Şimdi Ara

Ryzen 5 1600 Amazon.de Fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcıyı amazon olarak seçmeme rağmen, "Siparişinizdeki bazı ürünler seçili adrese teslim edilemiyor. Yaklaşık sipariş tutarını görmek için lütfen farklı bir adres seçin." gibisinden yazılar görüyorum. Ayrıca stokta kalmamış. Fiyatı da 238 Euro' ya çekmişler. Ne iş?
  • baktım az önce bir sıkıntı yok, tek sıkıntı %18 hesaplaması gereken gümrük vergisini %12 hesaplıyor. O da size yansımaz, amazon cebinden öder, ileride de düzeltir yada gönderimi kapatır. Stokta yok stoğa girince gönderilir ürün.

Ryzen 5 1600 Amazon.de Fiyatı
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Hmm onay ekranında fiyat düşüyor galiba.
    Ekran kartlarında 2 yıl garantiyi amazon.de' nin kendisi veriyordu. İşlemcide durum nasıl acaba? Olmadı müşteri hizmetlerine mail atarım...
  • Yeni sistem topladım. Tüm bileşenleri amazondan aldım. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
  • Ben anakart , ram ve ekran kartını amazondan aldım . Ryzen 5'i 255 euro görünce aynı fiyata geliyor diye TR'den 1000 liraya aldım . Bilmiyordum satıcıyı oradan seçebileceğimi 100 lira fazla vermiş oldum . Neyse bu seferlik GSYH'ye katkım oldu diye teselli ediyim kendimi bari
  • nativen N kullanıcısına yanıt
    250 dolar civarına gelir sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Ben anakart , ram ve ekran kartını amazondan aldım . Ryzen 5'i 255 euro görünce aynı fiyata geliyor diye TR'den 1000 liraya aldım . Bilmiyordum satıcıyı oradan seçebileceğimi 100 lira fazla vermiş oldum . Neyse bu seferlik GSYH'ye katkım oldu diye teselli ediyim kendimi bari

Anakart ve ram ne aldınız hocam?

• one1r kullanıcısına yanıt
    İmzamda ki hocam . Asus b350m-a aldım en ucuzu oydu . Ram olarakta yine en ucuzu soğutucusuz crucial 16 gb 2133mhz . Ayrıyetten 5-10 liraya ram soğutucuları satılıyor ondan aldım 1 tane onu takıcam .
  • Arkadaşlar konuyu açıp bigilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Genel Toplam: EUR 224,67 bende siparişi verdim.Şu an fx 8300 kullanıyorum o.c li 4.4-4.8 ghz ekran kartım rx 480 strix.Döviz dahada artmadan ram ve anakart alıp sistemimi güncelleyeceğim umarım.BU işlemcinin yanına anakart ve ram olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz f/p olarak ?
  • Amazon.com veya de. farketmeden hepsine Türkiye'ye teslimat yapılamıyor seçeneği çıkıyor bende. Siz nasıl sipariş verdiniz?
  • okidoki64 kullanıcısına yanıt
    Anakart olarak en uygun AM4 anakart Asus Prime B350-A modeli 350-400 TL aralığında bulunabiliyor. RAM olarak ise paraya kıyıp Samsung B-Die kullanan 3000+ Mhz bir DDR4 almanızı tavsiye ederim. Yok kıymayacaksanız, anakartınıza uyumlu kafanıza göre bir RAM alıverin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 23 Nisan 2017; 0:50:58 >
  • Şuanki Amazon(liste)fiyatları. Ödeme sayfasında 2-3 aşağıya olabilir;

R5 1500x - 224,50 :https://www.amazon.de/AMD-YD150XBBAEBOX-Quad-Core-Summit-Prozessor/dp/B06XKVNRSM/ref=sr_1_3?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1492900300&sr=1-3&keywords=ryzen+1600

R5 1600 - 245,84€ :https://www.amazon.de/AMD-YD1600BBAEBOX-Hexa-Core-Summit-Prozessor/dp/B06XNRQHG4/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1492900300&sr=1-1&keywords=ryzen+1600

R5 1600x - 281,94€ :https://www.amazon.de/AMD-YD160XBCAEWOF-Hexa-Core-Summit-Prozessor/dp/B06XKWT7GD/ref=sr_1_2?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1492900300&sr=1-2&keywords=ryzen+1600

