Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

üzerime alındım sanki. abi bu oyun benim xbox almam sebebim resmen ama ağır çekimler çok fazla geldi nedense. en azından batman kadar olsa gene iyi.
    neyse videolardan belli olmaz oynamak canlı kanlı tatmak lazım

qte'leri azalttık diyorlardı ama pek değişen birşey olmadı galiba, ben de eleştiririm o yönünü, senle alakası yok yazdığımın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: french press

üzerime alındım sanki. abi bu oyun benim xbox almam sebebim resmen ama ağır çekimler çok fazla geldi nedense. en azından batman kadar olsa gene iyi.
    neyse videolardan belli olmaz oynamak canlı kanlı tatmak lazım

qte'leri azalttık diyorlardı ama pek değişen birşey olmadı galiba, ben de eleştiririm o yönünü, senle alakası yok yazdığımın yani.

options ta bi ayarı olsa , olay bitecek aslında.
  • Önyargılarını bırakıp şu oyuna baksa herkes,kesinlikle beğeniceklerdir videoları harika duruyor.Tek fazla kaçan nokta gelen oku bloklayıp adama yollamak çok övülen assasins creed de sürekli bloklama ile savaş var ve çoğu oyunun da temeli böyle bloklarsın saldırırsın istemezsen pata küte dal,adamlar da bunu yapmış.Ne bekleniyor bu oyundan anlamıyorum açıkçası.

Bu oyunda sadece bir trailer gösterilseydi ve firmanın adı da başka bir firma olsa oyun çıktığında harika bir oyun bilmem ne diye yorumlar olurdu eminim ki.. xbox şu ekran kartı olayında ps4 e boyun eğmeseydi kesinlikle ilk x1 i alırdım online sistemi ve ryse için
  • JeuxVideo isimli siteyi bilmiyorum. Bu kadar kısa olacağını da sanmam.

"Xbox One çıkış kadrosunun en merakla beklenen oyunlarından Ryse: Son of Rome için ortaya çok ilginç bir iddia atıldı. Multiplayer ve co-op modları da bulunan oyunun tek kişilik modunun 2-3 saat sürüyor olabileceği iddiası... Bu iddianın kaynağı oyuna bir ön inceleme yazan JeuxVideo sitesi. Fransa'nın önde gelen oyun sitelerinden olan JeuxVideo ön incelemelerinde "Oyundaki bölümlerin yarısını bitirmemiz 90 dakika sürdü" ifadelerini kullandı. Eğer son bölümlerde uzunluk skandal derecede artmıyorsa, veya JeuxVideo saygınlığını yerler altına alma pahasına Ryse'ı karalama niyetinde değilse bu oyunun 2-3 saat civarı bir uzunluğa sahip olacağına işaret ediyor. Oyun çıkana kadar net bir şeyler söyleyemeyiz, Microsoft'tan resmi açıklamayı beklemek gerek. Bakalım olayın altından ne çıkacak?"

Kaynak: Merlin'in Kazanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu oyunu bi rahat bırakmadılar. Ama Ryse gümbür gümbür geliyor.

• Xbox One'ın en iyi çıkış oyunu bence.

• her zaman boyle bir oyun istemisimdir. roma askeri olup savaslara katilmak. az kaldi 22 kasim
  • Bu oyunla xbox 1 adım öne geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Kim ne derse desin, tüm tabloları gösterse bile bu grafiği çalıştıran konsol güçsüz olamaz.Daha çıkış oyununda CGİ grafikleri yakaladık bu mükemmel bir şey.
    1-1.5 sene sonra 1080p standart olarak kim bilir nasıl oyunlar göreceğiz.

• Ben ps4 almayi düşünüyorum. .ama bu oyunun grafikleri killzone dahil tum cikicak ps4 oyunlarindan cok daha güzel gorunuyo bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killenergy35 -- 17 Kasım 2013; 0:41:02 >
  • Detayın böylesi.

• Grafikler çok etkileyici. 1080 p yapsalar şu oyunu ölürlermiydi acaba ?

Genel notu hakkında yorum yapamayacağım oyunun ama şuanki teknoloji ile grafik konusunda rahat 9 ile 9.5 arası bir notu hakediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Grafikler çok etkileyici. 1080 p yapsalar şu oyunu ölürlermiydi acaba ?

Genel notu hakkında yorum yapamayacağım oyunun ama şuanki teknoloji ile grafik konusunda rahat 9 ile 9.5 arası bir notu hakediyor.

1080p olup böyle olmayan oyun çook yalnız, bu sefer bu oyunda bende ohaa dedim yani, 900p falan iyi bence, 720p kabul edemedim bi türlü daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Detayın böylesi.

Yuh be detaya bak

Değil 1080 p bu detayla isterse 450 p gelsin ne fark eder..

Insaallah oyun içidir demeden edemiyorum

• Gamespot'un canlı yayınınında izledim oyunu.

Grafikler çok etkileyici, ışıklandırmalar kaliteli ama gameplay için aynı şeyleri söylemek zor.

Düşmanlar hep aynı karakter. (Bir oyunda sevmediğim en nefret ettiğim şey)
    Kan efektleri çok kötü. İlk kestiğinde kan fışkırıyor ne yere dökülüyor, ne karakterin üstüne sıçrıyor.
    Kılıç kesiyor ama vücut üzerinde ne kesik oluyor, ne uzuv sarkması oluyor. Gow'da bağırsaklar falan çıkardı.

Oyun güzel ama can sıkıcı bazı şeyleri var, biraz daha çalışmaları lazım.
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    Şiddet hem var hem yok. Öncesindede demiştim yapımcılar resmen şiddet var ama fazlaya kaçmayalım gibisinden hareket etmişler halbuki şu oyunda dediğin gibi şiddet oranı daha fazlaya kaçmalıydı mesela kol bacak kopuyor ama kafa kopma yok yada ne bilim Gears of War gibi hacimli kan kullan.

Grafik ise zaten mükemmel. Crytek ne olursa olsun grafik işini çok iyi başarıyor. Siyah kutu atarilerden versen ona bile grafik basar bu adamlar :)))
  • Resmi çıkış videosu şimdi yayınlandı. RYSE: Son of Rome Launch Trailer

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Şiddet hem var hem yok. Öncesindede demiştim yapımcılar resmen şiddet var ama fazlaya kaçmayalım gibisinden hareket etmişler halbuki şu oyunda dediğin gibi şiddet oranı daha fazlaya kaçmalıydı mesela kol bacak kopuyor ama kafa kopma yok yada ne bilim Gears of War gibi hacimli kan kullan.

Grafik ise zaten mükemmel. Crytek ne olursa olsun grafik işini çok iyi başarıyor. Siyah kutu atarilerden versen ona bile grafik basar bu adamlar :)))

Bu oyuna gereken şey sınırsız şiddet, gore, brutal.

Uzuvlar kopacak, kanlar akacak, istemeyen olursa diye de "gore off" diye bir ayar yapar herkes keyfince oynar.
    Yani oyun böyle çok yavan duruyor. En azından kestikten sonra yara izleri, kesik izleri vs detaylı yapılmalı. Bu türü seven insan bunlara alışıktır zaten. :)

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Belkide oyun Xbox 360'dan birden One için yapılmaya başlanılınca yeteri kadar zaman olmayınca bu kadar detaya girememiş olabilirler artık kısmet ikinci oyuna
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.