Beyler Ryzen 5 1600 AF ile kullana bileceğim en yüksek ekran kartı nedir ? |
Ryzen 5 1600 af ile max ekran kartı
-
-
1660-1660 süper -
donanımsal olarak bir sınırlama yok, rtx 3090 ti bile kullanırsın.
fakat bilgisayarda en çok şu oyunu/uygulamayı kullanıyorum, işlemciyi de değiştirmem, en dengeli kullanım için hangi ekran kartını önerirsiniz diyorsan daha çok ayrıntı gerekli.
2 yıl önce aynı işlemci ile sistem toplarken çok darboğaza düşmesin, bu da yeter diye 1660 super aldım, memnundum fakat fırsat varken alabildiğim en iyi ekran kartını alsaydım keşke dedirtti bana. o yüzden bundan sonra çok absürt bir ikili oluşturmadığı sürece alabildiğim en iyi ekran kartını alırım.
-
Rtx 3080 ile kullanıyorum.hemde yaklaşık 2 yıldır.ama 4k oyun oynuyorum ve ekran kartını çok güzel besliyor -
1080p için 1660 ti/ rtx 3050 üstüne çıkma.
-
Ayni islemci ile forumda amd rx vega 56 kullanan vardi. Forumda oldukca fazla var bu konudan. Rtx 2060 / 3050 gibi ekran kartlari uygun olur. Yukarisi alinmaz degil, ama kisisel tercih olur. -
r5 2600 kullanıyorum senin işlemcinle aynı sayılır. Ekran kartım 2060. Sorunsuz besliyor. Yerinde olsam rx6600 alırdım.
-
-
Rtx 2060 ile kullanıyorum full hd için. Gayet yeterli. -
oyununa göre değişir. Cyberpunk oynarsam rtx 3060 ti bile olur. Zaman zaman %20 darboğazlar olabilir. oyunun genelinde besler. Hafif oyunlarda darboğaz artar.işlemciyi ileride 5600 ile değişmeni öneririm.
-
Bendeki AF bile değil RTX 3050 ile 2k da harikalar yaratıyor bu işlemci ile en ideal f/p ikilisi oldular sanırsam..
-
2060 la güzel kombin olmuşlardı ama renderde pek verim alamadım. Bi süre kullanıp işlemciyi 5600x yaparsanız mutlu olursunuz
-
Konu açılalı 10 gün olmuş, muhtemelen konu sahibi cevabını almıştır. Bundan sonrası için merak eden varsa diye ben de kendi tecrübelerimi yazayım.
Ryzen 5 1600 (14nm) ile 6600xt kullanıyorum. Çözünürlük 1080p. Şuana kadar online oyunlar olsun single player oyunlar olsun işlemci kullanımı (ultra ayarlar) dikkat ettiğim kadarı ile %50'nin üstüne çıkmıyor.
-
vidyolarda gördüğüm 2060 3050'den daha performanslı, fps yüksek.
-
İşlemci kullanımı çıkmaz da ekran kartı %100 civarında kalıyor mu hep? Darboğaz için işlemci kullanımından ziyade ekran kartı kullanımına bakmak lazım.
-
1080p için o işlemcinin besleyebileceği kartlar, Rx580/590/1650S/1660.
-
1660 super/ti ve rtx 2060 da eklenebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X