Şimdi Ara

Ryzen 5 5600x stock fan ile 85 derece (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

GittiGidiyor'a şikayet ettiniz mi?

Ettim tabi ama nafile. MSI 360R ile devam, zaten anca bu soğutuyor  

• apollonx kullanıcısına yanıt

Ben şikayet edince

Kontrollerimi sağladığım zaman SC114496751 satış kodlu siparişte yapmış olduğunuz yorumun telafi sürecinde olduğunu görüntülüyorum.

Alışverişte yaşanan sorunları çözmesi için satıcıya 15 günlük telafi süresi verilir.

Bu süre içerisinde satıcı sizinle irtibata geçip sorunu çözerse Hesabım-Aldıklarım sayfanızdan değerlendirmenizi olumlu yönde değiştirebilirsiniz.

Satıcı yardımcı olmazsa bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Telafi sürecinin sonunda olumsuz değerlendirmeniz satıcının profiline yansıyacaktır.

Yaşanılan sorunun her adımında sizlere destek olmak için görev aldığımızı paylaşmak isteriz.

Endişeniz olmasın.

şeklince cevap verdiler sonra ürün satıştan kaldırılmış.

Ayrıca soğutuyorsa kalsın hocam neden değiştiriyorsunuz  

• sniper23 kullanıcısına yanıt

İş olsun diye konmuş bir soğutucu, kutuda soğutucu var mı var hesabı. Bence hiç soğutucu koymasınlar ilk 1700X serilerindeki gibi 200 lira ucuza versinler zaten bu gibi işlemcileri kullananların stock ile çok vakit kaybetmemeleri gerekiyor. Bendeki kutuda duruyor öyle.

Hocam ısınma sadece işlemcide oluyordu.

Ekran kartı oyunlarda 62, boşta 29-30, anakart, çipset 32 derecelerde.

• quote:

Ben şikayet edince

Kontrollerimi sağladığım zaman SC114496751 satış kodlu siparişte yapmış olduğunuz yorumun telafi sürecinde olduğunu görüntülüyorum.

Alışverişte yaşanan sorunları çözmesi için satıcıya 15 günlük telafi süresi verilir.

Bu süre içerisinde satıcı sizinle irtibata geçip sorunu çözerse Hesabım-Aldıklarım sayfanızdan değerlendirmenizi olumlu yönde değiştirebilirsiniz.

Satıcı yardımcı olmazsa bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Telafi sürecinin sonunda olumsuz değerlendirmeniz satıcının profiline yansıyacaktır.

Yaşanılan sorunun her adımında sizlere destek olmak için görev aldığımızı paylaşmak isteriz.

Endişeniz olmasın.

şeklince cevap verdiler sonra ürün satıştan kaldırılmış.

Ayrıca soğutuyorsa kalsın hocam neden değiştiriyorsunuz  

Gece sessizliğinde radyatör sesi bende tik yaptı, bios ayarlarında PWM ayarlarını DC yaptım ve MSI Dragon center'dan Silient moda alınca baya azaldı ses. Şimdilik bu şekilde devam edecem.

4 tane kasada, 1 tane işlemci soğutucuda, 1 tane Psu'da, 2 tane ekran kartında toplam 8 tane fan çalışıyor.

Ne kadar sessizde olsalar rüzgar sesi geliyor en kötü ihtimalle.

• quote:

4 tane kasada, 1 tane işlemci soğutucuda, 1 tane Psu'da, 2 tane ekran kartında toplam 8 tane fan çalışıyor.

Ne kadar sessizde olsalar rüzgar sesi geliyor en kötü ihtimalle.

Rüzgar sesine insan alısıyor hocam. Ama ara ara gelen radyator sesine alismak biraz zaman aliyor, gerci baya azalttim cok sukur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fuma 2 stoklarda girene kadar bekle o zaman hocam.

Qp bilgisayardan aldım ben gg üzerinden.

İyi bir firmaya benziyor takip et istersen o siteyi.

• quote:

Fuma 2 stoklarda girene kadar bekle o zaman hocam.

Qp bilgisayardan aldım ben gg üzerinden.

İyi bir firmaya benziyor takip et istersen o siteyi.

Ben QP'ye de sordum ne zaman gelir fuma diye ama pandemi zart zurt bilmediklerini söylediler. MSI global garantiyle de görüşüyorum, video istediler ama telefonun azizliğine uğruyorum, fan sesinden uğultuyu kaydetmiyor. Farklı telefon ile deneyeceğim.

Hocam alternatiflere yönelin.

Mügen 5 işimizi görebilir.

