A320 ve B350 modeller var ama hangi markadan hangi modeli alacağım konusunda kararsız kaldım. Pek bir bütçem yok o yüzden varsa tavsiye edebileceğiniz anakart modeli yazarsanız sevinirim. Ram konusunda 8 GB tek modül düşünüyorum bütçemden dolayı.Daha sonra yükseltmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
ryzende a320 anakart alınmaz ryzen 2020 ye kadar yeni işlemci ve bios destegi gelcek min b450 anakart şart eger apu kullancam diyorsan bulaşma 8 gb ram yetersiz apu için min 16 gb şart
bu şartları karşılayamam diyorsan kırık ps4 bak
asko56
kullanıcısına yanıt
Tavsiye edebileceğiniz B450 anakart var mı peki? Gıgabyte B450m S2H modeli var mesela işimi görür mü?
SnopUnk
kullanıcısına yanıt
gigabayt anakart alınmaz
müsteri hizmetleri yok
garanti yok
msı gaming plus b450 bakıcaksın yada asrock pro 4 b450 anakart
dedigim gibi apu kullanıcaksan ram 16 şart bütçen yetmiyorsa
kırık ps4 vak
SnopUnk
kullanıcısına yanıt
Bütçe sınırliysa s2h olabilir ama ram 8x2 ram olmalı ve 3000mhz lik ramler alman da iyi olacaktır.
Fiyatı çok ucuz geldi rev 1.0 olayı tam olarak nedir ne gibi farkları var acaba bilginiz var mı?
asko56
kullanıcısına yanıt
Haklısınız 16GB farkı çok var ama ben sadece şuan için alıyorum çok yakın bir zamanda 16 yapacağım. Gördüğüm kadarıyla sizde 2200G kullanıyorsunuz memnun musunuz acaba ?
SnopUnk
kullanıcısına yanıt
suan için ben memnunun zaten onkline oyun oynamıyorum int e düsünce oynuyorum yeterli geliyor ama ben apu olarak kullanmıyorum
işlemciyide 3.85 de oclu olarak işimi görüyor
Anakart olarak B450 Pro M2 öneririm hocam. BIOS güncelleme ve yazılım tarafında MSI iyidir.
www.vatanbilgisayar.com
MSI B450M PRO-M2 V2 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3400 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar