Şimdi Ara

[SATILDI] AMD RYZEN 5 3600 STOK FANLI 1 SENE GARANTİLİ 1500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 AMD RYZEN 5 3600 STOK FANLI 1 SENE GARANTİLİ 1500TL

Merhabalar, 2021 Ağustos ayında almış olduğum R5 3600 işlemcimi, işlemci yükseltmek istediğim için satıyorum. Aldığım günden beri sorunsuz kullandım. Herhangi bir O.C. yada madencilik yapmadım. Normal bir oyun bilgisayarında kullanıldı. Stok fanını sadece 6 ay kullandım sonra kutusuna kaldırdım. İşlemcinin kutusu ve kutu içeriği durmaktadır. Faturası ve garanti belgesi de vardır.

İşlemci hepsiburadadan alındı ve 3 sene garantisi vardı. 1 seneden biraz fazla garantisi vardır halen.

İzmir içi elden teslim yapabilirim. Gelip test edip görebilirsiniz. Diğer illere önce ödeme sonra kargo ile gönderim sağlarım.

İstediğim ücret 1500TL'dir.

İyi Forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takipe alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ryzen işlemcilerde garanti 3 yılmıs sanırım. ben de sayenizde ögrendim. Ben de sene sonuna kadar garantili diye satıyordum işlemciyi o halde güncelleyeyim. Kutunun üstünde kocaman 3 yıl garanti yazıyormus farketmemisim. hayırlı satıslar dilerim.

• mathematiche kullanıcısına yanıt

İşlemcilerde 3 yıl değil 2 yıl hocam garantiler Asus,MSI ve Gigabyte sadece Ekran kartı ve anakartlara 3 yıl garanti veriyor onun dışındaki parçalar 2 yıl garantili.

Ram ve PSU ların kaliteli FSP,Evga gibi markalar bazen global 5 yıl yada 10 yıl garanti verebiliyor.

• AMD işlemcilerin genel distiribütörü koyuncular oluyor genelde ordan seri numarasından kontrol edebilirsiniz garanti varsa tarih çıkıyor garanti yoksa bulunamadı diyor.

• QueenOfPain kullanıcısına yanıt

Faturaya bakmıyor mu? Farklı bir forum üzerinde de tartısılmıs bu durum. Orda da amd ye ulasmıs kullanıcı ilgilenmediklerine dair ve amd direk olarak yenisini göndermiş. Koyuncu muhtemelen fatura olmadıgı durumlarda seri numarasını baz alıyor. Öyle ki faturam var ama ve 2 yıl dolmamasına ragmen garanti bitiş süresini sene bası gibi gösteriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SATILDI) Ryzen 5 3600 ve Stok Fan
    3 hafta önce açıldı
    Ryzen 5 3600 Stok Fanlı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmayın ilanı da kirletmiş gibi olduk. isterseniz silebilirim.

• Teşekkür ederim bilgilendirme için ancak garanti kağıdında 3 sene yazıyor hangisi doğru bilemiyorum. Alıcı arkadaş bu sene ağustosta biticek şekilde kabul ederek alırsa daha iyi olacak gibi. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm lütfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.