Şimdi Ara

Ryzen 5 3550H, 2.1 GHz, 512 GB SSD, 8 GB DDR4, GTX 1650 4 GB, 8FF63EA, Windows 10 '₺4.299,00' Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 10 Şubat 2020; 9:24:54 >

• güzel fırsat. kasım ayında aynı pc yi 4200e aldım. hp iade kampanyası ile birlikte 3720 ye geldi süper oldu.
  • Kasanın ya da modelin kronik arızası var mıdır bilemem ama Gtx1650 için fiyat gayet iyi.
  • Ekranın sva olduğundan bahsetmişler db1000nt kullanıyorum ekranları benzer mi bilmiyorum ama full hd olmasına rağmen memnun değilim ekranından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirkete fatura kesiyor mu acaba bu amazon?
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 gb ram olayı kafamı karıştırdı. Ne diyorsunuz ? Biraz daha bekleyip 300- 400 verip 16 lık alınır mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterofSpears

şirkete fatura kesiyor mu acaba bu amazon?
    satıcı amazonsa kesmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şimdi hp iade kampanyasindan yararlanayim dedim, illa bozuk olacak vs dedi ariza tespit yapalim dedi, benim eski laptop tıngır mıngır olsa da çalışıyor, bişey diyemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MasterofSpears kullanıcısına yanıt
    kim dedi? ben bulduğum bi tane hp seri no ile katıldım kabul ettiler yatırdılar.
  • hocam 8 ram in 6gb ını kullanabiliyorsun. 2gb ı dahili ekran kartı yiyor. içinde 2 tane 4gb ram var. birini söküp 200tl ye aldıgım 8gb rami taktım. 12gb toplam 10gb kullanılabilir ram oldu. buda yetiyor pc ye. kendin değiştirince pc ye zarar vermezsen garantiden çıkmadığını söyledi hp.
  • 8 gb ram yetmiyor. 2 gb sistem yiyor zaten,droplar yemeye başlıyorsunuz 5gbyi geçince. ek slot varsa alınır.
  • Teknik destek uzmanı dedi, diagnostic alın falan dedi, indirime girmisken bu laptopu almak istiyorum hp dv6000 bir laptopum var bozuk en olmadı onunla katilmaya çalışacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MasterofSpears kullanıcısına yanıt
    benden sadece seri no istedi. verdim tamam uygun bu dedi direk kabul ettiler. sorun olmadı.
  • çok iyi fiyat yapştırın arkadaşlar.
  • 16 gblik modelin o fiyatlara düşeceğini zannetmiyorum ben. En kötü ihtimal 8 gb daha eklenir bir şekilde. Tabi boş slot var mı onu bilmiyorum. Almadan önce mutlaka öğrenmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerNowa

hocam 8 ram in 6gb ını kullanabiliyorsun. 2gb ı dahili ekran kartı yiyor. içinde 2 tane 4gb ram var. birini söküp 200tl ye aldıgım 8gb rami taktım. 12gb toplam 10gb kullanılabilir ram oldu. buda yetiyor pc ye. kendin değiştirince pc ye zarar vermezsen garantiden çıkmadığını söyledi hp.
    Hocam bende elimdeki 1 TB HDD eklemek istiyorum. Garantiden çıkar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursam B kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam. ram eklemekten pek farkı yok. ama servisi arayıp teyid almanı tavsiye ederim. bende ses kaydı duruyor birşey oluyorsa garantiye almazlarsa kafalarına wurmak için :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.