Şimdi Ara

Ryzen 9 3900X işlemci pin kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi akşamlar, ben ryzen 9 3900x kullanıcısı olarak b450 gigabyte anakart kullanıyodum ancak idare etmesi içindi(o an bütçe kısıtlıydı ve işlemci yükğ gerektiren oyun oynuyordum). Daha sonra ürünümün anakartını değiştirmeyi planlıyordum ve yeni aldığım anakarta( msi b550 gaming edge wifi) montajlamak için cpuyu çıkartırken fana yapışık çıktı... ve pin yamuldu en köşeden ve düzelteyim derken 3 tane kırdım.. daha sonra araştırmaya başladım ve herkes çok umutsuz konuştu çöpe at vb.. Daha sonra yaşadığım il olan Hatay'da bir anakart tamircisi buldum ve iletişime geçtim. Başka bir işlemciden pin aktarımı yapıp işlemcimi tamir etti, şu anki halini fotoğraf çekmeye bile korktuğum için anakartımda monteli halde duruyor. Ryzen işlemcilerde pin kırığına çözüm bulunabiliyor yani biraz araştırmanızı öneririm yoksa benim gibi çok üzülüp yeni işlemci arayışına geçersiniz.. Ayrıca herhangi bir kırık pini olan işlemciniz varsa iletişime geçerseniz kendisinin de onayını alıp sizinle adres ve numara bilgisini paylaşabilirim.

eski hali:

Ryzen 9 3900X işlemci pin kırılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezakmii -- 9 Ocak 2021; 19:59:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.