Şimdi Ara

Ryzen 5 1600 Amazon.de Fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu an ryzen 5 1600 amazon.de stoklarına girdi fiyat totalde 218,92 son fiyata göre 2 euro daha düşmüş.
  • Hyper 212 Evo bende de var ama daha overclock yapıp bu işlemcide test edemedim çift fan performansını merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Gümrük takılma sorunu olmuyor yani tamamdır hocam teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLofDiego

Gümrük takılma sorunu olmuyor yani tamamdır hocam teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için

Rica ederim hocam rahat olun sorun olmuyor.
  • one1r kullanıcısına yanıt
    Bilgiledirme için çok ama çok teşekkür ederim.Hazır gönderilmemişken yine siparişi iptap edip güncelledim :)
    Bu sefer kargoya verileceği tarih 3mayıs yazıyor 15-17 mayıs arası da teslim tarihi.

Genel Toplam:

EDİT EUR 216,37 r5 1600 almak harika bir şey.Bende arctık freeze 240 sıvı soğutma ile kullanacağım

stok soğutucuyu hiç takmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okidoki64 -- 29 Nisan 2017; 11:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Bilgiledirme için çok ama çok teşekkür ederim.Hazır gönderilmemişken yine siparişi iptap edip güncelledim :)
    Bu sefer kargoya verileceği tarih 3mayıs yazıyor 15-17 mayıs arası da teslim tarihi.

Genel Toplam:

EDİT EUR 216,37 r5 1600 almak harika bir şey.Bende arctık freeze 240 sıvı soğutma ile kullanacağım

stok soğutucuyu hiç takmayacağım.

hocam arctic liquid freezer 240da am4 aparatı çıkyıor mu? amazon.de den sipariş ettim ama çıkmıyorsa iptal edecem sanırım. Yoksa biyerden temin mi ettiniz?
  • İyi akşamlar

Ben soğutucuğu aldığım zaman am4 platformu yoktu. Am4 platformu çıktıktan sonra ne zaman uyumluluk aparatı satılır diye bakarken sitesinde bizimle iletişime geçin bedava size am4 aparatını verelim yazıyordu. Kendi kendime dedim olmaz ama genede bir deneyim sanşımı. Amazon faturası ile internet üzerinde kendilerine mail attım bedava veya parala alabilirim bana yardımcı olurmusunuz diye çok kısa sürede geri dönüş yaptılar ellerimizde daha am4 aparatı yok ama sizi listemize aldık diye. Sonra almanyadan tekirdağa tamamen bedava ürünü yolladılar. Amazon.de den alarak çok iyi yapmışsınız. İçinden çıkmazsada 1 hafta içinde bedava sizede gönderiler. Firmaya güvenim tam ve bu arada üründe çok kaliteli. Şimdiden hayırlı olsun. Kuveetle ihtimal am4 aparatıda içinde olur am3 aparatından tek farkı vida delik yerleri zaten.

Ryzen 5 1600 Amazon.de Fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okidoki64 -- 3 Mayıs 2017; 20:53:30 >

İyi günler ,

İşlemcinin 1.5 ghz de çalışma sorununu nasıl çözdünüz?.Benimde ramlerim ve anakartım hazır bir

işlemçi kaldım heyecanla beklemekteyim.
  • quote:

İyi günler ,

İşlemcinin 1.5 ghz de çalışma sorununu nasıl çözdünüz?.Benimde ramlerim ve anakartım hazır bir

işlemçi kaldım heyecanla beklemekteyim.

merhaba,

o konuda yazmıştım aslında. b350 tomahawk bios vesyionu son sürümü 1.4 bende hata verdi hızı 1.5ghze kilitledi. bende 1.3 sürümünü yükledim şuan sorunsuz.
    ramler profil 1 seçince otomatik 2933 oluyor henüz 3200 denemedim.

işlemci ise şansıma güzel çıktı sanırım. 4ghz önce 1.4v denedim stabil çalıştı. dün 4ghz 1.387v denedim. 9saat prime95 blend test 2saat de aida64 testi yaptım sistem stabil.
    Daha aşağısını denemedim ama 1.38v altı patlar diye düşünüyorum.
    işlemciniz gelsin karşılaştırmalar yaparız bileşenlerimiz aynı zaten. birbirimize soracağımız çok şey olacak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 4 Mayıs 2017; 11:35:1 >

İşlemci hız sorununu tam olarak çözdüğünüze çok sevindim.

İşlemci nazar değmesin süper çıkmış.Amd resmi olarak voltaj aralığında tepe noktası olarak

1.45 voltu geçmeyin diyor 1.387 volta 4ghz alabilmek çok çok iyi(belkide alt voltaj limitini denk getirdiniz) zaten 4.0 ghz ilk versiyon zenlerin
    üst limiti gibi gözüküyor.Ramlerinde direk profilden 2933 te stabil çalışması on numara olmuş.

9 saat prime95 artı 2 saat aida64 testine her sistem dayanamaz :))
  • quote:

İşlemci hız sorununu tam olarak çözdüğünüze çok sevindim.

İşlemci nazar değmesin süper çıkmış.Amd resmi olarak voltaj aralığında tepe noktası olarak

1.45 voltu geçmeyin diyor 1.387 volta 4ghz alabilmek çok çok iyi(belkide alt voltaj limitini denk getirdiniz) zaten 4.0 ghz ilk versiyon zenlerin
    üst limiti gibi gözüküyor.Ramlerinde direk profilden 2933 te stabil çalışması on numara olmuş.

9 saat prime95 artı 2 saat aida64 testine her sistem dayanamaz :))

sağolun ben de forumlardan okuyarak genelde 4ghze 1.4v verildiğini gördüm.

Bu şekilde uyguladım stabil olduğunu görünce kademeli olarak 1.395 veya 1.39 denemeyi düşündüm ama elle bu rakamları veremiyorsunuz 1.4ten bir kademe aşağısı 1.387v

1.4v ile kıyaslarsam yük altında ortalama sıcaklık 2 derece farketti(74-72).

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.