Bildirim
Ryzen 5 2600 / Gaming x 1660Tİ FPS DROP (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu anda test edip size dönüş yapacağım teşekkür ederim ilgilenen herkese
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Valorant fps drop sorunu çözülmüştür artık en az 140 fps ye akdar düşüyor max fps ise 250 teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan şimdi league of legends oyununda deneyip sonuçları aktaracağım -
Rica ederiz, %10 - %15 daha kazanmak isterseniz CPU + Ram overclocku deneyebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Kurinkishi
Valorant fps drop sorunu çözülmüştür artık en az 140 fps ye akdar düşüyor max fps ise 250 teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan şimdi league of legends oyununda deneyip sonuçları aktaracağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
league of legends oyunda hala aynı 100 120 fpslere kadar düşüyor işlemci overclocklasam diyorum fakat stok fan la yapılırmı bilmiyorum bu arada yük altında 70 dereceyi görmeye başladı işlemci termal macunu değiştireceğim fakat işlemci overclock için daha iyi bir fan almam gerek sanırsam -
league of legends oyunda hala aynı 100 120 fpslere kadar düşüyor işlemci overclocklasam diyorum fakat stok fan la yapılırmı bilmiyorum bu arada yük altında 70 dereceyi görmeye başladı işlemci termal macunu değiştireceğim fakat işlemci overclock için daha iyi bir fan almam gerek sanırsam -
Uzun ve fps limitsiz bir oyundan sonra hwinfo değerlerini paylaşınquote:
league of legends oyunda hala aynı 100 120 fpslere kadar düşüyor işlemci overclocklasam diyorum fakat stok fan la yapılırmı bilmiyorum bu arada yük altında 70 dereceyi görmeye başladı işlemci termal macunu değiştireceğim fakat işlemci overclock için daha iyi bir fan almam gerek sanırsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sıcaklıklar gayet normal, hatta parçalar yorulmamış bile. Performansınızın sıcaklıkla bir alakası yok bu değerlere bakılırsa. -
Yalnız ekran kartınız sanki çalışmamış bile? clockları MAX olarak 500 civarında rapor edilmiş? -
kaç olması gerekir pek anlamıyorum malesef. fakat ekran kartımın garantisi devam ediyor garantiye göndersem çözerlermi acaba yada ben halledebilirmiyim bu sorunu -
Sorun ne önce onu bulmak lazım, 1500-2000 civarına çıkması lazım clockcunun.quote:
kaç olması gerekir pek anlamıyorum malesef. fakat ekran kartımın garantisi devam ediyor garantiye göndersem çözerlermi acaba yada ben halledebilirmiyim bu sorunu -
clock u 1500 gibi bir değere sabitleyemezmiyiz fakat ama o zaman oyun oynamıyorkende 1500mhz de çalışarak kart yavaş yavaş fişini çeker. donanımsal bir sorun veya kartta problem olabilir diye düşünüyorum
-
Yanlış raporlanmış veya kayda girmedi o halde. Yalnız işlemci için 80 derece oyun esnasında çok yüksek bir değer. Onu 65-70 lere indirmeniz gerek.quote:
abim bilgisayarda oyun oynarken msi afterburner e göre 1950 mhz de çalışmakta kart yanlış anlamadıysam ve işlemci 80 dereceleri görmüş durumda
Alıntıları Göster
.
-
sanırsam iyi bir termal macun ve kule tipi am4 soğutucu alıp overclock yaparak kullanmayı deneyeceğim belki problemim böylece çözülebilir
2600 çok ısınan bir işlemci değil, sadece macun bile çözebilir sorunu.quote:
sanırsam iyi bir termal macun ve kule tipi am4 soğutucu alıp overclock yaparak kullanmayı deneyeceğim belki problemim böylece çözülebilir -
fakat overclock yapacağım için stok fan yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X