Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevat yerli bu oyuna türkçe dil desteği verebilir.
  • Eli opulesi adam yemin ediyorum.
  • Eleştirin de adam gibi eleştirin artniyetle değil, mesela kimse çıkıp da kesilen koldan niye kan çıkmıyor dememiş, çizgifilmlerdeki biftek gibi kemik gözüküyor kan man yok :D, bir de oyunun son hali buysa QTE'ler yine fazla geldi bana, onların haricinde beğendim oyunu güzel.
  • Herhalde oyunun %90'ı slow motion geçiyor.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kesilen kol yada bacak cidden çizgi filmlerdeki biftek gibi gözüküyor ona bende dikkat ettim orada kan efektini daha fazla kullanabilirlerdi. Birde kol ve bacak kopuyor ama kafa kopmuyor keşke kafada kopsa çok daha süper olurdu. Bunlara bakınca geliştiren ekibin böyle şiddet ve aşırı şiddet arasında kaldığı izlenimi veriyor hani uzuv gitti ama birde kanla daha şiddet içeren görüntü oluşmasın gibi.

Atmosfer ise bana öncedende dediğim gibi bir Gladyatör havasını veriyor bir yandan Spartacus havasını veriyor. Kesinlikle sağlam bir oyun olacak.

Neogaf forumlarındada her açılan Ryse başlığında genel olarak oyunla ilgili olumlu yorumlar yapılıyor.
  • Koldan bacaktan kanların fışkırıp üzerimize hatta yüzümüze bulaşması lazım, birşeyi de tam yapın arkadaş, kılıçla adamları doğruyorsun kan yok doğru düzgün, sanki j-rpg oynuyoruz.

Bu nesil gibi beleşe oynamayacağım oyunları 200tl az para değil, fena eleştireceğim gibi gözüküyor oyunları, hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Kasım 2013; 1:20:44 >
    O konuda dediğim gibi haklısın. Büyük olasılıkla şiddet yapalım ama aşırıya kaçmayalım gibisinden bir düşünce oluştu kafalarında. Uzuv koptu ama üstüne kanlar fışkırmasın falan filan ama yanlış. Madem şiddet koydun gerisi gelsin.
  • Şunu da demeden edemeyeceğim, Next-Gen tam bir hayal kırıklığı umarım ilerisi iyi olur, çıkış oyunları diye avutuyorum kendimi, hayırlısı.
    İlerleyen zamanlarda daha iyi şeyler olacaktır ama bu nesil bendede önceki nesilin havası yok büyük olasılıklada uzun süre daha Xbox 360+PC olarak devam edeceğim.

Hem bu sırada çıkış oyunlarının fiyatları falanda düşer
  • Bu nesil neydi ama be sd-hd geçişi + online oyunların tam oturması, party chat, achievement, xbox live, ban,3 kırmızı, fw vs... böyle bir nesil bir daha asla gelmez inanılmazdı
    Bu nesilde teknolojik bir sıçrama yaşandı herşey değişti ama yeni nesil ise bildiğin cilalama o yüzden pek heyecan oluşturmuyor. ;)
  • Aynen öyle bildiğin bu neslin cilalısı.
    Kesinlikle doğru tespit. Şöyle o kesilen yerden lif lif dokular damarlar falan sarkması lazım. Sanki parma jambonu gibi kup kuru düz bir kesik çıkıyor ortaya. Bu oyunun bence en çok odaklanması gereken yanı adam kesme, doğrama hazzı olmalı. Bu tarz çok fazla oyun yok. Eskiden bir soldier of fortune vardı shooter olarak. Sadistçe belki ama garip bir şekilde keyif veriyor böyle şeyler.
  • "I've never wanted to leave a demo as badly as the one for this tedious, uninspired Xbox One launch title."

http://www.gameinformer.com/games/ryse_son_of_rome/b/xboxone/archive/2013/11/06/ryse-son-of-rome-is-as-fun-as-dialing-phone-numbers.aspx

Gameinformer bombalamış oyunu. Oynanış videoları güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

Kesinlikle doğru tespit. Şöyle o kesilen yerden lif lif dokular damarlar falan sarkması lazım. Sanki parma jambonu gibi kup kuru düz bir kesik çıkıyor ortaya. Bu oyunun bence en çok odaklanması gereken yanı adam kesme, doğrama hazzı olmalı. Bu tarz çok fazla oyun yok. Eskiden bir soldier of fortune vardı shooter olarak. Sadistçe belki ama garip bir şekilde keyif veriyor böyle şeyler.

