Şimdi Ara

ryze jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl olur beyler hangi jungle itemi alınır , runeler ne olur , dönebilir mi

mana hunger olması dışında sorun olacağını sanmıyorum

• Dönemez. Herhalde ryze hiç oynamadın?
  • Roxio kullanıcısına yanıt
    ryze çok severek oynadığım bir hero , en azından 25-30 oynum vardır ryze ile , ki dönebileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORİSuns

ryze çok severek oynadığım bir hero , en azından 25-30 oynum vardır ryze ile , ki dönebileceğini düşünüyorum
    dönmezse hiç senin olmamıştır
  • Kosup w atarak gank atcan heralde. Bronze silver gold ligindeysen olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inshp

• Olur bence jungle hızlı da temizler bence tin taşından sonra asırlık çık bence ama gangleri çok da iyi olmaz zannetmiyorum yani
  • latede taşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwoSuns

Ryze ile 75 oyunum %72 kazanma oranım var.Ryze'dan jung. olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

Orijinalden alıntı: TwoSuns

Ryze ile 75 oyunum %72 kazanma oranım var.Ryze'dan jung. olmaz.

Alıntıları Göster
    e fullersen olur heralde ama asıl sorun rahat dönmek değil jungle oynarken
  • ?
  • Ryze jungle yapan youtuber lar var ancak 6 olmadan zor doner gibi.Hic izlemedim.
  • Neden Ryze?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandor Clegane

Neden Ryze?
    sanmam
  • Burdaki cilingirlere bakma onlar 7/24 koreyi takip edip yeni metalari kagida yaziyorlar. Dene kendin gor sonuclari. Ama buildde onemli tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandor Clegane

Neden Ryze?

çünkü artık j4 , rengar , kha , warwick , vi , lee , amumu gibi heroları oynamaktan sıkıldım . en son akali denedim , diana ile oynadım ( 6 olduktan sonra her ikisi ile de fena gang atılıyor ) meta fazla sıkmaya başladığından oluyor bunlar hep . zaten oyun spamlayan veya rankedda yükselme çabasında olan biri değilim . ligim gold ve bana yetiyor şimdilik . arada sırada eğlenmeye giriyorum oyuna , ki bu tarz meta dışı ve biraz da fanteziye kaçan tercihler zevkli oluyor . ha diyeceksiniz ki milletin hakkına giriyorsun , yok beyler ben genelde 5 premade oynuyorum ben ( nami adc bile yapmışlığım var )
  • İyi olmaz gibi ama dene kendin gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inshp

best
  • Olmaz git başka lane de oyna sıkıldıysan en olmadı başka oyun oyna öyle nami adc ryze jungle falan yapıcaksanda ya normal gir yada özel oyun bize geliyo böyleleri ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasörBey

Olmaz git başka lane de oyna sıkıldıysan en olmadı başka oyun oyna öyle nami adc ryze jungle falan yapıcaksanda ya normal gir yada özel oyun bize geliyo böyleleri ya
    ryze oyununa bakhttp://www.lolking.net/summoner/tr/2015908#matches/146513673
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.