Güven müsteri ilişkileri en iyi firmalardan. Benim fuma2 nin amd seti çıknadı kutudan ürünü geri istemeden komple set gönderdiler. şimdi 2 intel 1 amd set oldu elimde Tabi 2 tane macun da oldu. 3günde elime ulaştırılar.. Daha önce de kasa fanı ses yapıyordu sadece fanı istediler 1 hafta da 0 ı ile değiştirip gönderdiler. Ne zaman yazsam gün içinde dönüş aldım. Şuana kadar en ufak kötü birşey denk gelmedi benim açımdan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 5 5600x stock fan ile 85 derece (4. sayfa)
-
-
esport duo ile 5000 serisini tutabileceğinizi zannetmiyorum kötünün iyisi olur.dün ikinci makinemde baktım sports duo stok 3300x 68 derece gördü GTA5'te.anakarttan fanlar hızlı dönecek şekilde(full değil turbo) ve kasanın üzerindeki fan içeri fana hava verecek şekilde ve ekran kartı dışarı atıyor sıcak havayı referans kart.5600x daha beter o da 65 oluyor 360 corsair sıvı soğutmada masam kadar kasada.anakartta Qfan gibi özellik varsa kapatacaksınız 2 bin 2300 Allah ne verdiyse dönecek yine de 70 75'i bulursunuz hele ki 2080 gibi yüksek TDP içeri veren bir kart varsa yandınız.3300x'i haziranda aldığımda D15'le soğutamıyorum dediğimde pek dikkate alınmamıştı.tek ccx olunca o arkadaş 5000 serisinin de benzer olacağını düşünüp sıvı soğutma almıştım.3300x sıvı soğutma ve bu kasada iyiydi bak.ikisi de 65w TDP olmasına rağmen deli ısınıyor 3600 3700x gibi değil.kasam peteğin dibinde o da çok etkiliyor.bunu en iyi kaloriferler yanmadığı baharda anlarız ama 3300x makine peteğin dibinde değil 26 derece ortam.
-
Teşekkürler.
Bu arada kargo hariçmiş hocam.
Kargo +12 TL
-
Hadi ya fana bütçe kalmadı o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acura07Hadi ya fana bütçe kalmadı o zaman
Hocam siparişi verip kurtuldum Allaha şükür.
Ama GG üzerinden qp firmasından aldım.
Sinerji taksiti ücretli yapıyordu
Ben 6 taksit 533 TL peşin fiyatına aldım (Kargo ücretsiz )
Sinerjide 6 taksit olunca 549 + 12 Kargo .561 TL oluyordu.
Bu arada BonusKart %10 karta bonus 53 TL yükledi 480 TL oldu bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 13 Aralık 2020; 19:27:3 >
-
Alındı hocam. Bıkmıştım soğutucu araştırmaktan. Aldım kurtuldum. Birde gelince kazasız belasız taktık mı tamamdır.
-
Ben seni tanımıyorum zaten hocam, sende beni tanıma
Şaka maka hocam inşallah sıkıntı çıkmaz da uğraşmayız. Şansımıza bakalım.
Bu arada teşekkürler.
2 Fan da değin gibi gerekmezse takmam zaten. O sonrası için. Altyapı olsun da takarız takmayız.
-
arctic freezer esports one 360 tl teknobiyotikte. normalde snowman t6 dusunuyodum fakat bu fiyata bulmusken arctic daha mantikli geldi kaptim bi tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GG sitesinde 670'e FUMA 2 satan satıcı, ne ürünü yolluyor ne de mesajlara cevap veriyor. Siparişimden günler sonra Müşteri hizmetleri satıcı ile iletişime geçti, ilkinde kargoya verdim kargo numarası girecem dedi, bugün ise sipariş gözükmediğinden işlem yapamıyorum demiş adi herif. Bende mecburen 5 gün bekledikten sonra siparişimi iptal ettim.
Ryzen 9 5900x işlemcim için alacaktım FUMA-2'yi ama patladı. Mevcut da MSI 360R su soğutucu kullanıyorum ama radyatör sesi beni rahatsız ediyor. Noctua gibi, ramleri kapatan soğutucuda istemediğimden tek şansım FUMA-2 'ydi.
QP dahil bir kaç siteye sordum stok ne zaman gelir diye ama hiç biri bilmediklerini söyledi. Anlayacağınız ürünü kara borsa bile değil, hiç yok
-
533 TL'ye 6 taksit Mugen 5 aldım geçtim hocam
İşlemci 5600x
Bugün geldi yarın montajı yaparım.
İsterseniz 2. fan takma şansınız da var gerekirse.
Gerçi aynı fanı bulabilirmiyiz onu bişlmiyorum. Biraz araştırdım aynısı ilkemizde yok, amazonda var ama 13 dolar + 24 dolar kargo devlete vergi vs. 40 dolara geliyor.
Başka fan taksak olur mu araştırmak lazım.
Bu arada kutudan 2. fan için takma aparatları çıktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907533 TL'ye 6 taksit Mugen 5 aldım geçtim hocam
İşlemci 5600x
Bugün geldi yarın montajı yaparım.
İsterseniz 2. fan takma şansınız da var gerekirse.
Gerçi aynı fanı bulabilirmiyiz onu bişlmiyorum. Biraz araştırdım aynısı ilkemizde yok, amazonda var ama 13 dolar + 24 dolar kargo devlete vergi vs. 40 dolara geliyor.
Başka fan taksak olur mu araştırmak lazım.
Bu arada kutudan 2. fan için takma aparatları çıktı.
Siz montajı bir yapın hocam, Cinebech R23 ile 5 dk lık test ile az çok performansı belli olur.
Referans olması açısından;
MSI 360R ile Cinebench R23 5 dk 'lık test sonuçları.
Ryzen R9 5900x OC YOK
Sessiz mod: max. 72 derece
Max. Performans: max. 68 derece
-
Tamamdır.
Zaten o testi stok fanla yapamadım.
1. dakikada 96 dereceyi gördüm.
-
-
Çok çekirdek 10 dakika Mak.68 Derece
Tek çekirdek 5 dakikaya yakın Max.50 derece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 16 Aralık 2020; 13:10:51 > -
Stok fan ve Mugen 5 farkları
Stok fan boşta
Mugen 5 boşta
Stok fan Stres testi
Mugen 5 stres testi
Fark apaçık ortada
Stok fanla bu iş olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Stok fan ve Mugen 5 farkları
Stok fan boşta
Mugen 5 boşta
Stok fan Stres testi
Mugen 5 stres testi
Fark apaçık ortada
Stok fanla bu iş olmuyor.
Eline sağlık hocam.
69-71 derece stress testlerinde gayet iyi değerler. Oyunlarda da kafan rahat olur, sessiz sessiz oynarsın.
5900x için Fuma-2 belki iyi olabilir ama onunda stoğu hiçbir yerde yok ve ne zaman geleceği belli değil.
Gerçi ben mecburen MSI 360R ile devam etmeye karar verdim.
-
Sağolun hocam, dediğiniz gibi kafam rahat artık.
Stok soğutucu hakikaten beni deli etmişti.
Cinebench testinde daha 1 dakika dolunca 96 dereceye çıkıyor testi bırakıyordum.
Aynı testi bu soğutucu ile 71 dereceyi geçmeden 10 dakika uyguladım.
Fuma 2 GG de gördüm 670 TL ama stoğunda var mı bilmiyorum. Satışa koymuş ama. 4 adet var görünüyor
Fiyat biraz fazla gibi sanki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X