Kör balta ile kesmiyorki lif lif et parçaları damarlar olsun. Kaç kere gerçek bir roma lejyoner kılıcı ile adam kestin hocam ? O kılıçla kestinmi dümdüz alır parçayı, sıcağı sıcağına da kan bile akmaz. ( Bende kesmedim ama biliyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

"I've never wanted to leave a demo as badly as the one for this tedious, uninspired Xbox One launch title."

http://www.gameinformer.com/games/ryse_son_of_rome/b/xboxone/archive/2013/11/06/ryse-son-of-rome-is-as-fun-as-dialing-phone-numbers.aspx

Gameinformer bombalamış oyunu. Oynanış videoları güzeldi.

Oyunun kötü olmasının iktimali yok.Konudaki belli arkadaşlar garanti bile veriyorlardı.

bknz:Yukardaki seçme mesajlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 7 Kasım 2013; 19:49:29 >

• Önce;

24 saatte bir online zorunluluğa kızıp,X1'ı bombaladılar,
    Ardından,2.el oyun kısıtlamasını bahane ettiler,
    Sonra,1080P-720P çıktı,oradan denediler,
    Sonra exc. oyun dediler,bizim Killzone'umuz var safsafasfasd

şimdi de gelmişler,yok efendim ordan kan niye akmıyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Önce;

24 saatte bir online zorunluluğa kızıp,X1'ı bombaladılar,
    Ardından,2.el oyun kısıtlamasını bahane ettiler,
    Sonra,1080P-720P çıktı,oradan denediler,
    Sonra exc. oyun dediler,bizim Killzone'umuz var safsafasfasd

şimdi de gelmişler,yok efendim ordan kan niye akmıyormuş?

24 saat online zorunluğu KALKTI , MS G*T oldu
    2. el oyun kısıtlaması bahane edildi, oda kalktı MS G*T oldu
    Sonra 1080P-720P çıktı , ordan denediler, belkide bundan sonra 1080P çıkacak Xboxone oyunları
    Sonra exc. oyun dediler, 720P 30 fps oyuna tabi laf atılır, alayı 720p rezillik resmen, bide utanmadan cahilce, 720 P ama gayet iyi dediler, Killzone 1080P 60fps (single) , hadi 1080P 30 fps olsa neyse de bide MS 'yi G*T etmek için 60 fps kasıyorlar yapmaya.

Şimdide, yeni nesilde gerçekten olması gereken detaylar yani evet "kan niye akmıyor, lif lif et niye sarkmıyor" denir,
    ekranda 100-150 zombi görünce ağızınız düşüyosa, ekranda 3 tane eli kılıçlı barbar varken , akacak o kan , çıkacak o lif . Mantıklı olan bu zaten.

Körü körüne savunmaya gerek yok bence , ben PC sever biriyim, ps3 daha last of us ile aldım, eğer alan wake pc'ye çıkmasaydı xbox360 alacaktım, ha çıktı ,ha çıkıyo derken 2 yıl bekletttiler.

Yazdıklarımı üzerine alınma, genel olarak yazıyorum, kişisel değil yani

1-2 hata var ama aşağıya bi bakın nedir bu fark böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 7 Kasım 2013; 20:42:56 >

• Kan olayi sanki ayarlarsan kapatilmis gibi.
    Bence acilip kapqniyordur. Videolari herkes izledigi icin oyunda yas siniri oldugu icin video sanirim kan kapatilarak yapilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kesmedim ama kurban kestim. Bıçak ne kadar keskin, kesik ne kadar düzgün olsa da et kendini salar. Kalıp gibi düz durmaz. Neyse milletin midesini kaldırmayalım şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.