Şimdi Ara

Ryzen 5 3600X 3.80 GHz İşlemci - Tertemiz ---2100TL---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Ryzen 5 3600X 3.80 GHz İşlemci - Tertemiz ---2100TL---

Merhaba arkadaşlar işlemci tertemizdir, hali hazırda kullanıyorum. Akşamları işten çıkıp fifa ya da cod falan oynuyorum. Hız aşırtma vs. bir şey yapılmadı, garantisi bitti. Kutulu her şeyi tam. pc upgrade yapacağım için ekran kartına yakışır bir işlemci almayı düşünüyorum. Dileyen elden gelip test edebilir müsaitlik durumuma bağlı. Teamviewerdan bakabilir. İşlemci sıvı soğutma ile kullanılmıştır. Hiç bir sorun yaşatmadı bu güne kadar. Sıfır işlemci gibi alabilirsiniz. Ankara içi elden teslim ya da havale sonrası kargo düşünüyorum.

Yer: Ankara

(kardeşim) Referans ilanıdır. Güven %100 Ryzen 5 3600X  3.80 GHz İşlemci - Tertemiz ---2100TL--- 

Ryzen 5 3600X  3.80 GHz İşlemci - Tertemiz ---2100TL---

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• sıfır ryzen 5 5600 ler 2700-2800 fiyata ciddi revize lazım forumdaki başka arkadaştan 1800 TL ye aldım daha 2 gün önce.

• haklısın hocam 2100e çektim Ryzen 5 3600X  3.80 GHz İşlemci - Tertemiz ---2100TL--- 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.