Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 Sogutucu Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RmzBurak

Freezer 34 Duo nün tek eksi noktası islemci ile temas bölgesi dar. İşlemciyi tamamen kaplamiyor. Fuma 2 tamamen kaplıyor gibi. Test sonuçlarına bakıp değerlendirilebilir
    Evet öyleymiş onu bir kaç yerde daha okudum ancak bu sıcaklık konusunda bir eksi yaratmadıkça başka bir etkisi olmaz diye düşünüyorum test sonuçlarında fuma2 den pek geride kalır bir performansı yok.Aynı fiyat aralığında Xigmatek Windpower pro var o işlemciyi tamamen kaplar ancak onunda kapsamlı testlerini bulamadım ve açıkcası vatan dışında alacak yerde bulamadım orda da stokta yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 7 Mayıs 2020; 23:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hocam test edebildiniz mi acaba soğutucuyu aynısını aynı işlemciyle kullanacağım çok kararsız kaldım yaklaşık 150-170tl farkla Fuma 2 ye gerek var mı yoksa yeterli mi diyorsunuz.@Tekos

Hocam oyunlarda deneyimlediniz mi ortalama kaç derecelerde geziyor.@losthero15 @RmzBurak
    Merhaba , ben daha bugün aldım. Sanırım Cumartesi veya pazartesi gibi elime ulaşır C.O.D Warzone da 2-3 saat test edip size detaylı olarak sıcaklıgını hem overcloklu olarak hemde standart olarak soylerim. Bu soğutucu için çok olumlu yorumlar okudum. Şimdi de *11 üzerinden ze*u st*re dan 405tl. gibi bir rakama aldım. Bonus 500 üzerine 50 tl bonus veriyor. Birde 30tl. hediye çekim vardı bana çok iyi rakama geldi. Sıvı soğutucu gerçekten başımı ağrıtabilirdi ve kasayı 100 defa aç kapa yapmak istemiyorum artık. Freezer 34 duo'yu çok kişi önerd. Noctua da çok güzel bir marka sessiz ve sogutma anlamında çok iyi ama bir soğutucu fanları o kadar çirkin olamaz. Camlı kasada fena sırıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 8 Mayıs 2020; 0:39:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekos

Merhaba Arkadaşlar ,
    Çok araştırdım , sıvı soğutma evet şekil olarak çok güzel,şık ve rgb olanlar insanı etkiliyor. Soğutma performansları daha hızlı etki ediyor ama çok sorunlular. Pompa arızası, pompa sesi , fan sesi, bazılarında su sızdırma bile var. Ama pompa sesi ve fan sesinden çoğu arkadaşa bıkkınlık gelmiş ve satıp hava soğutma alanlar var. Bende o yuzden arkadaşların yorumlarına dayanarak Arctic Freezer 34 eSports DUO aldım. Şu an bir çok yerde stoklara girmiş ve fiyatı iyi yalnız iyice bakın duo ve single fanlılarını karıştırmayın. Yardımcı olan ve konuya yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımınız oldu teşekkür ederim.@losthero15 @Arranger. @RmzBurak
    Nerede buldunuz hocam?
    Bende bu ürünü arıyorum 10 gündür. Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli.

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Işlemcinin üstünü kapatan IHS (IHS : Integrated Heat Spreader : Entegre Isı Yayıcı) gerçekte ısınan çekirdek boyutundan çok büyük bir parçadır. Bu parça çekirdekleri korumak amaçlı günümüzün işlemcilerin bulunmakta. Arctic Freezer 34 eSports DUO'da IHS ile temas eden bölge çekirdekleri kapsadığı için IHS'i tamamen kapsamasa bile Termal performansı pek etkilenmeyen bir durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthero15 -- 8 Mayıs 2020; 7:9:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Nerede buldunuz hocam?
    Bende bu ürünü arıyorum 10 gündür. Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli.

Alıntıları Göster
    Pm gönderdim size yalnız nasıl bekleyen varsa siyah olanları 4 tane ayrı firmada da bitmiş sadece kırmızı olan kalmış. Ben zaten kırmızı almıştım.
  • Merhaba Arctic Freezer 34 eSports DUO soğutucu geldi. Amd Ryzen 3600 için montajı kolay yalnız vidalarına çok dikkat edin ince ve kalın tarafları var. Bunun dışında ürün sessiz ve performanslı Stock durumda 3.6 ghz zorladığım zaman 65 dereceyi geçmedi. Asus auto over clock 3.95 ghz de 71 derece'ye kadar çıktı. Ben ürünü beğendim iyiki almışım. Parasının hakkını veriyor. Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Ryzen 5 3600 Sogutucu Tavsiyesi
    Ryzen 5 3600 Sogutucu Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 12 Mayıs 2020; 3:34:35 >

• Bende pavyon tipi RGB veya ledli soğutucu bakıyorum ama kararsız kaldım.
    Var mı önerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekos

Merhaba Arctic Freezer 34 eSports DUO soğutucu geldi. Amd Ryzen 3600 için montajı kolay yalnız vidalarına çok dikkat edin ince ve kalın tarafları var. Bunun dışında ürün sessiz ve performanslı Stock durumda 3.6 ghz zorladığım zaman 65 dereceyi geçmedi. Asus auto over clock 3.95 ghz de 71 derece'ye kadar çıktı. Ben ürünü beğendim iyiki almışım. Parasının hakkını veriyor. Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Güle güle kullanın. Boşta kaç derece hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Güle güle kullanın. Boşta kaç derece hocam?

Alıntıları Göster
    Merhaba , teşekkür ederim. Eğer fanlar 2033 rpm asus full hızda çalışırsa stock 3.6 ghz'lerde boşta 36-37 derece , eğer fanlar asus standart akıllı modda çalışırsa (ses yok denecek kadar az ama işlemci ısınıyor) 200- 700 rpm aralığında boşta 45 - 50 derece aralığında oluyor.
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım

Dark x126
    Cooler master ma410

Arasindayim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Bende aynı durumdayım

Dark x126
    Cooler master ma410

Arasindayim
    Kesinlikle Rgb olsun diyorsanız ben olsam ; ilk tercih olarak Arctic Freezer 50 TR RGB veya Cooler Master MasterAir MA610P tercih ederdim. Kasa ve derinlik oranlarınıza alırken dikkat edin çünkü biraz büyük fanlar.@manjimaru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 13 Mayıs 2020; 16:5:6 >
  • Tekos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat bütçem 300 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Teşekkür ederim fakat bütçem 300 TL
    O zaman Ma410p alın araştırmıştım iyi bir soğutucu sayılır. Dark hakkında hiç bir bilgim yok ama dark almayın. RGB istemeseniz daha farklı seçimler var ama siz rgb istiyorsunuz. Fan yuksek devirlerde biraz sesli RPM ayarını iyi yapın boşuna çok çalışıp sizin kafanızı şişirmesin. Hayırlısı olsun.
  • Tekos kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler

• 1 ay önce cooler master liquid m240l aldım almaz olaydım boşta 50 derece oyunda 80 derecelere kadar çıkıyor kesinlikle hava soğutma al Cooler Master MasterAir MA610P tavsiye ederim çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.