Şimdi Ara

Ryzen 5 2600 / Gaming x 1660Tİ FPS DROP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurinkishi

sanırsam bir nevi overclock bu 2933 mhz ye overclocklamış olduk fakat pek bi zararı olurmu?

sanırsam oldu fotoğraf paylastım
    Zararı yok overclock değil tam olarak. Olması gereken bu. %15 civarı perf artışı görebilirsiniz şu an.
  • şu anda test edip size dönüş yapacağım teşekkür ederim ilgilenen herkese

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valorant fps drop sorunu çözülmüştür artık en az 140 fps ye akdar düşüyor max fps ise 250 teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan şimdi league of legends oyununda deneyip sonuçları aktaracağım
  • quote:

Valorant fps drop sorunu çözülmüştür artık en az 140 fps ye akdar düşüyor max fps ise 250 teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan şimdi league of legends oyununda deneyip sonuçları aktaracağım
    Rica ederiz, %10 - %15 daha kazanmak isterseniz CPU + Ram overclocku deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • league of legends oyunda hala aynı 100 120 fpslere kadar düşüyor işlemci overclocklasam diyorum fakat stok fan la yapılırmı bilmiyorum bu arada yük altında 70 dereceyi görmeye başladı işlemci termal macunu değiştireceğim fakat işlemci overclock için daha iyi bir fan almam gerek sanırsam
  • league of legends oyunda hala aynı 100 120 fpslere kadar düşüyor işlemci overclocklasam diyorum fakat stok fan la yapılırmı bilmiyorum bu arada yük altında 70 dereceyi görmeye başladı işlemci termal macunu değiştireceğim fakat işlemci overclock için daha iyi bir fan almam gerek sanırsam
  • quote:

league of legends oyunda hala aynı 100 120 fpslere kadar düşüyor işlemci overclocklasam diyorum fakat stok fan la yapılırmı bilmiyorum bu arada yük altında 70 dereceyi görmeye başladı işlemci termal macunu değiştireceğim fakat işlemci overclock için daha iyi bir fan almam gerek sanırsam
    Uzun ve fps limitsiz bir oyundan sonra hwinfo değerlerini paylaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettsezis

Uzun ve fps limitsiz bir oyundan sonra hwinfo değerlerini paylaşın

Alıntıları Göster
    OYUN SONRASI hwinfo değerleri

Ryzen 5 2600 / Gaming x 1660Tİ FPS DROP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurinkishi -- 13 Haziran 2020; 1:4:30 >

• Kurinkishi K kullanıcısına yanıt
    Sıcaklıklar gayet normal, hatta parçalar yorulmamış bile. Performansınızın sıcaklıkla bir alakası yok bu değerlere bakılırsa.
  • Yalnız ekran kartınız sanki çalışmamış bile? clockları MAX olarak 500 civarında rapor edilmiş?
  • ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    kaç olması gerekir pek anlamıyorum malesef. fakat ekran kartımın garantisi devam ediyor garantiye göndersem çözerlermi acaba yada ben halledebilirmiyim bu sorunu
  • quote:

kaç olması gerekir pek anlamıyorum malesef. fakat ekran kartımın garantisi devam ediyor garantiye göndersem çözerlermi acaba yada ben halledebilirmiyim bu sorunu
    Sorun ne önce onu bulmak lazım, 1500-2000 civarına çıkması lazım clockcunun.
  • clock u 1500 gibi bir değere sabitleyemezmiyiz fakat ama o zaman oyun oynamıyorkende 1500mhz de çalışarak kart yavaş yavaş fişini çeker. donanımsal bir sorun veya kartta problem olabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettsezis

Sorun ne önce onu bulmak lazım, 1500-2000 civarına çıkması lazım clockcunun.

Alıntıları Göster
    abim bilgisayarda oyun oynarken msi afterburner e göre 1950 mhz de çalışmakta kart yanlış anlamadıysam ve işlemci 80 dereceleri görmüş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurinkishi -- 13 Haziran 2020; 3:33:25 >

• quote:

abim bilgisayarda oyun oynarken msi afterburner e göre 1950 mhz de çalışmakta kart yanlış anlamadıysam ve işlemci 80 dereceleri görmüş durumda

Alıntıları Göster
    Yanlış raporlanmış veya kayda girmedi o halde. Yalnız işlemci için 80 derece oyun esnasında çok yüksek bir değer. Onu 65-70 lere indirmeniz gerek.
    .

• ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    sanırsam iyi bir termal macun ve kule tipi am4 soğutucu alıp overclock yaparak kullanmayı deneyeceğim belki problemim böylece çözülebilir

• quote:

sanırsam iyi bir termal macun ve kule tipi am4 soğutucu alıp overclock yaparak kullanmayı deneyeceğim belki problemim böylece çözülebilir
    2600 çok ısınan bir işlemci değil, sadece macun bile çözebilir sorunu.
  • fakat overclock yapacağım için stok fan yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.