Ryzen 5 5600X RTX 3060/Ti için 700W 80+ güç kaynağı önerisi
-
-
Neden kimse bir şey yazmıyor :(
-
Attıkların arasında en kaliteli PSU budur;
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 25 Kasım 2020; 12:37:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En sessizi hangisidir acaba bilginiz var mı ?
-
Bu segmentte inanılmaz üstün sessizlik beklememek lazım 0db fan vs.. 750w br-dd high power bronze diğerlerine göre güçlü olduğu için avantajlı olabilir çünkü o aşırı detaylı incelemeler bu seviyede pek yapılmıyor arkadaşımız kullanıyor onu ekliyeyim fikir verebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 25 Kasım 2020; 13:8:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu aldım ya. hem kabloları siyah hemde ileriye dönük. umarım sesi rahatsız etmez. 3080 alsam bile ileride onu bile besler.
-
Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı Olsun buyurun kutu içeriği ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 25 Kasım 2020; 13:33:7 > -
Fan sesine ciddi takıntılı birisi olarak cidden sıfır ses diyebilirim ama bu fanlı ürünler ( psu , ekran kartı ) biraz da şans işi alırken okuduğum yorumlarda gürültülü diyenler de vardı , coil wine diyerek iade eden de vardı ben hiç ses duymadım açıkcası umarım böyle de gider şuan son derece memnunum @Timeguard tavsiyesiyle almıştım iyiki de almışım ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X