Şimdi Ara

Ryzen 5 1600 Amazon.de Fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tomahawk ile alacaksan Ramleri güzel ama gigabyte için uyum poblemi hakkında bir fikrim yok.
  • one1r kullanıcısına yanıt
    Bu sitede o ram kitini 3200 mhz de kullanan bir tek Asus CROSSHAIR VI HERO anakartı var.

http://rymem.vraith.com/detailed_ram/715

msi de , gigabyt 3200 mhz hızı CMK16GX4M2B3200C kitinde desteklemiyor.Aynı ram farklı

anakartlarda farklı hızlarda nasıl çalışır nasıl uyum sorunu olur anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Bu sitede o ram kitini 3200 mhz de kullanan bir tek Asus CROSSHAIR VI HERO anakartı var.

http://rymem.vraith.com/detailed_ram/715

msi de , gigabyt 3200 mhz hızı CMK16GX4M2B3200C kitinde desteklemiyor.Aynı ram farklı

anakartlarda farklı hızlarda nasıl çalışır nasıl uyum sorunu olur anlam veremiyorum.

hocam tomahawk kendi sitesinde var.

3200mhz ram ryzen supported spped yine 3200 verilmiş.

Bu da redditde bir kullnıcının cpu-z ssihttp://valid.x86.fr/782ep7

ryzen 5 1600 4ghz ocli b350 tomahawk ve 3200mhz bu ramleri kullanıyor memnun. ramler konusunda bi sıkınıtıdan bahsetmiyor.yine de kontrol ederim.

• Ryzen 5 1600 Amazon.de Fiyatı

24.04.2017 Hepsiburada %18 KDV İndirimi
    AMD Ryzen 5 1600 915 TL. Tarihe not düşelim, ileride almak isteyenlere referans olsun.
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Sağolsunlar öyle bir şişirmişlerki fiyatları, 1600 ve 1600x arasındaki 100TL fark 250TL olmuş. Hal böyleyken indirimli fiyatları arasındaki farkta 200TL oluyor, tebrik etmek lazım HB'yı.
    1600x'i merak edenler için fiyatı söyleyeyim, 1.123TL şuan indirimli hali.
    İyi günler ,

Bu gün siparişi iptal edip bir daha sipariş verdim. Daha da uygun fiyata inmiş oldu. Haberiniz olsun.

Ryzen 5 1600 Amazon.de Fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi günler ,

Bu gün siparişi iptal edip bir daha sipariş verdim. Daha da uygun fiyata inmiş oldu. Haberiniz olsun.

Evet hocam ben de güncellemiştim siparişi ama hepsiburada indirimini görünce iptal ettim r5 1600 ve b350 tomahawk siparişi verdim 1350tlye

şu an için sadece ramleri amazondan bekliyorum. hepsiburadada avantajlı ram göremedim.

teşekkürler hocam haber verdiğin için süpriz oldu.@inuh

• Bunlarda benden olsun, msi rx 580 iptal edip msi rx 480 aldım 970tl

Gün içinde çoğu ürüne bindirim yapıp indirim yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 24 Nisan 2017; 20:20:51 >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Aynen fiyatları çok şişirmişler. GTX 1080 bakacaktım mesela ama alınacak gibi değiller. R7 1700 alabilirim gibi duruyor ama şimdi bu HB'nin sağı solu belli olmaz Mart'ta yapılan KDV indirimi daha iyiydi gibi geldi bana. Mayıs'ı mı beklesek ne dolar düşüyor adamlar fiyatları aynı tutuyor.
    İyi akşamlar ,

Hb nin indiriminden haberim yoktu.Siz bahsedince bende hb den MSI B350M MORTAR ARCTIC

siparişi verdim indirimle 404 tl tuttu çok teşekkür ederim benim içinde süpriz

oldu. Amazon.de den r5 1600 da 860 tl

civarında geleçek.Ramleride amazon.com dan( CMK16GX4M2B3200C16W )sipariş verdim 148 dolar

tuttu 3200 mhz ramler çok pahalı memlekette .Yaklaşık 1800 tl ye anakart,16 gb

ram,işlemci üçlüsünü yenilemiş oldum.Hayırlısı ile kullanırız inşallah.
  • quote:

İyi akşamlar ,

Hb nin indiriminden haberim yoktu.Siz bahsedince bende hb den MSI B350M MORTAR ARCTIC

civarında geleçek.Ramleride amazon.com dan( CMK16GX4M2B3200C16W )sipariş verdim 148 dolar

Hayırlı olsun hocam aynı ramleri amazon.de den sipariş verdim 150 euroya yarın kargoya verilecek