Not : Stokta olan sadece R5 1500x var aralarında. Bir de Amazon 'dan ürün alırken satıcısı Amazon olan ürünleri alın. Yoksa Amazon garanti sağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 23 Nisan 2017; 1:39:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Ne Amazon.com ne de Amazon.de Türkiye'ye gönderilir diyor çok garip. Müşteri temsilcileriyle görüştüm Amazon otomatik belirliyor diyor. Ryzen 7 1700 türkiye'ye geliyor onun dışında bütün Ryzen'lar Türkiye'ye gönderilmiyor diyor (satıcı amazon olarak)
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim ilgilendiğiniz için asus 350 lerde optik ses çıkışı yok. 400 vermişken 500 verip gigabyt 350 gaming 3 modelini alalım istiyorum. Bu model amazon de alınırsa 124 euro tutuyor İç piyasaya göre daha uygun ram olayı çok can sıkıcı 650,700 tl samsung ramler. En ucuzundan ram alıp taksam be kadar performans varkı olur? Amazon.com da gigabyt 350 gaming 3 yorumlarımda corsair ramle sıkıntı yok yazmışlar ama aynı ramler başaka anakartlarda 2133 mhz de çalışıyor. Gibabyttın ram desteğine baktım 2 sayfa pdf sadece 2133 ile 2400 var. Gaming 3 düşünmemin nedeni realtek alc1220 ,optik çıkış ve kulaklık anfisi var. Öteki türlü ses kartı almam gerekecek oda pahalı.

• Powerwolf kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gönderilir demesine gerek yok amazon.de de, siz sepete ekleyin ödeme sayfasına kadar ilerliyorsa gönderiliyor demektir. Forumda amazon konusu var orada sorabilirsiniz merak ettiklerinizi, o konunun ilk sayfasını inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Teşekür ederim ilgilendiğiniz için asus 350 lerde optik ses çıkışı yok. 400 vermişken 500 verip gigabyt 350 gaming 3 modelini alalım istiyorum. Bu model amazon de alınırsa 124 euro tutuyor İç piyasaya göre daha uygun ram olayı çok can sıkıcı 650,700 tl samsung ramler. En ucuzundan ram alıp taksam be kadar performans varkı olur? Amazon.com da gigabyt 350 gaming 3 yorumlarımda corsair ramle sıkıntı yok yazmışlar ama aynı ramler başaka anakartlarda 2133 mhz de çalışıyor. Gibabyttın ram desteğine baktım 2 sayfa pdf sadece 2133 ile 2400 var. Gaming 3 düşünmemin nedeni realtek alc1220 ,optik çıkış ve kulaklık anfisi var. Öteki türlü ses kartı almam gerekecek oda pahalı.

Amazondan r5 1600 siparişi verdim ram olarak da hepsiburadadan sipariş verdim ramler şu

Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram CMK16GX4M2B3000C15

http://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-lpx-16gb-2x8gb-3000mhz-ddr4-ram-cmk16gx4m2b3000c15-p-HBV000002BUCG

Amazon ile fiyatları çok yakın ayrıca ryzen kulllananlar memnun sadece anakart kaldı

Anakartta gigabyte ab350 gaming g3 ile msi tomahawk arasında kaldım tr fiyatları bir 560 diğeri 510

Sanırım gigbayte seçeceğim çünkü yorumlarda aldığım ramleri 2933mhzde sorunsuz çalıştırıyormuş. Dual bios olması diğer bir artısı. Harici ses kartım olduğu için dahili ses kartı konusu benim için mnemli değil.

• one1r kullanıcısına yanıt
    Dostum aldığın ramlar Gigabaytın o anakartı ile uyumlu değil diye hatırlıyorum. MHZ açısından yani. Bir araştır istersen.
  • Gigabyte ab350, r5 1600 biosu ile gelmiyormus hatta konusu vardı onu göz önünde bulundurun.

• http://rymem.vraith.com/

Bu sitede uygun ramler var ama sanırım 3200, 3000 hızlara çıkmak için manuel ayar yapmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Dostum aldığın ramlar Gigabaytın o anakartı ile uyumlu değil diye hatırlıyorum. MHZ açısından yani. Bir araştır istersen.

haklısın hocam siparişi iptal ettim.

Bu ramler msi b350 tomahawk uyum listesinde var. 540 tlye denk geliyor hem de 3200mhz
    https://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-3200MHz-Desktop-Memory/dp/B01EI5ZRQY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1492957564&sr=8-1&keywords=ddr4+ram+16gb+3200

amazon.de de ise 585tlye denk geliyor hangisinden vermeliyim siparişi karar veremedim. amazon.de de iade daha kolay ve garantisi var sanırım.

Anakart tomahawk karar vereceğim sanırım.@GENERAL006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 23 Nisan 2017; 17:38:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.