Şimdi Ara

Ryzen 5 1600 af ile max ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ryzen 5 1600 AF ile kullana bileceğim en yüksek ekran kartı nedir ?

• 1660-1660 süper
  • donanımsal olarak bir sınırlama yok, rtx 3090 ti bile kullanırsın.

fakat bilgisayarda en çok şu oyunu/uygulamayı kullanıyorum, işlemciyi de değiştirmem, en dengeli kullanım için hangi ekran kartını önerirsiniz diyorsan daha çok ayrıntı gerekli.

2 yıl önce aynı işlemci ile sistem toplarken çok darboğaza düşmesin, bu da yeter diye 1660 super aldım, memnundum fakat fırsat varken alabildiğim en iyi ekran kartını alsaydım keşke dedirtti bana. o yüzden bundan sonra çok absürt bir ikili oluşturmadığı sürece alabildiğim en iyi ekran kartını alırım.

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    Rtx 3080 ile kullanıyorum.hemde yaklaşık 2 yıldır.ama 4k oyun oynuyorum ve ekran kartını çok güzel besliyor
  • 1080p için 1660 ti/ rtx 3050 üstüne çıkma.

• Ayni islemci ile forumda amd rx vega 56 kullanan vardi. Forumda oldukca fazla var bu konudan. Rtx 2060 / 3050 gibi ekran kartlari uygun olur. Yukarisi alinmaz degil, ama kisisel tercih olur.
  • r5 2600 kullanıyorum senin işlemcinle aynı sayılır. Ekran kartım 2060. Sorunsuz besliyor. Yerinde olsam rx6600 alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rtx 2060 ile kullanıyorum full hd için. Gayet yeterli.
  • oyununa göre değişir. Cyberpunk oynarsam rtx 3060 ti bile olur. Zaman zaman %20 darboğazlar olabilir. oyunun genelinde besler. Hafif oyunlarda darboğaz artar.işlemciyi ileride 5600 ile değişmeni öneririm.

• Bendeki AF bile değil RTX 3050 ile 2k da harikalar yaratıyor bu işlemci ile en ideal f/p ikilisi oldular sanırsam..

• 2060 la güzel kombin olmuşlardı ama renderde pek verim alamadım. Bi süre kullanıp işlemciyi 5600x yaparsanız mutlu olursunuz

• Konu açılalı 10 gün olmuş, muhtemelen konu sahibi cevabını almıştır. Bundan sonrası için merak eden varsa diye ben de kendi tecrübelerimi yazayım.

Ryzen 5 1600 (14nm) ile 6600xt kullanıyorum. Çözünürlük 1080p. Şuana kadar online oyunlar olsun single player oyunlar olsun işlemci kullanımı (ultra ayarlar) dikkat ettiğim kadarı ile %50'nin üstüne çıkmıyor.

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt

vidyolarda gördüğüm 2060 3050'den daha performanslı, fps yüksek.

• VgrooveR kullanıcısına yanıt

İşlemci kullanımı çıkmaz da ekran kartı %100 civarında kalıyor mu hep? Darboğaz için işlemci kullanımından ziyade ekran kartı kullanımına bakmak lazım.

• 1080p için o işlemcinin besleyebileceği kartlar, Rx580/590/1650S/1660.

• Reception47 kullanıcısına yanıt

1660 super/ti ve rtx 2060 da eklenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.