Amazon.com da 40-50tl daha uygun ama garanti sıkıntısından cesaret edemedim

4 kişi saydım şimdiden r5 1600- tomahawk kombinasyonu yapan:)

• Yaptık bakalım inşallah güzel ikili olacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 24 Nisan 2017; 23:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1r

quote:

İyi akşamlar ,

Hayırlı olsun hocam aynı ramleri amazon.de den sipariş verdim 150 euroya yarın kargoya verilecek

işlemcinin garantilik duruma düşmesi çok güç bi ihtimal hadi bi problem çıktı diyelim garantilik bi durum oluştu

kutusu vs çok büyük olmadığı için amazona geri göndermek pahalıyada maal olmaz ve daha iyi garanti imkanları sunar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: one1r

quote:

İyi akşamlar ,

işlemcinin garantilik duruma düşmesi çok güç bi ihtimal hadi bi problem çıktı diyelim garantilik bi durum oluştu

kutusu vs çok büyük olmadığı için amazona geri göndermek pahalıyada maal olmaz ve daha iyi garanti imkanları sunar.

İşlemciden bahsetmiyoruz hocam ram.

Bi keresinde aldığım dual ramlerden biri hatalı çıkmıştı oyüzden çekincem. Tabi ramlerde de arıza oranı az inşallah arkadaşın da benim de siparişler sorunsuz gelecek

• Hepsinde risk var Türkiye'deki fiyatlarda ortada o yüzden bende ramleri yurt dışından aldım yarın deniycem inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Hepsinde risk var Türkiye'deki fiyatlarda ortada o yüzden bende ramleri yurt dışından aldım yarın deniycem inşallah

Ben de amazon.de den aldım hocam amazon.com a göre kıyasladım.

Bu arada işlemci kargolandı benim ama tomahawk hala sipariş hazırlanıyor diyor

Hp den geçte olsa MSI B350M MORTAR ARCTIC bu gün elime geçti anakart çok hoş gözüküyor.Ramlar yola

çıktı ama İşlemci hala yakında stokta yazıyor inşallah çamura yatıp iptal etmezler.

Umarım sizin siparişlerde sağ salim elinize geçmiştir/geçer.

Hp den fiyatı uygun diye Viewsonic VX2475SMHL-4K te aldım ama adamlar monitörü sadece kendi kutusu

ile gönderdiler halbuki anakartın kendi kutusu dışında hp kutusuda vardı.
  • Kaç yıl garantisi var ki bu ürünlerin? En fazla 1 yıl, 1 yıl için değecek mi o fiyat farkına? Bence hayır.
  • quote:

Hp den geçte olsa MSI B350M MORTAR ARCTIC bu gün elime geçti anakart çok hoş gözüküyor.Ramlar yola

çıktı ama İşlemci hala yakında stokta yazıyor inşallah çamura yatıp iptal etmezler.

Umarım sizin siparişlerde sağ salim elinize geçmiştir/geçer.

Hp den fiyatı uygun diye Viewsonic VX2475SMHL-4K te aldım ama adamlar monitörü sadece kendi kutusu

ile gönderdiler halbuki anakartın kendi kutusu dışında hp kutusuda vardı.

Benim işlemci ve anakart geldi. ramlerin sipairşini amazondan 24ünden vermiştim bugün elime geçecek kargoyu bekliyorum.

Ayrıca cm hyper 212+ işlemci soğutucum vardı am4 aparatını itopya.comda buldum 15tl o da yarın elime geçecek stok soğutucuyu kullanmama gerek olmayacak güzel oldu.

haftasonu sistemi kuracağım gözüküyor, işlemci siparişinizde iptal olacak bir durum yok stok geldiğinde gönderirler.

amazon.de alınan ürünler en az 2 yıl garantili bazı markalarda ise uluslararası garanti geçerli.trde 750tl olan ramı 550tlye almak gayet mantıklı. @neutumn

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLofDiego

gümrük sorunu olmuyor mu ? amazonda çok iyi fiyatlar oluyor çünkü gümrükten endişe duyuyorum

Gümrük sorunu derken ?

Bugüne kadar bilgisayar kasamı dahi amazondan aldım hiç bir problem çıkmadı.

Mesela yakın zamanda kampanyadan sadece 630 TL gibi bir fiyata RX470 aldım şu anda gümrükten geçti ve İstanbul operasyon merkezine vardı.

Büyük ihtimalde pazartesi elimde olucak şükür.

Anakartımı dahi amazondan 150 TL ye almıştım özellikle indirimleride takip edersiniz neredeyse bedava fiyatlara bir çok ürüne sahip olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 28 Nisan 2017; 14:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.