Merhaba arkadşlar, 1700x için nh d15 veya nh u12s almak arasında kaldım.Sizce hangisini almak daha iyi olur.Sıvı soğutma daha iyi derseniz bunlara yakın fiyatta sıvı soğutma varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Nh-d15 hava soğutmanın nirvanası, eğer kasanıza sığacaksa ve fiyatı dert etmiyorsanız alın geçin, arkanıza bakmayın. Sıvı soğutmalara şüpheyle bakan biri olarak bende nh-d15s kullanıyorum. Kullanmayı düşündüğüm platformlar desteklediği sürecede değiştirmeyi düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Nh-d15 hava soğutmanın nirvanası, eğer kasanıza sığacaksa ve fiyatı dert etmiyorsanız alın geçin, arkanıza bakmayın. Sıvı soğutmalara şüpheyle bakan biri olarak bende nh-d15s kullanıyorum. Kullanmayı düşündüğüm platformlar desteklediği sürecede değiştirmeyi düşünmüyorum.
NH-D15 en iyi soğutucu net.
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Sıvı soğutmanın tepe modellerine kafa tutan koca yürekli nh-d15, kasama sığmadığı için alamadığım soğutucudur kendisi. Sıvı soğutmadaki gibi sıvı sızması, pompa sorunu veya durdumu gibi dertleri yok hava soğutmanın.
Tamamen kendinizi avutuyosunuz ben en az 4-5 sene sıvı soğutma kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı sıvı soğutma hem görüntü hem soğutma olarak öndedir bunu kabullenin artık.
berk768
kullanıcısına yanıt
Görüntü olarak kule tipi soğutucuları tercih etmemem kendimi avutmam peki? Bende dh15 yok ki neyimi avutayım, düzgün okuyun yorum yazarken. Ayrıca sadece sizde sıkıntı çıkmadı diyede kimsede çıkmayacak diye bir durum yok. Kula tipi soğutucunun bozulma ihtimali %0 iken sıvı soğutucunun damı %0 ?