıç ile hızlı ve güçlü bir darbe ile kesilen uzuv dümdüz kesilir.

Örnek: Standart bir Avrupa şovalye kılıçı. Videoda gördüğünüz gibi "KILIÇ DARBESİ UZVU DÜMDÜZ KESER". kılıç darbesi ile bıçakla kurban kesmek bir değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 7 Kasım 2013; 22:06:09 >

• öoöv,koymayın şöyle şeyler şuraya ya
  • O nasıl kılıçmış öyle, jilet gibi keskin
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Killzone için artık SP moduda 30fps değil oyun 30-60fps arası çalışacak artık. 30fps kilitli olmayacak. 60fps olacak
    http://n4g.com/news/1384077/killzone-shadow-fall-single-player-60fps-gameplay-offscreen
  • Konu nereye gitmis mu ha ha ha.
    Guzel ama ornekler falan komik hosuma gitti, keske her konu boyke olsa,
    Ote yandan kilic ne kadar keskinde okursa olsun yanlis bilmiyorsam vucudda 6 litre kan var yaklasik.
    Kesilme yerine gore. Ilk kesikme de ozellikle kafa yada omuz 1 litre saniyeler icinde gider diye dusunuyorum, ne o oyle yahu burun kanamasinda bile daha fazla kan var burda ki gosterilenden ama ben yine ozellik olarak acilip kapandigini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Killzone için artık SP moduda 30fps değil oyun 30-60fps arası çalışacak artık. 30fps kilitli olmayacak. 60fps olacak
    http://n4g.com/news/1384077/killzone-shadow-fall-single-player-60fps-gameplay-offscreen

Dostum , yazımı okumamış direkt tabloya bakmışsınız, tabloda 1-2 ufak hata olduğunu belirttim, hele killzone 60fps muhabbeti kalın puntolarla belirtmiştim.

• oyungezerin oyunla ilgili yazdığı haber:

"CRYTEK’in Kinect’e odaklanarak çalıştığı günlerden bugüne oldukça biçim değiştirerek gelen Ryse: Son of Rome projesi yakında oyuncuların karşısına çıkacak. Xbox One’a özel olarak hazırlanan bu projenin de yeni videoları bugün bizleri karşıladı.

Genelde tek kişilik oynanışa dair olan bu videolardan üç tanesi, Marius’un maceralarından üç farklı yeri gösteriyor bize. Oynanışı, görselliği ve komboları net şekilde gösteren bu videolar sonucunda Marius’un arada hedefe doğru hızlıca kaydığını, kombolar esnasında basacağı tuşun rengine göre adamın parladığını, kalkanı ve gladius’u ile “döv ha döv” yaptığını görüyoruz.

Dördüncü videoda ise dövüş mekaniklerinin detaylı şekilde anlatılması var ki, ilginç bir şeyler görüyoruz orada. Antik Roma’da mızrağa verilen isim pilum (çoğulu pila, videoda öyle geçiyor) ve Marius bu ekipmandan bir şekilde çıkartabiliyor sürekli. Kendisi yaklaşık iki metre olan bu aletleri Marius nasıl taşıyor, ben anlamlandıramadım.

Bir diğer konu ise gelen okları kalkanı savurarak düşmana geri yollayabilmek. Evet, yanlış duymadınız. Gelen alevli oku kalkan savuruşuyla geri yolluyoruz. Ofiste denedik, biz başaramadık. Marius cidden harika bir askermiş.

Bu gariplikleri saymazsak oyunun dövüş mekaniğinin çabuk sıkacak gibi bir hali var. Çok tekrar ediyor çünkü. Umuyoruz bunu renklendiren, araları dolduran bir öyküsü ve kurgusu vardır oyunun.

Görüntülere laf söylemeye elim gitmiyor ama. Ryse, göz dolduruyor."

bu yorumdan sonra oyundan soğudum biraz, çok saçma şeyler eklenmiş oyuna

http://oyungezer.com.tr/haber/35668-ryse-dort-farkli-video

• Mevzuyu uzatmak istemiyorum ama taze et ile beklemiş et farklı tepki verir bıçağa. Az çok kasaplık yapmış olan bilir. Taze et bıçak ne kadar keskin olsa da düzgün kesilmez, kayar ve dağılır. Videoda kestikleri domuz leşlerinde kan yok ve epeyce beklediği belli. Zamanında malesef şahit olduğum gerçek adam kesme videolarında da temiz kesikler yoktu. Suudi Arabistanda bir infazcı ile röportaj yapıyorlardı. Meşhurmuş o adam, tek harekette kafa kesebildiği için. Belki bizim ryse daki elemanda da özel bir yetenek vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
  • Görüntü kısmında sorun yok ama umarım oynanışı yabana atmazlar İkinci bir "Crysis" vakası olmasın bari Ryse.
  • Kasaplığa mı başladınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır çekimler fazlasıyla kullanılmış resmen oyundan soğudum
  • Bu video baya baya iyimiş

En çok dikkatimi çeken , yüz mimikleri şahane, düşmanda bile var, birde, bütün kıyafetler, nba 2k serisi gibi hareketli yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 9 Kasım 2013; 15:46:10 >
  • İsteyen istediği gibi eleştirebilir zerre umursamıyorum kısmet olurda Xbox One aldığımda kesin alacağım oyunlardan biri.
  • Bu oyuna falan filan diyen harbiden oyundan anlamiyor adamlar daha naapsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

İsteyen istediği gibi eleştirebilir zerre umursamıyorum kısmet olurda Xbox One aldığımda kesin alacağım oyunlardan biri.

Eksikleri elbette olacak fakat böyle bir çıkış oyunu yok yeni nesil bir konsol alıyorsun ve rafta böyle bir oyun var.Ne çıkış oyunları vardı el sürülmeyecek kadar kötü millet Ryse gibi oyun bulmuş sanki piyasada 1 milyon tane alternatifi varmış gibi bol keseden eleştiriyor.

Ryse mükemmel bir oyun değildir evet bunu kabul etmeliyiz fakat harika görünen ve yeni bir konsolu aldığınızda aradığınız heyecanı size sunabilecek kalitede bir çıkış oyunudur.

Xbox One'ı alıpta yanına Ryse eklemeyecek çok az insan var şu anda tüm forumlarda bu böyle.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Hocam elbette eksikleri olacak ama mesela bana göre artilari daha fazla. Bu oyunla ilgili her gameplay video beni acayip heyecanlandiriyor.

Belli kisilerin oyunu yerden yere vurmasinin ise sebebi zaten belli.;)

• Bu oyun ps4'e çıkış oyunu olarak gelseydi yüzyılın oyunu diye lanse edeceklerdi, o yüzden yazılanları kaale almayın.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    üzerime alındım sanki. abi bu oyun benim xbox almam sebebim resmen ama ağır çekimler çok fazla geldi nedense. en azından batman kadar olsa gene iyi.
    neyse videolardan belli olmaz oynamak canlı kanlı tatmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu oyun ps4'e çıkış oyunu olarak gelseydi yüzyılın oyunu diye lanse edeceklerdi, o yüzden yazılanları kaale almayın.

Hay ağzına sağlık hocam, PS4 özel oyunlarından olsaydı Yere Göğe sığdıramazlardı oyunu.

Aynı şeyi bir programda Talha Aynacı'da söylemişti Xbox One konsolunu sevmemelerinden dolayı, RYSE'ı da otomatik olarak kötü gözle bakıp kötülüyorlar diye.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.