nasıl olur beyler hangi jungle itemi alınır , runeler ne olur , dönebilir mi
mana hunger olması dışında sorun olacağını sanmıyorum
Dönemez. Herhalde ryze hiç oynamadın?
Roxio
kullanıcısına yanıt
ryze çok severek oynadığım bir hero , en azından 25-30 oynum vardır ryze ile , ki dönebileceğini düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ORİSuns
ryze çok severek oynadığım bir hero , en azından 25-30 oynum vardır ryze ile , ki dönebileceğini düşünüyorum
dönmezse hiç senin olmamıştır
Kosup w atarak gank atcan heralde. Bronze silver gold ligindeysen olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Inshp
Olur bence jungle hızlı da temizler bence tin taşından sonra asırlık çık bence ama gangleri çok da iyi olmaz zannetmiyorum yani
latede taşır
quote:
Orijinalden alıntı: TwoSuns
Ryze ile 75 oyunum %72 kazanma oranım var.Ryze'dan jung. olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: xyakamozx
quote:
Orijinalden alıntı: TwoSuns
Ryze ile 75 oyunum %72 kazanma oranım var.Ryze'dan jung. olmaz.
Alıntıları Göster
e fullersen olur heralde ama asıl sorun rahat dönmek değil jungle oynarken
?
Ryze jungle yapan youtuber lar var ancak 6 olmadan zor doner gibi.Hic izlemedim.
Neden Ryze?
quote:
Orijinalden alıntı: Sandor Clegane
Neden Ryze?
sanmam
Burdaki cilingirlere bakma onlar 7/24 koreyi takip edip yeni metalari kagida yaziyorlar. Dene kendin gor sonuclari. Ama buildde onemli tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Sandor Clegane
Neden Ryze?
çünkü artık j4 , rengar , kha , warwick , vi , lee , amumu gibi heroları oynamaktan sıkıldım . en son akali denedim , diana ile oynadım ( 6 olduktan sonra her ikisi ile de fena gang atılıyor ) meta fazla sıkmaya başladığından oluyor bunlar hep . zaten oyun spamlayan veya rankedda yükselme çabasında olan biri değilim . ligim gold ve bana yetiyor şimdilik . arada sırada eğlenmeye giriyorum oyuna , ki bu tarz meta dışı ve biraz da fanteziye kaçan tercihler zevkli oluyor . ha diyeceksiniz ki milletin hakkına giriyorsun , yok beyler ben genelde 5 premade oynuyorum ben ( nami adc bile yapmışlığım var )
İyi olmaz gibi ama dene kendin gör
quote:
Orijinalden alıntı: Inshp
best
Olmaz git başka lane de oyna sıkıldıysan en olmadı başka oyun oyna öyle nami adc ryze jungle falan yapıcaksanda ya normal gir yada özel oyun bize geliyo böyleleri ya
quote:
Orijinalden alıntı: MasörBey
Olmaz git başka lane de oyna sıkıldıysan en olmadı başka oyun oyna öyle nami adc ryze jungle falan yapıcaksanda ya normal gir yada özel oyun bize geliyo böyleleri ya