Bildirim
RYZEN 5 7500F PUBG %100 CPU SORUNU.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rx480i yanlış görmüyorum değil mi.eğer oyleyse acilen bir ekran kartı alın min rtx4060 max rtx4080 veya rx 6700 xt-rx7800xt arası uygundur
-
Ya tüm parçaları değiştirdim. Bi ekran kartı kaldı. Parça parça topladım pişman oldum. Toplam set alsam daha ucuz olacaktı -
Bu cpu nun %100 olmasını etkiler mi ? -
hayır etkilemez muhtemelen virüs var sisteminde.
-
Norton virüs programı var lisanslı.
Şöyle küçük bir ayrıntı var. İşlemci ram anahtar değiştikten sonra ne format attım nede oyunu silip yükledim. Bunun bir etkisi olabilir mi ? -
Formatlayip dene düzelir belki..
-
Tek çare o kaldı galiba. -
Format ve temiz kurulum sonrasında sorun ortadan kalktı. Cpu %20-30 civarın da -
Fps'de değişiklik oldu mu? -
Rx480 nin mhz sini ayarladım kendi özel ayarlarını yaptı oyun sonra( tabi ki ultra da değil) ondan sonra 1-2 el girdim fps ye hiç bakmadım ayarlardan kapalı idi ama gayet akıcı ve hiç bir sıkıntı yaşamdan oynadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X