arkadaşlar merhabalar. 3700x den 5800x e geçtim 2. el uyguna bulup aldım. İşlemci gelmedi fakat 3700x i havada karada çok güzel soğutan bu soğutucu 5800x de neler yapar merak ettim doğrusu. Sizce işimi görür mü yoksaz ileride değiştirmelimiyim ? tahmini kaç derecelerde seyreder macunumda var cooler master nano partüküllü olandan |
ryzen 5800x cooler master masterliquid ml240 ile soğutulur mu ?
-
-
ups
-
Burada bir test var, yeterli gelir...
https://www.technopat.net/2020/10/16/cooler-master-ml240l-v2-hazir-sivi-sogutucu-inceleme/
O.C'lu all core 10850K'yı TH240 ile rahatlıkla soğutuyorum.
-
tahminen kaç derecelerde gezer acaba oyunlarda 80 görürmüyüm ? cooler masterin kendi fanları yerine corsair fanlarımı kullanıyorum sabitleyip kullanıyodum 3700x de en ufak sıcaklık sorunum olmadı
-
5800x var elle oc yapınca oyunlarda 73 derece
Performans kaybı yaşamadan pbo oc de bf5 online 80 dereceleri görüyorsun.
Soğutucum arctic freezer esports duo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
performans nasıl memnunmusunuz hangi kartla kullanıyorsunuz? yüksek sıcaklıkta frekanks kısıyormu acaba ?
teşekkürler yorumunuz için
-
Yani frekans kısma görmedim pbo ile 5 ghz çıkar pek test etmedim açıkcası su ara pek oynamıyorum bilgisayar ile duruyor o yüzden 😅 pynarken frekans kısma olmadı ama 3080 ile kullanıyorum
vay be baya sıcak çalışıyormuş demekki esports duo 3600x i 60c de tutabiliyor
-
demekki sıcak çalışıyor
-
Ben daha ayarla uğraşmadım ama bu tam yükte 73 derece render alırken falan oyun demişim yanlış oldu oyunda deneme fırsatım olmadı düzgün. 4.4 ghz 1.2 v şeklinde . Bir test programı var single ve multi core ölçende bu şekilde.
4.4 ghz 1.2 v 68 derece cyberpunk 2077 de. Fps aynı sayılır ama sıcaklık aşırı fark ediyor. Hava soğutma olduğundan bana iyi geldi sıcaklık 3080 73 derecede çalışıyor kasam biraz küçük xpg batellecruiser.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megatrown -- 2 Mayıs 2022; 0:42:53 >
5000 serisinde en sıcak işlemci 5800x tir
-
umarım soğutabilirim 2 güne elimde olur
-
bu gün büyük ihtimalle geliyor dostlar aktarmada şuan
-
Elindeki soğutucu dizginler ısısını sonuçta amd sıvı tavsiye edip durdu 5000 serisinde
-
oyunlarda sorun yok ama bencmarkta aida 64 ünki olacaktı galiba 90 dereceyi gördüm oyunlarda 50-70 derece skala geniş şekilde geziniyo
-
soğutur soğutmasına ama sesine nasıl dayanacaksın. çok gürültülü fanları var.
-
kendi corsair fanlarımı kullanıyorum o fanlardan kurtuldum baya zaman önce hangi benchi kıstas alsam iyi acaba en çok aida 64 ünkinde ısındı
-
Sen memnunsan sorun yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X