Şimdi Ara

Ryzen 5 2600 oc için voltaj değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.8 ghz için olmasi gereken 3.9 4.0 4.1 için ayarlanması gereken voltajı kaç olmalıdır. Sabit bir değer var mı yoksa herkes deneme yanılma yoluyla mi buluyor? Ya da sistemin diğer elemanları voltajı etkiliyor mu? Ekran kartım rtx 2060s belki soran olur sormadan yazayım. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 ghz civarı 1.25-1.3v max 1.35v yetmeli.. 1080p kullanıyorsanız ramlerle uğraşıp oc ve timing ayarı çekerseniz daha çok fps aldığınız oyunlar olacaktır.

Amd Cool and quiet kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Mayıs 2020; 20:5:36 >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    1440p kullanmayı düşünüyorum. Fazla ya da eksik voltaj verdip sistem testini nasil yapıyorsunuz. Genel prensip işlemci ısısı mı?

• tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Bf 5 - 64 kişiye gir reis 4 saat sallandır multide oyundan atmıyorsa stabildir en temizi bu p95 small fft yi geçiyor bunu geçemiyebiliyor.

1080p oyna işlemciye yük binsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Mayıs 2020; 20:10:43 >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim yardım için

• Deneme yanılma ile bulacaksınız malesef.

• Çipten çipe anakarttan anakarta değişkenlik gösteren bir husustur deneme yanılma ile 1.3 ile 4ghz stabil kalabilirsin 4ghz ten sonra her 50-100 mhz için voltaja abanman lazım eğer stok soğutucun varsa kalkışma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramleride bir ufak gözden geçirin elinizden geliyorsa şu linkteki fark sadece ram oc ve zamanlamasından geldi.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143501959

1440p de daha az fark olur gpu ya tam yük bindiği için ama kullanım kalitesi genel PERFORMANS artar.

Ryzen 2600 @ 4GHZ Sabit + 3400mhz cl14 full subtiming optimizeli sonuç = 152fps (Micron e-die)

Ryzen 2600 @ 4GHZ Sabit + 3000mhz cl16 otomatik xmp sonuç = 130fps (Micron e-die)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Mayıs 2020; 22:53:31 >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Normal de işlemci 3.4 ile ve kendisi stok fan ile 3.85 oluyor. Bu ayara alırken voltajla hiç oynamasam otomatikte kalsa olmaz mı?

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Stok fan var 3.9 üstüne çıkmamamı tavsiye edersiniz. Mutlaka oc yapamam lazim gelişi 3.4 diye biliyorum zaten.

sıcak calısır sızın acınızdan sorun yoksa otoda bırakın.
    Stock fan ile 4ghz üstü denemeler yapma demek istiyorum aşırı ısınma sorunları meydana gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.