Şimdi Ara

Ryzen 3600 e hangi anakartı önerirsiniz 3pin ARGB girişli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.) Argb 3 pin giriş
    2.) En az 1 tane m2 girişi
    3.) En az 3000 mhz ram desteği
    4.) işlemci olarakta ryzen 3500x veya 3600 alacağım
    5.) VE UCUZ OLMASI :D

Önerilerinizi bekliyorum

• Gerçekten ucuz diyorsanız gigabyte b450 s2h 1000-1100 gibi bir bütçeniz var ise msi b450t tomhawk pro veya asus tuf b450 prime öneririm ancak incehesapta cuma gününü beklemenizde fayda var mesela ben 1250tlye x570 aldim siz de indirimden bir şeyler kapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disaccarry kullanıcısına yanıt
    b450m s2h da 3 pin yok diye biliyorum yoksa ucuz olarak o ilk tercihim olabilir bu konuda bilginiz var mı
  • Özür dilerim yanlışım olmuş 3 pin girişi yok evet ben fiyat aralığına göre iyi tercihlerden bahsettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Asus tuf b450-plus var. Bir hevesle Thermaltake ux200 işlemci soğutucusu aldım. Bir baktım anakartta 3 pin argb yok. Sırf 3 pin için b550 bekliyorum. Şuan için gigabyte b450 aorus m mantıklı ama hiçbir yerde yok. Sadece Hepsiburada'da bir firmada var o da 1000 TL üzeri. Normalde 750-800 TL olması gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gigabyte b450M aorus öneririm.çok başarılı ve 3 pin girişli rgb çıkışı 2 adet var.çok stabil bir anakart ve ucuz

3600 mhz ram e kadar destekliyor.
    akakce.com
    Gigabyte B450 AORUS M AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b450-aorus-m-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,397180287.html

• teşekkür ederim muhtemelen B450-AORUS m alacağım isteklerimi karşılıyor gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.