Şimdi Ara

ryzen 5800x cooler master masterliquid ml240 ile soğutulur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar. 3700x den 5800x e geçtim 2. el uyguna bulup aldım. İşlemci gelmedi fakat 3700x i havada karada çok güzel soğutan bu soğutucu 5800x de neler yapar merak ettim doğrusu. Sizce işimi görür mü yoksaz ileride değiştirmelimiyim ? tahmini kaç derecelerde seyreder macunumda var cooler master nano partüküllü olandan

• ups

• Burada bir test var, yeterli gelir...

https://www.technopat.net/2020/10/16/cooler-master-ml240l-v2-hazir-sivi-sogutucu-inceleme/

O.C'lu all core 10850K'yı TH240 ile rahatlıkla soğutuyorum.

• LEON-X kullanıcısına yanıt

tahminen kaç derecelerde gezer acaba oyunlarda 80 görürmüyüm ? cooler masterin kendi fanları yerine corsair fanlarımı kullanıyorum sabitleyip kullanıyodum 3700x de en ufak sıcaklık sorunum olmadı

• 5800x var elle oc yapınca oyunlarda 73 derece
    Performans kaybı yaşamadan pbo oc de bf5 online 80 dereceleri görüyorsun.
    Soğutucum arctic freezer esports duo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megatrown M kullanıcısına yanıt

performans nasıl memnunmusunuz hangi kartla kullanıyorsunuz? yüksek sıcaklıkta frekanks kısıyormu acaba ?

teşekkürler yorumunuz için

• Yani frekans kısma görmedim pbo ile 5 ghz çıkar pek test etmedim açıkcası su ara pek oynamıyorum bilgisayar ile duruyor o yüzden 😅 pynarken frekans kısma olmadı ama 3080 ile kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • megatrown M kullanıcısına yanıt

vay be baya sıcak çalışıyormuş demekki esports duo 3600x i 60c de tutabiliyor

• demekki sıcak çalışıyor

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Ben daha ayarla uğraşmadım ama bu tam yükte 73 derece render alırken falan oyun demişim yanlış oldu oyunda deneme fırsatım olmadı düzgün. 4.4 ghz 1.2 v şeklinde . Bir test programı var single ve multi core ölçende bu şekilde.

• 4.4 ghz 1.2 v 68 derece cyberpunk 2077 de. Fps aynı sayılır ama sıcaklık aşırı fark ediyor. Hava soğutma olduğundan bana iyi geldi sıcaklık 3080 73 derecede çalışıyor kasam biraz küçük xpg batellecruiser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megatrown -- 2 Mayıs 2022; 0:42:53 >
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt

5000 serisinde en sıcak işlemci 5800x tir

• mito1172 kullanıcısına yanıt

umarım soğutabilirim 2 güne elimde olur

• bu gün büyük ihtimalle geliyor dostlar aktarmada şuan

Elindeki soğutucu dizginler ısısını sonuçta amd sıvı tavsiye edip durdu 5000 serisinde

• mito1172 kullanıcısına yanıt

oyunlarda sorun yok ama bencmarkta aida 64 ünki olacaktı galiba 90 dereceyi gördüm oyunlarda 50-70 derece skala geniş şekilde geziniyo

soğutur soğutmasına ama sesine nasıl dayanacaksın. çok gürültülü fanları var.

• scerit S kullanıcısına yanıt

kendi corsair fanlarımı kullanıyorum o fanlardan kurtuldum baya zaman önce hangi benchi kıstas alsam iyi acaba en çok aida 64 ünkinde ısındı

Sen memnunsan sorun yok 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.