Veya şuna bakın

https://m.n11.com/noctua-nh-u9b-se2-intel-amd-uyumlu-cpu-sogutucu-P419220308?v=1.7.2

• quote:

Hocam alternatiflere yönelin.

Mügen 5 işimizi görebilir.

Veya şuna bakın

https://m.n11.com/noctua-nh-u9b-se2-intel-amd-uyumlu-cpu-sogutucu-P419220308?v=1.7.2

Teşekkürler hocam. Şu video işini önce bir halledeyim, bu ürünü de araştıracağım.  

Hiç araştırmaınıza gerek yok. Mugen 5 alın geçin. Su anda piyasada alabileceğiniz en iyi f/P sahip kule tipi üründür.

Kompakt boyutları sayesinde her kasaya sığar. 4 ram slotunu eğimi sayesinde kullanabilirsiniz. Fanı ultra sessizdir.

4 senedir kullandığım için söylemiyorum  Önceden kullandım , 2 sene sonra sattım. Sonra pişman oldum. Sistem toplayınca tekrar aynısından aldım.İlk aldığım yıllarda TR de bulamazdınız bu markanın ürünlerini...

Tr deki stoklar btimeden acele ediniz. Her eve lazım soğutucu MUGEN 5..! Reklam danışmanı gibi oldum    

https://www.webdenal.com/scythe-mugen-5-rev-b-scmg-5100-120mm-cpu-hava-sogutucu_1025605.html

https://www.sinerji.gen.tr/scythe-mugen-5-revb-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-33828

• akakce.com
    Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-reeven-rc-1205-hans-cpu-sogutucu-fiyati,631346755.html

bu soğutucu da iş görür 300 tl altında. zaten herhangi bir 120mm soğutucu almak yeterli (ortalama seviyede) wraith stealth yerine, farkı görmek için ille de çok iyi bir soğutucu almaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Hiç araştırmaınıza gerek yok. Mugen 5 alın geçin. Su anda piyasada alabileceğiniz en iyi f/P sahip kule tipi üründür.

Kompakt boyutları sayesinde her kasaya sığar. 4 ram slotunu eğimi sayesinde kullanabilirsiniz. Fanı ultra sessizdir.

4 senedir kullandığım için söylemiyorum  Önceden kullandım , 2 sene sonra sattım. Sonra pişman oldum. Sistem toplayınca tekrar aynısından aldım.İlk aldığım yıllarda TR de bulamazdınız bu markanın ürünlerini...

Tr deki stoklar btimeden acele ediniz. Her eve lazım soğutucu MUGEN 5..! Reklam danışmanı gibi oldum    

https://www.webdenal.com/scythe-mugen-5-rev-b-scmg-5100-120mm-cpu-hava-sogutucu_1025605.html

https://www.sinerji.gen.tr/scythe-mugen-5-revb-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-33828

Şimdilik benim hava soğutucu alma işi iptal hocam.

Ama mugen 5'de ciddi iyi bir ürün ama bir FUMA-2 değil  

Teşekkürler ilginize arkadaşlar.

• bende 5600x aldım stok fanlı şuanda . anakart b550 gaming edge wifi. msi mag forge kasaya kurulum yaptım kablolamaya özen gösterdim etrafta hiç yok hemen hemen öyleki rx6800 ün güç kablolarını havayı engellemesin diye kartın hemenince kenarının üzerinden geçirdim. Önde 3 fan arkada bir egzos fan var. anakart sıcaklığı 34 derece işlemci boşta 45 derece ama video falan açınca 50 lerde geziniyor cod warzone açtım 86 derecelere çıktı korkup kapattım. https://www.n11.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/sogutucu-ve-fan Şu linkteki cpu soğutucuyu sipariş verdim. ( ID-COOLING SE-224-XT ) Kendi macunuyla geliyor ama pek güvenemediğim için ayrieten arctic termal macun sipariş verdim. Nispeten ucuz bir soğutucu ama bir iki videoda soğutma performansının iyi olduğu söyleniyordu. İki gün içinde kurulumunu yapıp sonuçları paylaşırım.

• quote:

Hocam ısınma sadece işlemcide oluyordu.

Ekran kartı oyunlarda 62, boşta 29-30, anakart, çipset 32 derecelerde.

İlginç. Bakır üstündeki plastik parçayı çıkartınız mı?

Hocam ilginç olanı anlamadım.

Stok soğutucu değerleri mi ilginç?

Yeni soğutucıyla 71 derece üstünü hiç görmedim stres testlerinde. Stok soğutucu ile herkesin sorunu aynı. Ayrıca soğutucuyu ben değiştirdim. Söktüğümde de plastik yoktu taktığımdakini de çıkardım.

asıl sorun aslında o bakır..

• acura07 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.