Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] AMD RYZEN 5 3600 STOK FANLI 1 SENE GARANTİLİ 1500TL
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ryzen işlemcilerde garanti 3 yılmıs sanırım. ben de sayenizde ögrendim. Ben de sene sonuna kadar garantili diye satıyordum işlemciyi o halde güncelleyeyim. Kutunun üstünde kocaman 3 yıl garanti yazıyormus farketmemisim. hayırlı satıslar dilerim.
-
İşlemcilerde 3 yıl değil 2 yıl hocam garantiler Asus,MSI ve Gigabyte sadece Ekran kartı ve anakartlara 3 yıl garanti veriyor onun dışındaki parçalar 2 yıl garantili.
Ram ve PSU ların kaliteli FSP,Evga gibi markalar bazen global 5 yıl yada 10 yıl garanti verebiliyor.
-
AMD işlemcilerin genel distiribütörü koyuncular oluyor genelde ordan seri numarasından kontrol edebilirsiniz garanti varsa tarih çıkıyor garanti yoksa bulunamadı diyor.
-
Faturaya bakmıyor mu? Farklı bir forum üzerinde de tartısılmıs bu durum. Orda da amd ye ulasmıs kullanıcı ilgilenmediklerine dair ve amd direk olarak yenisini göndermiş. Koyuncu muhtemelen fatura olmadıgı durumlarda seri numarasını baz alıyor. Öyle ki faturam var ama ve 2 yıl dolmamasına ragmen garanti bitiş süresini sene bası gibi gösteriyor.
-
Kusura bakmayın ilanı da kirletmiş gibi olduk. isterseniz silebilirim.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için ancak garanti kağıdında 3 sene yazıyor hangisi doğru bilemiyorum. Alıcı arkadaş bu sene ağustosta biticek şekilde kabul ederek alırsa daha iyi olacak gibi. İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Pm lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X